Evo meni krenuli grcevi, dakle predmenstruacijski... otpisujem i ovaj ciklus tako da vise srece drugi put 😊 do petka ce stici 100%
Dosla vjestica nakon 4 dana kasnjenja.. ipak nista ovaj mjesec, ali samo jako nastavljamo dalje.. ostale koje su na cekanju zelim svima ogromne pluseve ❤️
1.12 +
https://lmtm.lilypie.com/7q78p1.png
Pozdrav cure, evo i mene k vama! 🤗
Početkom 6.mj sam imala kiretazu( missed ab) i evo opet radimo na bebici. ❤️ Kroz sljedeća 3 dana ne očekujem vješticu, ali dogodit će se kada je pravo vrijeme. U subotu i nedjelju sam imala osjećaj da ću dobiti, ali još ništa. Od silnog nestrpljenja sam jučer napravila test oko 12 ( ne s prvim jutarnjim urinom) i bio je negativan. Sada ću pričekati još 3 dana pa ću pokušati opet sa testom ( ako ne dobijem).... uhhhh, uvijek je iščekivanje u ovim zadnjim danima.
Jajnici me konstantno bole zadnjih tjedan dana.
Eto, Vidjet ćemo.... 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo meni krenuli grcevi, dakle predmenstruacijski… otpisujem i ovaj ciklus tako da vise srece drugi put 😊 do petka ce stici 100%
😁ista situcija kao i kod tebe ,samo kod mene samo sto nije krenula🙄🙄..jbg,bice drugi puta valjda😁🤷♀️🤷♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Talija čestitam i želim ti urednu, zdravu i laganu trudnoću 🤗 i malog, zdravog isretnog👶🏻
Tufnice, polako, polako!! Nikad nije kasno dok ne vidiš da je stvarno došla ili daj Bože NIJE došla!🙏🏻
Rita, pratim, u napad!!!! 🎉
Ostale curke, sretno!!!❣️
Ja prijavljujem da je pregled prošao dobro! Bebini je tu i srce 💓hrabro lupa! Sad ćemo dalje vidjet!
BaeBee jest tako je..al onaj neki unutarnji osjecaj mi govori da kupim uloske 😁
Nego lijepe vijesti za tebe i bebaca, hvala Bogu da je sve u redu ❤️ Uzivaj u najljepsim danima.
jelenajelena sta ima kod tebe? Hocu li cuti dobre vijesti a? 😊👌🏻 Nema te od jucer nisi prijavila mengu hehehe.
Nije jos dosla😁🙄,,,,ali gdje je tu je,sad ce ona....guzva na granici p nestigne na vrijeme😂😂😂😂
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Eee ako danas ne dodje sutra test 😁
👍👍🥰
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji