Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tufnica1602
    27. Rujan 2019. 10:14

Obavili smo mi sve moguce i nemoguce testove kod nas je sve ok, a da bi ganjala potpomognutu treba mi vremena ovdje i ganjanja termina a zbog posla koji radim tesko mi je uklopiti to sve. Jedino na godisnjem 😁 

Princess Mimi
    27. Rujan 2019. 12:33

Ana_Marija_2019

Princess Mimi

Samo da se javim, nisam mogla izdržati i napravila sam test. 5 dana prije očekivane m. Negativan je, nema ni traga blijedom plusicu

Ali to ti je puno, puno prerano!! Ja sam prošli put radila test nakon što mi je kasnila par dana i tada sam tek dobila blijedi plus!

Probat ću ne nadati se, pa šta bude. Vidjet ćemo hoće li se pojaviti vještica za par dana.

Princess Mimi
    27. Rujan 2019. 15:21

Evo malo prije sam došla s posla, vrtoglavica, mučnina i blijedi blijedi, narancastkasti iscjedak. Nije kao menga, puno blaži. A i trebala bi stići tek za 5 dana....
    Je li moguće da je implantacijsko? Bi li bilo povezano sa mučninom? Ili je pms u najavi

Marta14
    27. Rujan 2019. 17:11

Meni test negativan.. Nisam ja mogla cekat bar jedan dan cijeli da kasni, al dobro.. 

Princess Mimi
    27. Rujan 2019. 17:43

Marta14

Meni test negativan.. Nisam ja mogla cekat bar jedan dan cijeli da kasni, al dobro..

Sjeti se što si meni rekla  još nije kasno. Sve dok ne dođe m, držimo fige

Marta14
    27. Rujan 2019. 17:57

Najlakse je je drugome govoriti 🙈🤭
    Znas kad kad ti je bila ovulacija Mimi? Imas jos taj iscjedak? 

Princess Mimi
    27. Rujan 2019. 18:01

Marta14

Najlakse je je drugome govoriti 🙈🤭
    Znas kad kad ti je bila ovulacija Mimi? Imas jos taj iscjedak?

Istina😂
    17.9. je bila, sudeći po mom kalendaru, a i osjecaju.
    Samo kad se obrisem, slabo vidljiv.

Marta14
    27. Rujan 2019. 18:03

Moglo bi biti nesto, drzim🤞

Matkiša 😎
    27. Rujan 2019. 18:05

tako sam i ja imala iscjedak smeđi, ali samo jedan dan , 9 dan od ovulacije... nadam se da nam je to implantacijsko :D 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

27. Rujan 2019. 19:04

Da li koja od vas koristi maybe baby mikroskop.ja ga imam i evo danas mi je pokazao paprat,jutros,a popodne sam osjetila propadanje u jajniku,a danas mi je 11 dc..imate li iskustva sa tim mikroskopom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.