Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 09:31

Bok, da, imamo već jedno dijete, a tada smo pokušavali tipa 10 mjeseci pa me to već u startu obeshrabrilo haha
    Sjećam se svakog mjeseca koje razočaranje, toliko da kad sam napokon ugledala plus da sam mislila da je neka greška!
    Nisam još uopće kupila test za trudnoću, jučer sam kao išla probati ovulacijskim trakicama (one isto mogu pokazati plus, ali mora biti puno veća koncentracija hormona nego za test trudnoće), ali nije ničega bilo.
    Nismo više ni toliko mladi pa je zato valjda pritisak veći.
    @TinaS ti si još mlada, pupoljak :)

Tinas
    26. Rujan 2019. 09:42

Ana_Marija_2019

Bok, da, imamo već jedno dijete, a tada smo pokušavali tipa 10 mjeseci pa me to već u startu obeshrabrilo haha
    Sjećam se svakog mjeseca koje razočaranje, toliko da kad sam napokon ugledala plus da sam mislila da je neka greška!
    Nisam još uopće kupila test za trudnoću, jučer sam kao išla probati ovulacijskim trakicama (one isto mogu pokazati plus, ali mora biti puno veća koncentracija hormona nego za test trudnoće), ali nije ničega bilo.
    Nismo više ni toliko mladi pa je zato valjda pritisak veći.
    @TinaS ti si još mlada, pupoljak :)

Ne znam koliko ti imaš godina, ali mislim da si morate dati vremena još koji mjesec. Ako ti je kasnila svaki mjesec, možda niste pogodili pravi dan. Ali da, meni je uglavnom točna i onda kad si umislim sve moguće simptome još mi i kasni i uvijek mi dođe kad kupim test. Baš ono da imaš osjećaj da te zeza.

𝐻𝑜𝑑𝑎𝑗, 𝑛𝑒𝑏𝑜 𝑠𝑡𝑟𝑝𝑙𝑗𝑖𝑣𝑒 𝑣𝑜𝑙𝑖 ♡

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 09:45

Imam 34 godine.
    Kupila sam ovulacijske trakice tako da budem sigurna da nismo pogriješili dane haha
    Svaki mjesec ulovim peak pa se nadam da će jedan uroditi plodom :))

Tinas
    26. Rujan 2019. 09:53

Ana_Marija_2019

Imam 34 godine.
    Kupila sam ovulacijske trakice tako da budem sigurna da nismo pogriješili dane haha

Baš sam napisala na drugoj temi za LH trakice da je meni potvrđena ovulacija 28-29.09 kod ginekologice, a trakice mi uopće ne pokazuju testnu liniju, ono doslovno je bijela. Tako da ne znam, ima tamo jako puno komentara na to, nekima su pomogle, neke su zbunile.  

Raštika
    26. Rujan 2019. 10:04

Angie1205

Pozz cure! Upadam malo sa zimskih beba al nekad sam i ja na ovoj temi tipkala i strepila svakih 28 dana dal cu ugledat +! Ne gubite nadu, sretno vam svima!
    Nego citam vas tu i tamo pa ili fulam ili se Raštikane javlja vec neko vrijeme?? Zna netko sto je s njom?

Evo Rastike napokon! 😊😊 E prelazim na novi posao, krepao mi mob a bome nema ni sexa vec dva mjeseca tako da sam skroz zaboravila na forum. 😂
    Da se pohvalim da je upravo prosla prva menga nakon konizacije i s njom je otisao i iscjedak nakon mjesec dana curkanja i sad uzivam bez ulozaka. Iduci vikend mi je mjesec dana nakon zahvata i tad mogi pocet s odnosima a tad mi je i momku rodjendan tako da sam se ove godine izvukla od kupovine poklona 😂😂😂😂
    Kk, moja zadnja menga je takva bila. Znaci ni jednog jedinog simptoma pms-a cak mi cice nisu bile ni napuhane.ja sam se zabrinula oce li uopce i doci i naravno, kasnila je par dana al je fala nebesima dosla i prosla normalno.
    Jedva cekam da krenem sa sexom i lovom na bebe ali bome cemo ovaj put drukcije. Bez sikiranja i bez analiziranja i najobicnijeg prdca pred mengu. Nece se rastika psihicki trositi vise radi icega. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 10:17

Tinas

Ana_Marija_2019

Imam 34 godine.

Baš sam napisala na drugoj temi za LH trakice da je meni potvrđena ovulacija 28-29.09 kod ginekologice, a trakice mi uopće ne pokazuju testnu liniju, ono doslovno je bijela. Tako da ne znam, ima tamo jako puno komentara na to, nekima su pomogle, neke su zbunile.

Ajoooj a ne znam, tako sam i prošli put s trakicama testirala i uvijek mi je baš bila jako vidljiva i jedna i druga linija, a inače su mi prilično redovni ciklusi (osim tada kada je kasnila po par dana) pa onda znam da mora biti negdje na pola. Osim toga, svaki mjesec imam lagane bolove u jajniku pred ovulaciju i oooogroman iscjedak tako da je teško fulati haha

Angie1205
    26. Rujan 2019. 10:27

Rastika pa je se vec zabrinula di si nestala?! Neka si ti nama dobro 😘
    Znam da si morala na zahvat al naravno da nisam zapamtila kad tocno 🙄
    Sad samo relax i u akciju! Drzim ti 🤞 da sto prije uspijete! 🥰

Tinas
    26. Rujan 2019. 10:35

Ana_Marija_2019

Tinas

Ana_Marija_2019

Imam 34 godine.

Ajoooj a ne znam, tako sam i prošli put s trakicama testirala i uvijek mi je baš bila jako vidljiva i jedna i druga linija, a inače su mi prilično redovni ciklusi (osim tada kada je kasnila po par dana) pa onda znam da mora biti negdje na pola. Osim toga, svaki mjesec imam lagane bolove u jajniku pred ovulaciju i oooogroman iscjedak tako da je teško fulati haha

To je super ako možeš skužit ovulaciju, ali nažalost ni to nije garancija da ćeš uspijeti iz prve. 
    Gle, ako pokušavate 3mj pokušavajte još 3mj i onda ako ne uspije, odi kod ginekologa i vidi šta će reći. Mislim možeš ti otići i sad, to sam i ja napravila pa mi je rekla da sam mlada i da do godine dana pokušavamo, naravno sve ovisi kakvog ginekologa imaš. 

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 11:01

Taman sam promijenila ginekologa nedavno pa ne znam u biti kakav je :)
    Ma, prošli put sam išla negdje nakon 9 ili 10 mjeseci pa mi je isto ta (bivša) ginekologica pričala kako to nije ništa ni dugo ni čudno i da nema potrebe za testovima. Taman negdje iza toga sam otkrila plus, možda je to dobitna kombinacija :)

Ana_Marija_2019
    26. Rujan 2019. 11:15

Joj cure, ja se tako veselim opet tome svemu... Period s toliko briga, ali i toliko lijep. Baš mi je hrpa frendica objavila da čekaju bebu (neke 1, a neke već 2,3!) pa samo želja raste haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.