@Nala33 grozno..već gubim živce lagano.. A ne pomaže ni pritisak okoline.... A još mi gore što nema nekog konkretnog problema a ne ide..pa ti budi strpljiv.. Ufff
@nada23 sretno! Treba nam nekih plusića i ovaj mjesec
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
I mi smo obavili za ovaj mjesec s jastukom ispod, pa noge u zrak, sve moguće sam isprobala. Jucer i dva puta za redom, kaze mm ne moze skoditi
Uglavnom, pridružujem se cekanju. Cure sretno
Bok cure!
Nadam se da ste sve dobro i da ce napokon neki plusici uskoro!
Mi se trenutno koncentriramo na to da vidimo sto je s mojim cudnim neredovitm ciklusima. Vadila krv, dosli nalazi, po meni se sve super cini, vidjet cemo sto doktor kaze. Papa uredan, nalazi uredni, ultrazvuk uredan, a menga katastrofa neredovita i jos bez ovulacije. Bojim se da je stvarno sve stres. Danas idem kod doktora, pa cemo vidjet. Neznam vise sta da radim. Ima tko slicnu situaciju?
@Nala33 grozno..već gubim živce lagano.. A ne pomaže ni pritisak okoline…. A još mi gore što nema nekog konkretnog problema a ne ide..pa ti budi strpljiv.. Ufff
@nada23 sretno! Treba nam nekih plusića i ovaj mjesec
Hvala. 😊 imam osjećaj da će biti plodan mjesec mnogima. Sretno nam svima! 🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E da evo nekima je bas plodan, kolegica dosla na posao i trudna..mucnine je spopale vec a tek saznala 😍 nismo joj dali nista da radi. Ona ima 31 godinu i ovo joj je treca beba, i planira jos..kako neko lako zatrudni a neko muku muci. Uglavnom bas sam nekako sretna, preci ce sa nje na mene 😂
Hahaha citam ovo sa svađom s mužem i da sad nema seksa mjesec dana, umirem :DDDDD
Jesu i kod vas odnosi samo na plodne dane? Hahahaha
A glede alkohola, ja sam se baš pošteno opustila u subotu pa ako je alkohol problem, bolje da ovaj mjesec potpuno prekrižim...
Hahaha citam ovo sa svađom s mužem i da sad nema seksa mjesec dana, umirem :DDDDD
Jesu i kod vas odnosi samo na plodne dane? Hahahaha
A glede alkohola, ja sam se baš pošteno opustila u subotu pa ako je alkohol problem, bolje da ovaj mjesec potpuno prekrižim…
Bas si me nasmijala s alkoholom😂😂
Pa ako pijes isto se ostane trudan😂
onda si najopustenija😂
Pa ja kad prodje M pocnem npr 7 dan ciklusa i onda svaki drugi dan,ili pratim trakicu.
Hahaha ali netko je rekao da alkohol smanjuje šanse pa ono, onda su meni u minusu ovaj mjesec :)))
O mi je bila u subotu, a akcija u petak tako da mislim da je pokriveno. Valjda.
E da, trebala bih kod ginekologa na papu itd., ali znam da se ne može ići baš nakon odnosa pa sad razmišljam - ili su mi ti dani s odnosima ili menga, ne znam kad onda da idem?? hahaha
Još moj ginekolog baš voli naručivati sredinom ciklusa jer je tada kao najbolje za doći.
Ma joj naslusala sam se svega ..
Ne valja alkohol ne valja cigara...
Ne valja ustat nakon seksa..
Ne valja pisat..
zanimljivo je kako sam u okruzenju cura koje piju i puse ko turcini pa ostanu trudne nakon mjesec dana veze a nisu planirale bebu.
Mislim da je sve to individualno.
Ma joj naslusala sam se svega ..
Ne valja alkohol ne valja cigara…
Ne valja ustat nakon seksa..
Ne valja pisat..
zanimljivo je kako sam u okruzenju cura koje piju i puse ko turcini pa ostanu trudne nakon mjesec dana veze a nisu planirale bebu.
Mislim da je sve to individualno.
Hahahhah kako si me sad nasmijala 🤣🤣🤣 piju i puse ko turcini hjooj hahha
Ma da, ja isto mislim da su to 'babske price' ili se samo uvjeravam pa da mogu popit 🤣
Nego sto sad mene muci..ja evo ko mutava hahah
Ovulacija..imam 3 aplikacije i svaka pokazuje drugačije 😖😖
M je pocela 11.10 zavrsila je danas. Kad bi mi trebala biti ovulacija? Sta nije da se gleda 14 dana nakon pocetka M?
Ili ide 14 dana od prvog dana predviđene sljedece?
Nisam nikad do sad radila na bebi pa nisam previse ni gledala na to..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji