Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Rujan 2019. 19:05

Nemo

Da li koja od vas koristi maybe baby mikroskop.ja ga imam i evo danas mi je pokazao paprat,jutros,a popodne sam osjetila propadanje u jajniku,a danas mi je 11 dc..imate li iskustva sa tim mikroskopom?

Nije 11 dc nego 9 dc i cini mi se rano za ovulaciju

Marta14
    28. Rujan 2019. 00:18

Ja ne znam nista o tome Nemo.
    Pijete li neke vitamine, folnu? Ja imam od Solgara Prenatal, i sad mi doslo u glavu da mi je vjerojatno od njih muka, boli me zeludac, podrigujem, ma mucno mi stalno.. I neki okus u ustima odvratno sladak. Bas fuj.. 

tufnica1602
    28. Rujan 2019. 07:25

Marta moguce da je od toga 🤔 mozda ti ih bas zeludac ne podnosi dobro. 
    Ja evo ko govno danas...na poslu a stomak boli za izludit, da oce doc vise menga da me ne muci.
    Ostale zenice kako ste? 

sneguljica1
    28. Rujan 2019. 07:32

Svima drzimoo figee....KK nadam se da ces vise uraditi test, ubi neizvjesnost..ja sam prije par dana odradila mamiograf, nista opasno, samo pracenje..trenutno je pocela druga polovina odmora pa smo ppbjegli sa djecom na Zlaribor...potpuno opustanje...zelim svima sto prije...veliki pozdraaaav😍😍😍😘😘😘

Marta14
    28. Rujan 2019. 08:33

Ja sam dobila, nema veze.. Plodni danii su mi odmah nakon menstruacije, ne moram dugo cekat.

Jeste ovdje pisale za sok od cikle? Nesto casa dnevno..?

Ostale cure, jeste dobile? Tufnica? 

KK_29.03
    28. Rujan 2019. 08:39

sneguljica1

Svima drzimoo figee….KKnadam se da ces vise uraditi test, ubi neizvjesnost..ja sam prije par dana odradila mamiograf, nista opasno, samo pracenje..trenutno je pocela druga polovina odmora pa smo ppbjegli sa djecom na Zlaribor…potpuno opustanje…zelim svima sto prije…veliki pozdraaaav😍😍😍😘😘😘

Kupila sam ga i planiram sutra, dan nakon šta sam tribala dobit me uvatili grčevi ko da će doć, i neka mučnina užasna mislila sam da ću cili ručak povratit, ali evo još je nema. Sve se mislim da je O možda bila ne u ponedjeljak već u subotu prije 2 tjedna tako da je ja očekujem da možda danas dođe, iako nemam standardnih njenih bolova. Tako da ću sutra ujutro piškit, pa ako ne dođe ni danas, a test negativan, onda ću idući tjedan u ginića da mi da tablete da krene

tufnica1602
    28. Rujan 2019. 08:49

Hej Marta ja evo ocekujem svaki tren, bas me boli i grci se...sve oce da krene pa nikad. 😁 

tufnica1602
    28. Rujan 2019. 08:50

Izgleda cure sljedeci mjesec sve zajedno u napad idemo 🤣 

Rita88
    28. Rujan 2019. 09:26

Marta14

Ja sam dobila, nema veze.. Plodni danii su mi odmah nakon menstruacije, ne moram dugo cekat.

Jeste ovdje pisale za sok od cikle? Nesto casa dnevno..?

Ostale cure, jeste dobile? Tufnica?

hej ja sam pisala, pila sam dvije case dnevno da se endometrij zadeblja onda je pogodno za implantaciju, ako je endometrij tanak onda tesko da moze doc do implantacije. U svakom slucaju sok od cikle pomaze samo je meni bljaaak pila sam ga sa zacepljenim nosom 😅

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Princess Mimi
    28. Rujan 2019. 09:43

Marta14

Ja ne znam nista o tome Nemo.
    Pijete li neke vitamine, folnu? Ja imam od Solgara Prenatal, i sad mi doslo u glavu da mi je vjerojatno od njih muka, boli me zeludac, podrigujem, ma mucno mi stalno.. I neki okus u ustima odvratno sladak. Bas fuj..

Pijem od natural wealtha Prenatal jer ima visok udio folne. 
    Bilo mi je mučno od njega prvih tjedan dana, sad sam se navikla pa je ok. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.