Tufnica ti isto jos 3 dana cekas?
Ja mislim da cu dobit...
Bas sam ljuta, predugo smo cekali i sve nesto odgadali drugo dijete. Ne znam zasto smo mislili da ce iz prve uspjet, uopce nismo razmisljali..ne ide to tako. Mali ce mi uskoro napuniti 6 godina..
Jos sad ako nije uspjelo moramo pauzirati do prvog mj.. Ahh
Drzim 🤞🤞🤞cure!
jutro cure, cestitam Talija na plusicu ☺️ Ja bila jucer na uzv na 13 dc, imam dva folikula s desne strane 19 i 17 mm, endometrij je trolinijski 10 mm i rekla mi je jucer i danas tempirani odnos, sinoc smo obavili, jos veceras, drzite fige da ovaj put uspije 🤞😊
Držimooo, ajmo mrvicaa ☺️☺️🤞🏼🤞🏼
Cure imala sam strasne bolove u dno stomaka maloprije..i uradim LH trakicu..postavicu sliku, je li moguce da me boli bas tako jako zbog ovulacije..
Cure imala sam strasne bolove u dno stomaka maloprije..i uradim LH trakicu..postavicu sliku, je li moguce da me boli bas tako jako zbog ovulacije..
Da naravno, ja nekad ne mogu hodati koliko me boli zbog ovulacije. Ovaj put mi se ovulacija dogodila u sred noci, probudilo me probadanje u desnom jajniku i desnoj nozi.
Sad brzo u akciju 😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Marta tako je, i ja cekam jos tri dana do menge. Nemam pojma sta ce biti, ne osjecam se nikako 🤷🏻♀️😁 odnosno normalno skroz. Sve lici na neki blazi pms i nadolazecu mengu..
Da naravno, ja nekad ne mogu hodati koliko me boli zbog ovulacije. Ovaj put mi se ovulacija dogodila u sred noci, probudilo me probadanje u desnom jajniku i desnoj nozi.
Sad brzo u akciju 😁
Mene do sada nikad nije ovako..mada mislim da mi.je bilo mjesexi i bez O, mislim da sam cajevima i tinkturom to popravila..eee ne vjerujem da cemp akcijati, trebam da radim mamiograf, pa sledeci mjesec. Ali sam srecna sto sam je osjetila i sto je da kazem ranije..inace mi bude 18-20dana ciklusa..
UUU Rita, drzim fige!!
hvala, javljam sve ☺️☺️😘
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji