Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Listopad 2019. 23:15

Slazem se...
    tako i ja popijem umjereno casu dve jednom tjedno.
    Nista pretjerano💪

Matkiša 😎
    13. Listopad 2019. 23:17

@Nala33 grozno..već gubim živce lagano.. A ne pomaže ni pritisak okoline.... A još mi gore što nema nekog konkretnog problema a ne ide..pa ti budi strpljiv.. Ufff
    @nada23 sretno!  Treba nam nekih plusića i ovaj mjesec 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Princess Mimi
    14. Listopad 2019. 07:25

I mi smo obavili za ovaj mjesec s jastukom ispod, pa noge u zrak, sve moguće sam isprobala. Jucer i dva puta za redom, kaze mm ne moze skoditi 
    Uglavnom, pridružujem se cekanju. Cure sretno

Bosco
    14. Listopad 2019. 08:02

Bok cure!

Nadam se da ste sve dobro i da ce napokon neki plusici uskoro!

Mi se trenutno koncentriramo na to da vidimo sto je s mojim cudnim neredovitm ciklusima. Vadila krv, dosli nalazi, po meni se sve super cini, vidjet cemo sto doktor kaze. Papa uredan, nalazi uredni, ultrazvuk uredan, a menga katastrofa neredovita i jos bez ovulacije. Bojim se da je stvarno sve stres. Danas idem kod doktora, pa cemo vidjet. Neznam vise sta da radim. Ima tko slicnu situaciju? 

nada23
    14. Listopad 2019. 09:21

Mattan28

@Nala33 grozno..već gubim živce lagano.. A ne pomaže ni pritisak okoline…. A još mi gore što nema nekog konkretnog problema a ne ide..pa ti budi strpljiv.. Ufff
    @nada23 sretno! Treba nam nekih plusića i ovaj mjesec

Hvala. 😊 imam osjećaj da će biti plodan mjesec mnogima. Sretno nam svima! 🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

tufnica1602
    14. Listopad 2019. 09:30

E da evo nekima je bas plodan, kolegica dosla na posao i trudna..mucnine je spopale vec a tek saznala 😍 nismo joj dali nista da radi. Ona ima 31 godinu i ovo joj je treca beba, i planira jos..kako neko lako zatrudni a neko muku muci. Uglavnom bas sam nekako sretna, preci ce sa nje na mene 😂

Ana_Marija_2019
    14. Listopad 2019. 09:39

Hahaha citam ovo sa svađom s mužem i da sad nema seksa mjesec dana, umirem :DDDDD
    Jesu i kod vas odnosi samo na plodne dane? Hahahaha
    A glede alkohola, ja sam se baš pošteno opustila u subotu pa ako je alkohol problem, bolje da ovaj mjesec potpuno prekrižim...

14. Listopad 2019. 09:46

Ana_Marija_2019

Hahaha citam ovo sa svađom s mužem i da sad nema seksa mjesec dana, umirem :DDDDD
    Jesu i kod vas odnosi samo na plodne dane? Hahahaha
    A glede alkohola, ja sam se baš pošteno opustila u subotu pa ako je alkohol problem, bolje da ovaj mjesec potpuno prekrižim…

Bas si me nasmijala s alkoholom😂😂
    Pa ako pijes isto se ostane trudan😂
    onda si najopustenija😂
    Pa ja kad prodje M pocnem npr 7 dan ciklusa i onda svaki drugi dan,ili pratim trakicu.

Ana_Marija_2019
    14. Listopad 2019. 10:09

Hahaha ali netko je rekao da alkohol smanjuje šanse pa ono, onda su meni u minusu ovaj mjesec :)))
    O mi je bila u subotu, a akcija u petak tako da mislim da je pokriveno. Valjda.
    E da, trebala bih kod ginekologa na papu itd., ali znam da se ne može ići baš nakon odnosa pa sad razmišljam - ili su mi ti dani s odnosima ili menga, ne znam kad onda da idem?? hahaha
    Još moj ginekolog baš voli naručivati sredinom ciklusa jer je tada kao najbolje za doći.

14. Listopad 2019. 10:13

Ma joj naslusala sam se svega ..
    Ne valja alkohol ne valja cigara...
    Ne valja ustat nakon seksa..
    Ne valja pisat..
    zanimljivo je kako sam u okruzenju cura koje piju i puse ko turcini pa ostanu trudne nakon mjesec dana veze a nisu planirale bebu.
    Mislim da je sve to individualno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani