Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinas
    26. Rujan 2019. 12:25

Ana_Marija_2019

Joj cure, ja se tako veselim opet tome svemu… Period s toliko briga, ali i toliko lijep. Baš mi je hrpa frendica objavila da čekaju bebu (neke 1, a neke već 2,3!) pa samo želja raste haha

Oko mene u ovih godinu dana sve trudne, i frendice s PCOS i one s operacijama jajnika... Otvorim novine ova i ona trudne, uglavnom sve osim mene 

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

tufnica1602
    26. Rujan 2019. 13:06

Jelena draga, meni polako krenulo smedje a do sutra i crveno 😔 jbg...e nadam se da tvoja nece ni doci uopce 😍 kako si mogla izdrzat da ne uradis test? 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 13:08

Tinas

Ana_Marija_2019

Joj cure, ja se tako veselim opet tome svemu… Period s toliko briga, ali i toliko lijep. Baš mi je hrpa frendica objavila da čekaju bebu (neke 1, a neke već 2,3!) pa samo želja raste haha

Oko mene u ovih godinu dana sve trudne, i frendice s PCOS i one s operacijama jajnika… Otvorim novine ova i ona trudne, uglavnom sve osim mene

Točno znam taj osjećaj, ne samo da su oko mene svi trudni, nego u šetnji gradom sve trudnice, na poslu...
    Nisam nikome ovako pričala da uopće pokušavamo, samo jednoj frendici sam natuknula.
    inače, prošli put taj mjesec kad sam ugledala plus sam bila sigurna da ga neće biti jer sam imala sve PMS simptome, jedino mi se kava jako gadila. Čak i nakon plusa sam se i dalje osjećala kao da ću dobiti i išla svako malo provjeriti na wc je li stigla haha

jelenajelena
    26. Rujan 2019. 13:14

tufnica1602

Jelena draga, meni polako krenulo smedje a do sutra i crveno 😔 jbg…e nadam se da tvoja nece ni doci uopce 😍 kako si mogla izdrzat da ne uradis test?

Joj tufnoce jako mi je zao....cuvaj se...cim.prode odma navali opet😁😁a neznam.sta da ti kazem,nebi da se razocaram opet....mozda mi kasni i zbog prehlade samo pa neznam....☹🙄😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    26. Rujan 2019. 13:15

jelenajelena

tufnica1602

Jelena draga, meni polako krenulo smedje a do sutra i crveno 😔 jbg…e nadam se da tvoja nece ni doci uopce 😍 kako si mogla izdrzat da ne uradis test?

Joj tufnoce jako mi je zao….cuvaj se…cim.prode odma navali opet😁😁a neznam.sta da ti kazem,nebi da se razocaram opet….mozda mi kasni i zbog prehlade samo pa neznam….☹🙄😊

Tufnice...sorry...

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Tinas
    26. Rujan 2019. 13:53

Ana_Marija_2019

Tinas

Ana_Marija_2019

Oko mene u ovih godinu dana sve trudne, i frendice s PCOS i one s operacijama jajnika… Otvorim novine ova i ona trudne, uglavnom sve osim mene

Točno znam taj osjećaj, ne samo da su oko mene svi trudni, nego u šetnji gradom sve trudnice, na poslu…
    Nisam nikome ovako pričala da uopće pokušavamo, samo jednoj frendici sam natuknula.
    inače, prošli put taj mjesec kad sam ugledala plus sam bila sigurna da ga neće biti jer sam imala sve PMS simptome, jedino mi se kava jako gadila. Čak i nakon plusa sam se i dalje osjećala kao da ću dobiti i išla svako malo provjeriti na wc je li stigla haha

Ma vjerujem da ćeš uskoro vidjeti svoj plus, prvi put ste uspijeli tak da nemaš brige.
    Najgore je kad sam sebe maltretiraš i analiziraš svaki simptom i umišljaš sve i svašta.
    Ja sam u početku bila užasna, svaki mjeseci ma trudna sam sigurno, i svaki mjesec razočaranje. 
    Rekla sam samoj sebi daj se smiri i ne zlostavljaj samu sebe s tim analizama i svime, baš onako kako je Raštika rekla.
    Ali kad mi netko kaže opusti se i ne razmišljaj o tome, bit će... točno mi je došlo da mu oči iskopam.
    No sad sam se nekako primirila i ne uzbuđujem se, ali mislim da ugledam plus bila bi gora od tebe. Valjda bi sve testove u gradu pokupovala i testirala se svakih sat vremena. 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 14:02

Joooj da, a najbolje kad ljudi počnu s onim pričama "moja susjeda je samo otišla na odmor, opušteni su bili i eto iz prve im se dogodilo", i "kad razmišljaš o tome, onda ti se neće dogoditi" haha
    Imam jednu prijateljicu koja još nije počela raditi na bebi, ali planiraju kroz koji mjesec i baš mi je smiješno kako svi koji nisu nikada pokušali misle da će im se dogoditi čim ukinu kontracepciju. Tako mi i ona priča - eto, taman će se prestati štititi u npr. 12 mjesecu, znači u 9. će roditi hahahaha kad bi barem bilo tako!!
    Cure, ja se nadam da ćemo dočekati svoje pluseve ubrzo i preseliti se drugu temu!

Marta14
    26. Rujan 2019. 14:49

Pa nekome se i tako dogodi, iz prve.. Planirano. Sve je moguce. Nekome iz prve nekome iz 100te. 

Tinas
    26. Rujan 2019. 14:54

Baš tako.
    Moja frendica je imala PCOS i operaciju jajnika i praktički od kad je dobila mengu stalno je bila kod ginekologa zbog svakakvih problema te upala te nema mengu po 40 dana, pa je pila neke tablete da prokrvari ma svašta... i eto iz prve je ostala trudna. Što je najbolje nisu ni planirali bebu već su samo bili neoprezni 

tufnica1602
    26. Rujan 2019. 15:06

Ja sam ostala trudna a da moj muz, a tadasnji momak nije cak niti ejakulirao da izvinete kako treba..kaze omakla se kap a mozda i nije. I eto ga ja za mj saznam da sam trudna..a sad kad ovoliko zelim to nema sanse nikako da zatrudnim 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.