Hvala Marta
Znaci jos si u neizvjesnosti? Kad bi trebala stići m?
Ja sam kupila dva različita testa pa si sve mislim da s jednim probam za koji dan
U petak..
Ma joj ja da sam test kupila ne bi ga vise bilo😁🤭
A gle nekim zenama pokaze i prije izostanka😊
Jutroo, moja isto još nije stigla i iskreno ne znam šta je. Ili je kasnila ovulacija pa tako i ona, ili je kasnila implantacija. Nemam pojma stvarno.jučer me ujutro mantalo jako, i muči me danima nizak tlak, vrtilo u stomaku kao da će doći i ništa, iako me nisu bolile noge (ne pitajte kako i uašzo al to mi je odkad znam za sebe pola sata prije nego dođe me ukoče obe noge ili jedna, kao trnjenje), baš sam i obukla bijelo rublje, a ono samo žuto kao da sam kredom bojala.
Jutroo, moja isto još nije stigla i iskreno ne znam šta je. Ili je kasnila ovulacija pa tako i ona, ili je kasnila implantacija. Nemam pojma stvarno.jučer me ujutro mantalo jako, i muči me danima nizak tlak, vrtilo u stomaku kao da će doći i ništa, iako me nisu bolile noge (ne pitajte kako i uašzo al to mi je odkad znam za sebe pola sata prije nego dođe me ukoče obe noge ili jedna, kao trnjenje), baš sam i obukla bijelo rublje, a ono samo žuto kao da sam kredom bojala.
Noge te ukoce zbog zivaca u kicmi, vjerojatno su pritisnuti dok si u pmsu, pa kad se sve skupa opusti, nakon menge, prolazi i to. Trnjenje je uglavnom od lumbalnog dijela.
Heeeeej....ja ocekujem da uradis testic i da cestitamooooo..😍😍😍😍😍😍
jelenajelena sta ima kod tebe? Jel sve pod kontrolom? 😘😄
Ja jos uvjek cekam vjesticu😁😁😁iako molim Boga da nedode,ali sta god bude idemo dalje...kamo se ti osjecas??
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jutro cure, mene je jucer toliko bolila lijeva strana trbuha da sam jedva sjela,napuhana ko balon, a i dr mi je rekla da su na lijevoj strani dva vodeca folikula, vjerojatno je jucer onda bila ovulacija, mi smo za svaki slucaj i sinoc akcijali da zacementiramo, vidjet cemo za dva tjedna jesmo uspjeli 🙏
Nabacite cure koji testic, vi koje cekate ovih dana, zelim vam srecu 💕
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Bok, nije me nitko doživio haha
Evo, trebala bi mi doći tipa sutra i sad strepim... Prošli put kad smo pokušavali ko za vraga mi je još svaki mjesec kasnila, kao da me zeza.
Bok, nije me nitko doživio haha
Evo, trebala bi mi doći tipa sutra i sad strepim… Prošli put kad smo pokušavali ko za vraga mi je još svaki mjesec kasnila, kao da me zeza.
Koliko sam vidjela u tvojem zadnjem komentaru, pokušavate 3mj...
Nije to zapravo dugo pokušavanja da bi se trebala nešto previše brinuti, pogotovo jer već jedno dijete imaš ako sam dobro zapamtila. Mi pokušavamo više od godinu dana i još ništa.
Ja sam jučer bila kod ginekologice, u planu je bilo da mi provjeri prohodnost jajovoda no kako je rekla kod mene je ovo što sad vidi situacija perfektna i smatra da nema potrebe za tim postupkom jer je navodno bolan. Radila mi je za svaki slučaj briseve da u potpunosti bude sigurna da je sa mnom sve ok. Kaže ako su brisevi uredni, onda MM radi spermiogram.
Što da ti kažem imam 26 godina i eto, borim se. Neko ima 36 pa uspije iz prve.
Nema pravila, sve je to borba.
Tako da nemoj strepiti, ne može sve sad i odmah i onako kako smo si mi to zamislile.
Vjerujem da će te ubrzo uspjeti ako već i niste, svakako ako ti kasni, napravi testić da ti bude lakše. Sretno
𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji