Talija čestitam i želim ti urednu, zdravu i laganu trudnoću🤗 i malog, zdravog isretnog👶🏻Tufnice, polako, polako!! Nikad nije kasno dok ne vidiš da je stvarno došla ili daj Bože NIJE došla!🙏🏻
Rita, pratim, u napad!!!! 🎉
Ostale curke, sretno!!!❣️
Ja prijavljujem da je pregled prošao dobro! Bebini je tu i srce 💓hrabro lupa! Sad ćemo dalje vidjet!
hej, lijepe vijesti 😊😊 uzivaj u trudnoci 💕 mi svoje odradili, kaze dr. ako ne dobijem do 10.10 onda testic da napravim, pa sad cekamo 🤞
Drugim curama zelim srecu💖
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nije jos dosla😁🙄,,,,ali gdje je tu je,sad ce ona….guzva na granici p nestigne na vrijeme😂😂😂😂
sretnoo 🤞🤞
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Hej cure!
Dugo se nisam javljala, nemam opet m vec 48 dana, pa me doktor poslat da vadim sve moguce nalaze, vjetovatno imam policisticne jajnike pa cemo vidjet sta cemo dalje. Bit ce gotovi nalazi tek za 2 tjedna 🙄
Pozz cure! Upadam malo sa zimskih beba al nekad sam i ja na ovoj temi tipkala i strepila svakih 28 dana dal cu ugledat +! Ne gubite nadu, sretno vam svima!
Nego citam vas tu i tamo pa ili fulam ili se Raštika ne javlja vec neko vrijeme?? Zna netko sto je s njom?
Hvala još jednom svima od ❣️
Danas sam napravila jos jedan test s prvim jutarnjim i odmah se pokazao baš jasni plus... planiram drugi tjedan vadit betu da vidim u kojim sam granicama i onda se narucit kod ginekologa..
Drzim fige svim curama koje čekaju svoje plusiće!😘😘
Vecer curke..
Ni mene nije bilo jedno vrijeme, menga stigla kako je i trebala, sad skoro vec pri kraju a usput sam toliko se posvadjala s muzem da evo vec 3.dan se ne vidimo i ne cujemo a zivimo naravno pod istim krovom😂
Kazu da je pomirbeni sex jos najsladji pa se necemo mirit tamo do ovulacije😂😂, mozda urodi plodom.. hehe
Inace cestitam na plusicima, a ostalima drzim fige i dalje..
Curke,pa gdje ste se sakrile,ajde malo aktivnosti 😂😂🥰🥰😁😁😁
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Bok svima :)
Ovaj mjesec smo MM i ja imali prvi pokušaj. Taman u vrijeme pred ovulaciju. Nekako sam sumnjala da ce uspjeti iz prve, ali sto vise citam forume sve se vise nadam
Od simptoma za sad imam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha, kao pred mengu i nakon ovulacije je bio blagi bjelkasti iscjedak. I dim cigarete mi uzasno smrdi, iako mi prije nije smetao. Bojim se veseliti unaprijed, da se ne razočaram ali...tako je tesko cekati Menga treba stići za 6 dana, a inace su mi uredni ciklusi. Mogu li napraviti test i prije? Ima li sanse da se pokaze plus ili ne vrijedi prije ocekivane m?
Puno lijepih misli saljem svima i nadam se da ćete uskoro sve vidjeti taj zeljeni plusic
Mimi dobro dosla 😁
Ovo tvoje kao da sam ja pisala haha
Ja sam izdrzala bez testa jer me bilo strah da cu se razocarati. Jos uvijek me strah..
Sortiraj odgovore
Najstariji