Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Rujan 2019. 07:44

Marta14

Pa nekome se i tako dogodi, iz prve.. Planirano. Sve je moguce. Nekome iz prve nekome iz 100te.

Ja sam u obje trudnoće uspjela odmah

KK_29.03
    27. Rujan 2019. 07:54

peggy95

Mikii13 samo se isplaci i idemo dalje 😊 bit ce jednom,mora ❤
    KK_29.03jel sve okej i kod tebe i muza? Kad trebas dobit?

Ja sam trebala u utorak.
    Kod njega nalazi bombastični, na milijune svega, i pokretljivost i sve extra, kad mu je stiga nalaz čak mi je maknuo sliku jednu iz okvira u dnevnom boravku i stavia svoj nalaz 😂
    Kod mene PCOS, bila u 3 mj na humanoj u Splitu, anovulatorni ciklusi, na klomifenu, počeli pratiti stanje, 7 DC u utorak došla i vidia se kao pomak, došla u petak, odnosno krenula, i imala tešku prometnu nesreću. Tako da tu smo stali jer sam 2 mj morala ležat jer sam imala frakturu 7- og kralješka.
    Tako da smo tek nakon 3 mj krenuli sa akcijom, ali još nisam spremna bila za ići stalno u St, ni psihički a i nisam vozila. Sad sam počela vozit i gin mi je dala Inofolic, i uputnicu za humanu i rekla da mi je to poticaj i kad odlučim da sam spremna da se naručim. 
    Tako da smo pokušavali eto onako, al očito nema pomoći bez terapije neke, al eto probali smo. A dr dole mi je reka tad u 3 mj da ćemo probati 2 ciklusa sa klomifenom, ako ništa onda na umjetnu u 9 mj. Al eto, kad budem spremna vozikati se dole stalno, morat ćemo ispočetka valjda

Princess Mimi
    27. Rujan 2019. 08:04

Samo da se javim, nisam mogla izdržati i napravila sam test. 5 dana prije očekivane m. Negativan je, nema ni traga blijedom plusicu 

Marta14
    27. Rujan 2019. 08:10

Hajde Mimi, ima nade 🤞 Rano je jos! 

jelenajelena
    27. Rujan 2019. 08:22

Tufnice…kako si danas.....samo da ti javim da je meni dosla vjestica😞jbg.....drugi put bice bolje😊

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2019. 09:18

Cure, svima od srca želim plusiće!!! Meni bi danas trebala doći, za sada je još nema, ali s obzirom da sam bila pozitivna i obukla svijetlu haljinu na posao, imam osjećaj da me neće obići :/

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2019. 09:20

Princess Mimi

Samo da se javim, nisam mogla izdržati i napravila sam test. 5 dana prije očekivane m. Negativan je, nema ni traga blijedom plusicu

Ali to ti je puno, puno prerano!! Ja sam prošli put radila test nakon što mi je kasnila par dana i tada sam tek dobila blijedi plus!

tufnica1602
    27. Rujan 2019. 09:30

jelenajelena dobro jutro, ma evo glava mi puca danas, menstruaciju ocekujem danas, ono smedjarenje od jucer mi je stalo pa sad cekam da krene pravo jer imam grceve. Zao mi je sto ti je stigla bas sam mislila nece ti ni doci 😔 Al glavu gore, idemo zajedno u novi ciklus 😁😁 

jelenajelena
    27. Rujan 2019. 09:34

tufnica1602

jelenajelenadobro jutro, ma evo glava mi puca danas, menstruaciju ocekujem danas, ono smedjarenje od jucer mi je stalo pa sad cekam da krene pravo jer imam grceve. Zao mi je sto ti je stigla bas sam mislila nece ti ni doci 😔 Al glavu gore, idemo zajedno u novi ciklus 😁😁

Da,izgleda da cemo bas skupa ovaj ciklus...ma ja sad nezelim vise razmisljati o tome,malo cu odmorit od svega,ohladiti glavu,pa cemo vidjeti sta ce se desiti onda....😁💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Ana_Marija_2019
    27. Rujan 2019. 09:36

tufnica1602

jelenajelenadobro jutro, ma evo glava mi puca danas, menstruaciju ocekujem danas, ono smedjarenje od jucer mi je stalo pa sad cekam da krene pravo jer imam grceve. Zao mi je sto ti je stigla bas sam mislila nece ti ni doci 😔 Al glavu gore, idemo zajedno u novi ciklus 😁😁

Vi pokušavate prirodno ili? Zadnji put kad smo pokušavali, već sam bili išli napraviti testove da barem vidimo je li sve ok. Moja prijateljica je otišla korak dalje - oni uopće nisu radili nikakve testove, nego se njoj nije dalo čekati pa je platila inseminaciju. Hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.