Obavili smo mi sve moguce i nemoguce testove kod nas je sve ok, a da bi ganjala potpomognutu treba mi vremena ovdje i ganjanja termina a zbog posla koji radim tesko mi je uklopiti to sve. Jedino na godisnjem 😁
Samo da se javim, nisam mogla izdržati i napravila sam test. 5 dana prije očekivane m. Negativan je, nema ni traga blijedom plusicu
Ali to ti je puno, puno prerano!! Ja sam prošli put radila test nakon što mi je kasnila par dana i tada sam tek dobila blijedi plus!
Probat ću ne nadati se, pa šta bude. Vidjet ćemo hoće li se pojaviti vještica za par dana.
Evo malo prije sam došla s posla, vrtoglavica, mučnina i blijedi blijedi, narancastkasti iscjedak. Nije kao menga, puno blaži. A i trebala bi stići tek za 5 dana....
Je li moguće da je implantacijsko? Bi li bilo povezano sa mučninom? Ili je pms u najavi
Meni test negativan.. Nisam ja mogla cekat bar jedan dan cijeli da kasni, al dobro..
Meni test negativan.. Nisam ja mogla cekat bar jedan dan cijeli da kasni, al dobro..
Sjeti se što si meni rekla još nije kasno. Sve dok ne dođe m, držimo fige
Najlakse je je drugome govoriti 🙈🤭
Znas kad kad ti je bila ovulacija Mimi? Imas jos taj iscjedak?
Najlakse je je drugome govoriti 🙈🤭
Znas kad kad ti je bila ovulacija Mimi? Imas jos taj iscjedak?
Istina😂
17.9. je bila, sudeći po mom kalendaru, a i osjecaju.
Samo kad se obrisem, slabo vidljiv.
tako sam i ja imala iscjedak smeđi, ali samo jedan dan , 9 dan od ovulacije... nadam se da nam je to implantacijsko :D
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Da li koja od vas koristi maybe baby mikroskop.ja ga imam i evo danas mi je pokazao paprat,jutros,a popodne sam osjetila propadanje u jajniku,a danas mi je 11 dc..imate li iskustva sa tim mikroskopom?
Sortiraj odgovore
Najstariji