Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Listopad 2019. 10:47

Nema pravila nikakvog da je O toccno na 14 dan🙈
    Ja radim na bebi tek 3 ciklusa i pratim ovulacijske trakice iz Mullera.
    Jedan mjesec mi je bila O na 11 dan a ovaj mjesec na 13dan...a ciklusi su mi 27 dana.
    Tako da radje kupi trakice.

Ana_Marija_2019
    14. Listopad 2019. 11:34

tommyfame

MarinaI

Ma joj naslusala sam se svega ..
    Ne valja alkohol ne valja cigara…
    Ne valja ustat nakon seksa..
    Ne valja pisat..
    zanimljivo je kako sam u okruzenju cura koje piju i puse ko turcini pa ostanu trudne nakon mjesec dana veze a nisu planirale bebu.
    Mislim da je sve to individualno.

Hahahhah kako si me sad nasmijala 🤣🤣🤣 piju i puse ko turcini hjooj hahha

Ma da, ja isto mislim da su to 'babske price' ili se samo uvjeravam pa da mogu popit 🤣
    Nego sto sad mene muci..ja evo ko mutava hahah

Ovulacija..imam 3 aplikacije i svaka pokazuje drugačije 😖😖
    M je pocela 11.10 zavrsila je danas. Kad bi mi trebala biti ovulacija? Sta nije da se gleda 14 dana nakon pocetka M?
    Ili ide 14 dana od prvog dana predviđene sljedece?

Nisam nikad do sad radila na bebi pa nisam previse ni gledala na to..

O je 14 dana prije iduće M, dakle može biti i prije poslije 14. dana ciklusa, ovisno koliko ti traju ciklusi.

Polly
    14. Listopad 2019. 12:02

Ma joj kakav alkohol, kolko ja znam slučajeva da nije samo alkohol u pitanju pa žene ostanu trudne, tako to bude... Mi koje se čuvamo i pazimo na sve i svašta se mučimo, a druge koje neopterećeno uživaju u razno raznim porocima i bez planiranja trudnoće još najlakše ostanu trudne 😑

Ana_Marija_2019
    14. Listopad 2019. 12:04

Polly

Ma joj kakav alkohol, kolko ja znam slučajeva da nije samo alkohol u pitanju pa žene ostanu trudne, tako to bude… Mi koje se čuvamo i pazimo na sve i svašta se mučimo, a druge koje neopterećeno uživaju u razno raznim porocima i bez planiranja trudnoće još najlakše ostanu trudne 😑

Meni je u prošloj trudnoći ginekolog savjetovao po čašu vina od kupina navečer radi niskog željeza hahaha

Nala33
    14. Listopad 2019. 13:39

Curke nadam se da ce nama sve ovo uplatiti.... Dizanje nogu svi mogući vitamini.... Evo ja naručeno u sri na utz i mislim nova tura hormona i mjerenje folikulometrije. Ovaj put cu po skolski s ako drugi dan pa da vidimo... Uz casu vina možda me i opusti... Previše je tu stresa...
    Ne zelim biti grozna ali budem tako ljubomorna kad cujem neko oko mene trudan od prijatelja... I onda još kad cunes ono desilo nam se... Uff...sretna sam ja zbog prijatelja ali ono uvijek me n'es probode i pitam kad cu ja... 

Matkiša 😎
    14. Listopad 2019. 14:01

tufnica1602

E da evo nekima je bas plodan, kolegica dosla na posao i trudna..mucnine je spopale vec a tek saznala 😍 nismo joj dali nista da radi. Ona ima 31 godinu i ovo joj je treca beba, i planira jos..kako neko lako zatrudni a neko muku muci. Uglavnom bas sam nekako sretna, preci ce sa nje na mene 😂

i moja radna kolegica isto, i isto treće!  A moja susjeda četvrto!  A ja NITI JEDNO ...svi neki plodni oko mene ;D Ja volim Starog lisca popiti to mi je prefino .... Sad me nešto cigarete vuku a i nisam neki pušač baš 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Hope89
    14. Listopad 2019. 14:27

Zene, moze li mi neko procitati nalaz spolnih hormona. Vodim da mi je lh veci od fsh i pretpostavljam da su pcos ali ovo ostalo ne znam 😊
    Grizli, pomagaj

Hope89
    14. Listopad 2019. 14:34

Nece da postavi sliku. Uglavnom, nalaz je sljedeci:

Prolactin 405               ref vrij. 109-557
    FSH        6,54                           3-8
    LH           7,66                           1,8-11,8
    Estradiol  141                            71-529
    Ukupni testesteron 1,87            <0,24-1,70
    DHEA-S 407,84                            25-460
    TSH 0,64                                     0,465-4,680
    FT4   16,2                                      10-28

tufnica1602
    14. Listopad 2019. 21:47

Opet one o alkoholu, evo misad malo popil i sex 

tufnica1602
    14. Listopad 2019. 21:47

Pa cemo vidit 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.