Meni je M trebala doci 3.11 a dosla je jucer. Koristim M casicu i gledam kolicinu krvi nije ni priblizno koliko inace bude. Pocelo je prekjucer navecer tragovi krvi jucer je bas pocela krv. Sve kad saberem uspjela sam napuniti 1 casicu mozda ni toliko 🤔🤔
Svee sam se nadala da impl. krvarenje, ali se vise nista ne nadam jucer je test bio negativan. Ne mogu vjerovat d aje uranilaa inace uvijek kasni i to po 20 dana 😅🤣
Vise sam luda od svega
Ponavljam jer vidim da niste popratile .
Nista ovaj mj od mene 😪😪
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Koje veselje na temi 😍
Susika i Kiflica cestitke od ❤️ i nek bude skolska 😘🙏💋😍 divno! Divan pocetak mjeseca, nek se samo tako nastavi 🙏
Sassy Sorry ako mi je promaklo, jel stigla tvoja m?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Inace dobra vecer 💋
Nama danas aktivan dan od ranog jutra pa nisam bila na mobu.
Nadam se da ste sve provele lip vikend
Jos sam 2 dana na go, malac krece u novi vrtic.. Ma divotica.
Svakave teme se izvrtile, nisam bas ni popamtila.
Ne lezim nakon odnosa nikad. Svaki put se uhvatilo bez problema 🤷♀️
Drugo nisam zapamtila 😅
Zujalice dobro nam dosla 🤗
Bella i Anci hocu sad ff graf u potpis 🙂 da mogu pratit
Traveller ti nisi danas mjerila?
Lindsay ❤️!!!
Sanjarko budem čim malo prostudiram kako šta 🤭😅
Ako trebas pomoc, tu sam 🙂
Koje veselje na temi 😍
Susika i Kiflica cestitke od ❤️ i nek bude skolska 😘🙏💋😍 divno! Divan pocetak mjeseca, nek se samo tako nastavi 🙏
Nije jos, trebala je u subotu ali kasni, radila sam test i bio je negativan pa cekam sad da vidim koliko ce kasniti :) inace su mi redovite mjesecnice al nesto zadnji ciklus i ovaj izgleda su produzili se
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Meni je M trebala doci 3.11 a dosla je jucer. Koristim M casicu i gledam kolicinu krvi nije ni priblizno koliko inace bude. Pocelo je prekjucer navecer tragovi krvi jucer je bas pocela krv. Sve kad saberem uspjela sam napuniti 1 casicu mozda ni toliko 🤔🤔
Svee sam se nadala da impl. krvarenje, ali se vise nista ne nadam jucer je test bio negativan. Ne mogu vjerovat d aje uranilaa inace uvijek kasni i to po 20 dana 😅🤣
Vise sam luda od svega
Sad sam nasla, hm da...sto da ti kazem, svasta je moguce ali ako je test negativan vjerojatno nista od ovoga ciklusa ! Drzi se Buhtlice nasa ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Koje veselje na temi 😍
Nije jos, trebala je u subotu ali kasni, radila sam test i bio je negativan pa cekam sad da vidim koliko ce kasniti :) inace su mi redovite mjesecnice al nesto zadnji ciklus i ovaj izgleda su produzili se
Ajde ti Piski jos jednog sutra 😁🤞🤞
Sanjarka, jesam, valjda mi je nije spremilo. 36,8 danas, s tim da sam imala ustajanje po noći radi pisanja i onda sam sve bila u nekom polusnu. I imala sam odstupanje od mjerenja više od pola sata (oko sat vremena) tako da ne znam uzima li se to u obzir. Ovaj mjesec je ionako ne bitna. Samo se zagrijavam I navikavam za drugi ciklus.
Sve se uzima u obzir. Idealno je kao bez dizanja tokom noci i uvijek u isti sat
No vec ces upoznat svoju bazalnu i kako se ponaša u kojim uvjetima..
Meni npr loše spavanje uopce ne utjece na nju.
A svako pola sata mi se temp dize za cca 0.05
Tipa ako mi je u 5ipo 36.3, u 6ipo bi mi bila 36.4
Watson piskila sam jucer jos dok su bili tragovi krvi i bio je -
Sad vec ovo nalikuje M. Iako je skroz cudna nisam pila ovaj mj duphaston vec sam napravila pauzu. I dosla je sama od sebe i to ranije skroz sam u soku 😂😂 ima dosta sluzi. Jutros i popodne je bas bila svijetla krv sada je tamnija. Novi mjesec nova nada 🤪
Iako bi bas bio stos kiflica i buhtlica,fali nam burekcic 😂😃
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji