Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    16. Listopad 2019. 15:02

Glupo će zvučati ali kako je test bio negativan nisam to ni stigla doživiti kao neku trudnoću  sad kad je sve prošlo nekako mi je lakše.. Vjerujem da je drugim curama u kasnijim tjednima bilo puno gore...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ana_Marija_2019
    16. Listopad 2019. 15:21

Mattan28

Glupo će zvučati ali kako je test bio negativan nisam to ni stigla doživiti kao neku trudnoćusad kad je sve prošlo nekako mi je lakše.. Vjerujem da je drugim curama u kasnijim tjednima bilo puno gore…

A zašto na pretrage za sterilitet ako si ipak imala trudnoću? Sorry, baš sam kao padobranac upala.
    Što se tiče trombofilije, znam par cura koje su je imale, saznale su nakon spontanog. Kasnije su imale normalne trudnoće.

Nala33
    16. Listopad 2019. 15:31

Hej cure evo ja danas bila na utz, 4 dan menge, doktorica kaže sve u redu jajnici super.. Sve super à nema bébé... Opet je dala gonal započinjem već danas i u ponedjeljak je kontrolni utz tj folikulometrija. Navodno je prošli mj ovulacija bila prerano a hormoni kosu bili dovoljno visoki. Sad je rekla cesti utz u slučaju da bude opet rana dala bi neku stop injekciju dok se hormoni ne dignu i onda opet nastavak. Stvarno se nadam da ću uz sva ta mjerenja pogdiiti ovaj put...
    Plus pitala sam ju ako smijem koristiti da nebi utjecalo na sluz i to lubrikant... Jer ipak kad moraš baš kad ti oni kažu s obzirom da idem na to mjerenje nije da baš svaki put ai od volje ako me razumijete. Uglavnom preporučila mi je Conceive Plus Fertility Lubricant. Rekla je da naručim preko neta. Živim vani pa nisam ni našla kod nas u ljekarni pa sam naručila. To da je ispitanih i da ne kvari ph i to sve. Ja naručila pa će da vidmo ovaj mj.. 

Matkiša 😎
    16. Listopad 2019. 15:48

Ana_Marija_2019

Mattan28

Glupo će zvučati ali kako je test bio negativan nisam to ni stigla doživiti kao neku trudnoćusad kad je sve prošlo nekako mi je lakše.. Vjerujem da je drugim curama u kasnijim tjednima bilo puno gore…

A zašto na pretrage za sterilitet ako si ipak imala trudnoću? Sorry, baš sam kao padobranac upala.
    Što se tiče trombofilije, znam par cura koje su je imale, saznale su nakon spontanog. Kasnije su imale normalne trudnoće.

Ne znam, rekla je da ne želi ništa prepuštati slučaju... Pokušavamo 7 mjeseci i stvarno se doktorica trudi da to bude što prije.... Čitala sam davno o tome ali naravno nisam mislila da bi kod mene moglo biti... U svakom slučaju mjesec dana se čeka na nalaze te
    @Nala33 želim ti da ti se što prije isplati sav taj trud draga! Nije lako ni svaki čas ići kod doktora -.-

6tt+2 imamo 💗

Nala33
    16. Listopad 2019. 16:01

Mattan28

Ana_Marija_2019

Mattan28

Ne znam, rekla je da ne želi ništa prepuštati slučaju… Pokušavamo 7 mjeseci i stvarno se doktorica trudi da to bude što prije…. Čitala sam davno o tome ali naravno nisam mislila da bi kod mene moglo biti… U svakom slučaju mjesec dana se čeka na nalaze te
    @Nala33 želim ti da ti se što prije isplati sav taj trud draga! Nije lako ni svaki čas ići kod doktora -.-

Hvala ti. Sretno i tebi. Ispitaj sve bar ćeš znati ako je neki problem ili nije. To čekanje ubija znam. Meni je moja doktorica rekla da bi probala s ovim hormonima 4 ciklusa kako sam prvi puta s time uhvatili ali nažalost bio je pobačaj u 9 tjedanu. Kaže ako se ne ulovi kroz 4 ciklusa onda će ići na n'es ozbiljnije... Mislim IVF. Ali ona kaže kako vjeruje da mi se moglo uhavatit. Uglavnom javim i za ovaj novi proizvod koji sam naručila ako bude pomogao. 

Matkiša 😎
    16. Listopad 2019. 16:17

Baš mi je žao, ma da ...ali uvijek ima nade.... Ali ovo je grozno kad moraš tempirati odnos kao da je neki termin koji moraš ispoštovati haah kao aj brzinski vrijeme je za keks  

6tt+2 imamo 💗

Nala33
    16. Listopad 2019. 16:31

Mattan28

Baš mi je žao, ma da …ali uvijek ima nade…. Ali ovo je grozno kad moraš tempirati odnos kao da je neki termin koji moraš ispoštovati haah kao aj brzinski vrijeme je za keks

Pa to da baš kad oni kažu... Kažem ti dragi će reći da je ko rasplodni bik samo kad treba 😂😂😂 zato sam i pitala za taj special lubricant. A navodno ovaj pomaže. Budemo probali hehehe nine ni jeftin neke ampulice 33 eura.. No ajde ako pomognu... 

Matkiša 😎
    16. Listopad 2019. 20:00

U svakom slučaju bit će vam fino :D A i mi žene svašta probamo 

6tt+2 imamo 💗

Lavica27
    16. Listopad 2019. 21:36

Mattan pratila sam te na onoj temi i meni ovdje nema nista smisla iskreno. Po cem je dr zakljucila da je bio spontani? Nije ti bio pozitivan test, prije da je rijec o biokemijskoj. Kako obrada steriliteta ako mozes ostati trudna (po njenom)? Ako ti je orvi spontani, cemu pretrage za trombofiliju(otkud sumnja na to?)... i za kraj, obrada steriliteta ide nakon 12mjeseci pokusavanja osim ako ste stariji od 35 onda je 6 mjeseci... ne znam al ovo mi je sve zbrda - zdola...

Princess Mimi
    17. Listopad 2019. 00:06

Je li bio tko od vas na punkciji ciste?
    Danas sam bila na uzv dojki i nađena je mala cista ispunjena tekućinom koju će mi idući tjedan punktirati kako bi odredili što je to točno.

Boli li punkcija? Kaže dr da boli, ali da je ona subjektivna, pa me zanima realna situacija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.