Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    25. Rujan 2019. 22:07

Mimi dobro dosla 😁
    Ovo tvoje kao da sam ja pisala haha

Ja sam izdrzala bez testa jer me bilo strah da cu se razocarati. Jos uvijek me strah..

Princess Mimi
    25. Rujan 2019. 22:47

Hvala Marta   
    Znaci jos si u neizvjesnosti? Kad bi trebala stići m?
    Ja sam kupila dva različita testa pa si sve mislim da s jednim probam za koji dan 

Marta14
    25. Rujan 2019. 23:54

U petak..
    Ma joj ja da sam test kupila ne bi ga vise bilo😁🤭
    A gle nekim zenama pokaze i prije izostanka😊

KK_29.03
    26. Rujan 2019. 07:35

Jutroo, moja isto još nije stigla i iskreno ne znam šta je. Ili je kasnila ovulacija pa tako i ona, ili je kasnila implantacija. Nemam pojma stvarno.jučer me ujutro mantalo jako, i muči me danima nizak tlak, vrtilo u stomaku kao da će doći i ništa, iako me nisu bolile noge (ne pitajte kako i uašzo al to mi je odkad znam za sebe pola sata prije nego dođe me ukoče obe noge ili jedna, kao trnjenje), baš sam i obukla bijelo rublje, a ono samo žuto kao da sam kredom bojala.

Princess Mimi
    26. Rujan 2019. 08:12

KK_29.03

Jutroo, moja isto još nije stigla i iskreno ne znam šta je. Ili je kasnila ovulacija pa tako i ona, ili je kasnila implantacija. Nemam pojma stvarno.jučer me ujutro mantalo jako, i muči me danima nizak tlak, vrtilo u stomaku kao da će doći i ništa, iako me nisu bolile noge (ne pitajte kako i uašzo al to mi je odkad znam za sebe pola sata prije nego dođe me ukoče obe noge ili jedna, kao trnjenje), baš sam i obukla bijelo rublje, a ono samo žuto kao da sam kredom bojala.

Noge te ukoce zbog zivaca u kicmi, vjerojatno su pritisnuti dok si u pmsu, pa kad se sve skupa opusti, nakon menge, prolazi i to. Trnjenje je uglavnom od lumbalnog dijela.

sneguljica1
    26. Rujan 2019. 08:21

KK_29.03

Heeeeej....ja ocekujem da uradis testic i da cestitamooooo..😍😍😍😍😍😍

tufnica1602
    26. Rujan 2019. 08:23

jelenajelena sta ima kod tebe? Jel sve pod kontrolom? 😘😄

jelenajelena
    26. Rujan 2019. 08:27

tufnica1602

jelenajelena sta ima kod tebe? Jel sve pod kontrolom? 😘😄

Ja jos uvjek cekam vjesticu😁😁😁iako molim Boga da nedode,ali sta god bude idemo dalje...kamo se ti osjecas??

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Rita88
    26. Rujan 2019. 08:31

Jutro cure, mene je jucer toliko bolila lijeva strana trbuha da sam jedva sjela,napuhana ko balon, a i dr mi je rekla da su na lijevoj strani dva vodeca folikula, vjerojatno je jucer onda bila ovulacija, mi smo za svaki slucaj i sinoc akcijali da zacementiramo, vidjet cemo za dva tjedna jesmo uspjeli 🙏
    Nabacite cure koji testic, vi koje cekate ovih dana, zelim vam srecu 💕

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 09:12

Bok, nije me nitko doživio haha
    Evo, trebala bi mi doći tipa sutra i sad strepim... Prošli put kad smo pokušavali ko za vraga mi je još svaki mjesec kasnila, kao da me zeza.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani