Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    13. Listopad 2019. 13:42

Nala33

MarinaI

Ja znam mojih par frendica da su pile i bas mi nekidan jedna rekla pod utjecajem Chivasa kaze ostala trudna.
    Tako da mislim da alkohol naravno nije ok al opet…🙈😂

Pazi sad svi kupuju chivas 🥃🥃hehehe salim se… Ne kažem ni ja ali treba se opsutit i zivjeti, ja osobno jako alkohol baš i ne podnosim… Ostarih 😂😂 tu i tamo mi dodje gust uz casu vina… Nadam se stvarno da cemo sve mi koje smo ovdje ubrzo vidjeti plusić… Treba snage za sve ovo… Sad kad se sjetim opet bockanja… Uff ali ajde glavi gore idemo opet… Probati cu misliti na malo go idem u Rim na par dana u 11 mj pa cu probati odlutati malo…

zao mi je radi menge, al pratimo se opet sad u ovom ciklusu, koja casa vina ti nece nastetit, malo te opusti i super.  Ti isto ides na folikulometriju? za sto su ti te injekcije? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    13. Listopad 2019. 13:44

tommyfame

Nala33

Ja odlučila jutros napravit test iako je još 2 3 dana do kao menge i naravno negativan… Neću se ni tješiti da sam napravila prerano kao možda još ima nade… Nema sve osjećam da cu dobiti. Opet ništa. Sad kad dobijem opet kod doktora po novu turu hormona… I opet cekanje ovulacije… Reci ce mi dragi da je ko raplodan bik samo kad treba 😂😂😂 moram se saliti malo… A još sam ovaj mj rekla kao neću ni piti alkohol kao baš sve kako treba.. Ma ne pali… Mozda je bolje da sam po pola koju casu možda bi opustenija… Stlano sam pod stresom… Em zbog ovoga Em zbog posla….

Ma da rano ti je jos za test,probaj testirat na dan očekivane.. ~~~~~~~ saljem ti vibracije za + 💗💗💗

E sad si mi stavila bubicu u uho sa alkoholom.. ja sam isto prestala pit (a inace sam stvarno velik obožavatelj vina) pa me sad zanima staaaa stvarno to moze utjecati na začeće?
    No opet si razmisljam, koliko je pijanih cura napravilo one night stand i zatrudnilo 🤷‍♀️🤷‍♀️
    I jel bi i muz trebao prestat pit? Negdje sam procitala da alkohol moze utjecati na kvalitetu plivaca..

kolko znam alkohol i cigarete dosta imaju utjecaj na kvalitetu spermica. Smanjit na minimum ako se ne moze prestat. Al evo moj muz nit pije nit pusi pa još ništa, nema pravila 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Nala33
    13. Listopad 2019. 13:58

Rita88

Nala33

MarinaI

Ja znam mojih par frendica da su pile i bas mi nekidan jedna rekla pod utjecajem Chivasa kaze ostala trudna.
    Tako da mislim da alkohol naravno nije ok al opet…🙈😂

Pazi sad svi kupuju chivas 🥃🥃hehehe salim se… Ne kažem ni ja ali treba se opsutit i zivjeti, ja osobno jako alkohol baš i ne podnosim… Ostarih 😂😂 tu i tamo mi dodje gust uz casu vina… Nadam se stvarno da cemo sve mi koje smo ovdje ubrzo vidjeti plusić… Treba snage za sve ovo… Sad kad se sjetim opet bockanja… Uff ali ajde glavi gore idemo opet… Probati cu misliti na malo go idem u Rim na par dana u 11 mj pa cu probati odlutati malo…

zao mi je radi menge, al pratimo se opet sad u ovom ciklusu, koja casa vina ti nece nastetit, malo te opusti i super. Ti isto ides na folikulometriju? za sto su ti te injekcije?

Cuj ja sam ti prošla sve pretrage i kao sve je ok. Osim od kad sam dobila menstruaciju nikad nisu bile 100 redovite. U ranjim danima znalo je i preskočit doduše zadnjih par godina je OK ali ono recimo na 33 dana. Kaže doktorica da treba malo kick hormona. Ja kad dobijem mengu moram joj s e javiti i u prvih 5 dana imam utz... Tada onda vidi sta kako ali uglavnom dobijem ti gonal injekcije ali dala mi je minimum dozum dajem si to svaku večer ali za pićem kad ona kaže. Zadnji put sam krenula na 5 dan menge. I onda ona kaže kada idem na utz da radimo folikulometriju. Uglavnom kad vidi da je folikul spreman kaže mi za koji dan da si dam ovitrelle injekciju. I kasnije je to to. 12 dana na duphaston u slučaju da dodje do trudnoće. Ovoga puta ništa od toga. Sad cu je sutra zvati da kažem da sam dobila da vidim hoćemo li isto ili neznam? 

tufnica1602
    13. Listopad 2019. 17:20

Hej prica se o alkoholu a mene nema 🤣 mozda to i pomaze da se covjek opusti i ne misli ni o cemu.

Tommyfame
    13. Listopad 2019. 18:01

tufnica1602

Hej prica se o alkoholu a mene nema 🤣 mozda to i pomaze da se covjek opusti i ne misli ni o cemu.

Ja bi isto rekla haha a evo neznam,sljedeca O mi je bas na mužev rođendan,malo cemo popit pa cu da mu poklonim svoje tijelo 🤣🎀 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Nala33
    13. Listopad 2019. 18:08

Heheh eh pa da neka I treba ja u stavila vinceko hladit ali nebu nis od toga danas... Uz vješticu stigla na poklon i migrena... Drmnula 2 voltarena pa je sad bolje. Bude vino za sutra... 

Matkiša 😎
    13. Listopad 2019. 20:51

Joj mi se tu patimo jadne , pa bez cuge pa planiraj kad ćeš hospanje pa idi stano kod gin pa sto čuda, evo moja rođakinja tek srednju završila i ostala trudna a ni ne želi bebu niti je planirala   Došlo mi da joj kažem daj je meni  

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nala33
    13. Listopad 2019. 21:01

Mattan28

Joj mi se tu patimo jadne , pa bez cuge pa planiraj kad ćeš hospanje pa idi stano kod gin pa sto čuda, evo moja rođakinja tek srednju završila i ostala trudna a ni ne želi bebu niti je planiralaDošlo mi da joj kažem daj je meni

Upravo to... Trudimo se sve kako treba uzimamo svega za poboljšanje i klinac.... Baš citam na netu nema ženska bacila svoju bebu ono odgurnula na pod... Zašto takve mogu ostati trudne kad god..I ima takvih priča još..ostavila u smeću i sta ti ja znam. To me ljuti 😡 😡 di je pravda 

nada23
    13. Listopad 2019. 21:04

Cure moje, evo da se i ja ubacim. 😊 Danas mi je 13 dc. Jučer mi se pojavio smile na Clearblue testu i mislim da je po bolovima u jajniku ovulacija bila već sinoć. Akcijali smo pa budemo vidjeli hoće nam se posrećiti ovaj put. Volim popiti i vince za živce i pijem ga za opuštanje. :) mislim da ne može naštetiti, samo pomoći. Kada zatrudnim, onda ću ga se svakako odreći. 😊

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

13. Listopad 2019. 23:15

Slazem se...
    tako i ja popijem umjereno casu dve jednom tjedno.
    Nista pretjerano💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.