Tko planira i radi na bebi- drugi nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    25. Rujan 2019. 09:14

BaeBee85

Talija čestitam i želim ti urednu, zdravu i laganu trudnoću🤗 i malog, zdravog isretnog👶🏻Tufnice, polako, polako!! Nikad nije kasno dok ne vidiš da je stvarno došla ili daj Bože NIJE došla!🙏🏻

Rita, pratim, u napad!!!! 🎉

Ostale curke, sretno!!!❣️

Ja prijavljujem da je pregled prošao dobro! Bebini je tu i srce 💓hrabro lupa! Sad ćemo dalje vidjet!

hej, lijepe vijesti 😊😊 uzivaj u trudnoci 💕 mi svoje odradili, kaze dr. ako ne dobijem do 10.10 onda testic da napravim, pa sad cekamo 🤞
    Drugim curama zelim srecu💖

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    25. Rujan 2019. 09:15

jelenajelena

Nije jos dosla😁🙄,,,,ali gdje je tu je,sad ce ona….guzva na granici p nestigne na vrijeme😂😂😂😂

sretnoo 🤞🤞

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Bosco
    25. Rujan 2019. 09:52

Hej cure! 
    Dugo se nisam javljala,  nemam opet m vec 48 dana, pa me doktor poslat da vadim sve moguce nalaze, vjetovatno imam policisticne jajnike pa cemo vidjet sta cemo dalje. Bit ce gotovi nalazi tek za 2 tjedna 🙄

Angie1205
    25. Rujan 2019. 14:55

Pozz cure! Upadam malo sa zimskih beba al nekad sam i ja na ovoj temi tipkala i strepila svakih 28 dana dal cu ugledat +! Ne gubite nadu, sretno vam svima!
    Nego citam vas tu i tamo pa ili fulam ili se Raštika ne javlja vec neko vrijeme?? Zna netko sto je s njom?

tufnica1602
    25. Rujan 2019. 18:53

Hej dobro pitanje, sta je s Rastikom? 

Talija
    25. Rujan 2019. 19:02

Hvala još jednom svima od ❣️
    Danas sam napravila jos jedan test s prvim jutarnjim i odmah se pokazao baš jasni plus... planiram drugi tjedan vadit betu da vidim u kojim sam granicama i onda se narucit kod ginekologa..
    Drzim fige svim curama koje čekaju svoje plusiće!😘😘

Ivcy1306
    25. Rujan 2019. 19:51

Vecer curke.. 
    Ni mene nije bilo jedno vrijeme, menga stigla kako je i trebala, sad skoro vec pri kraju a usput sam toliko se posvadjala s muzem da evo vec 3.dan se ne vidimo i ne cujemo a zivimo naravno pod istim krovom😂 
    Kazu da je pomirbeni sex jos najsladji pa se necemo mirit tamo do ovulacije😂😂, mozda urodi plodom.. hehe
    Inace cestitam na plusicima, a ostalima drzim fige i dalje..

jelenajelena
    25. Rujan 2019. 20:40

Curke,pa gdje ste se sakrile,ajde malo aktivnosti 😂😂🥰🥰😁😁😁

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Princess Mimi
    25. Rujan 2019. 21:28

Bok svima :) 
    Ovaj mjesec smo MM i ja imali prvi pokušaj. Taman u vrijeme pred ovulaciju. Nekako sam sumnjala da ce uspjeti iz prve, ali sto vise citam forume sve se vise nadam 
    Od simptoma za sad imam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha, kao pred mengu i nakon ovulacije je bio blagi bjelkasti iscjedak. I dim cigarete mi uzasno smrdi, iako mi prije nije smetao. Bojim se veseliti unaprijed, da se ne razočaram ali...tako je tesko cekati Menga treba stići za 6 dana, a inace su mi uredni ciklusi. Mogu li napraviti test i prije? Ima li sanse da se pokaze plus ili ne vrijedi prije ocekivane m?

Puno lijepih misli saljem svima i nadam se da ćete uskoro sve vidjeti taj zeljeni plusic 

Marta14
    25. Rujan 2019. 22:07

Mimi dobro dosla 😁
    Ovo tvoje kao da sam ja pisala haha

Ja sam izdrzala bez testa jer me bilo strah da cu se razocarati. Jos uvijek me strah..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.