Jutro drage trudilice 🍁🍂
Susika iskrene čestitke, zelim ti školsku i urednj trudnoću 🍀 kako si easy napisala, da tako djeluje jednostavno dobiti te dvije crtice 😅😅
Sunny vidim da trebamo ne dobiti isti dan, kakvo ti je stanje?
Mene grudi pocele boljeti i imam mljecno bijeli iscjedak. Ponelad i peckanja, to me ubi, ne znam zasto se javlja, morala sam koristiti vaginaletu 😔
+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022
Jutro cure, ja sam dobila vjetar u ledja zbog jucerasnjih testova, jos je jutros opet temo bila 37,1 i odlucila pisnut, a ono test bijel.ko snijeg, bas sam zalosna, ali to je onaj primatest sta je na dan ocekivane M, a ja imam jos 3 dana do M, tako da se nadam i dalje dok ne dodje M.
Čestitke curama koje su uglede plusic ❤❤❤❤❤❤❤
Naručila i ja toplomjer 😃
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Tommyfame, vidim da se duze trudite, da li postoji neka sitnica ili je sve ok…mi se trudimo od 2 mj 2020.
Apsolutno je sve oke,cak naprotiv odlicno je!
Taman smo povadili sve nalaze i spremali se za mpo kad ono ostanem trudna..pa smo odustali.
Njegov spermio je wooooow! Ja sam okej.. pa reko da nam barem nest ne valja pa da znamo sto nas koci. Ovo ovak je doslovno udaranje u prazno haha
Traveller haha isto tak i za tebe ima nade :) jeste pokrili sta ovaj ciklus? Meni se O opet prosetala pa sam iscjedila muza prije nego sto je trebalo haha pokrili smo pik i jos 3 dana u plodnima a O nije vise mogao 🤣
A simptomi..hmm..imala sam tamo oko 9dpo ogromnuuu glavobolju,2 dana je trajala..uzas je bila! U vecernjim satima imam lagane menga bolove..ei cice me ubijaju,no to mi je uvijek tako nakon O.
Hm..pa tvoja temp.je cist ok..
A kava moze i bez + 🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro drage trudilice 🍁🍂
Susika iskrene čestitke, zelim ti školsku i urednj trudnoću 🍀 kako si easy napisala, da tako djeluje jednostavno dobiti te dvije crtice 😅😅
Sunny vidim da trebamo ne dobiti isti dan, kakvo ti je stanje?
Mene grudi pocele boljeti i imam mljecno bijeli iscjedak. Ponelad i peckanja, to me ubi, ne znam zasto se javlja, morala sam koristiti vaginaletu 😔
onda se pratimo
kod mene samo grudi teške i malo bolne, al tako mi je svaki ciklus. Imam tu i tamo tupu bol u donjem dijelu trbuha, ništa strašno, samo osjećam taj dio ajmo tako reć. Iscjedak nemam baš nikakav 🤔
sve u svemu apsolutno ništa šta bi mogla izdvojiti kao nešto čudno u odnosu na ostale cikluse 😅😅
držim nam fige da M ne dođe do 10og pa da skupa testiramo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jel moguca trudnoca ako se crtica druga vidi slabo a imam krvarenje
Jutro trudilice🤗☕
ja s kavom u krevetu, 3 DC i bolovi me satrali jucer, morala ujutro jos jedan brufen od 600 popiti i sad mi je pak muka od tableta i tako svaki mjesec vec sam ludaaa😣😣 pokusavam sto manje tableta piti i tako bi da mogu s obicnim paracetamolom proci kad je M,ali ne ide i ne ide. Al ok. Razvijam i razmisljam koju strategiju hopsanja ovaj mjesec primijeniti🤔 tako da sam u pripremama😁
Sanjarka toplomjer na putu, nadam se da će danas doci😁 i stavljam graf i jedva čekam da to počnem mjeriti🤭 uzela sam digitalni, a dvije decimale, neka 'lijeva' marka. Valjda ce biti ok. Ti nam krećeš ovaj mjesec u nove pobjede jel tako?
Buhtlice žao mi je za M. 😫😣😣 idemo hrabro dalje💪
Lavanya pošto imaš endo kao i ja, jesu ti bolje M ako smijem pitati?
Ancioo vidim da mjeris tempicu, bravo bravo😁😁❤
Marty žao mi je za M😤😔 slijedeći ćemo zajedno odbrojavati jer sam i ja 30.11. Pa ćemo skupa objaviti +🤗😘😘
Lullaby sretno sutra🤞🤞🤞🤞
Bella, meni su ti prije menge bile stravicne (bolilo da nisam spavala nocima, nikakve tablete nisu pomagale), ali tad mi nitko nije spominjao endo. Onda sam nekih god dana bila na pilulama i sad unazad godinu i vise nisam na pilulama i puno manje boli i manje obilno. Osim ovog ciklusa! Bio je bas bolan, obilan i dosta dug! Ne znam zasto :/
Bella joj mrzim kad boli i ništa ne pomaže. Najradije bi si nekad kosu počupala. Probaj s toplim oblogom/termoforom. Meni dosta pomogne. Paracetamol mi ne pomaže ni za glavu ni za menstruacijske bolove. Ko da sam tic tac popila 😄
Sassy meni nije ginekologica ništa rekla, ali malo sam čitala i pratim vas u grupi. Danas krećem piti folat, a za dalje ćemo vidjeti. Moram i te druge stvari i čajeve koje pijete malo istražiti.
Susika pošto smo isti mjesec počele raditi na bebi, ja se nadam i dalje da ćemo skupa na ljepšu temu 😊
Traveller čula sam dosta tih -, pa + priča. Naravno to loše utječe na mene jer bih ja non stop piškila dok ne dođe m, pa me muž gleda ko da sam luda 😂 Baš sam mu rekla da sam sretna i uzbuđena i da ću piškiti svaki dan ako mi se piški 🙈😂
Jel moguca trudnoca ako se crtica druga vidi slabo a imam krvarenje
Pozdrav! Ja stvarnk ne znam.. nikad se nisam susrela s tim ali ono što je nama rekla profesorica na faksu je ovo: test može biti lažno negativan, ali ako je pozitivan pozitivan je.
Malo me samo zbunjuje ovo krvarenje...
Vjerujem da ce ti druge cure znati reći konkretnije i bolje informacije!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Dobro jutro cure,
Zelim nam divnu sedmicu s puno plusica :)
Mokosh kako si ti?
Travellernadam se da ce ti bolovi da popuste uskoro. Pijes li vrkutu?
Lullaby meni je doktorica rekla da pijem folnu odmah kad sam rekla da radim na bebi, tako da piti folnu kiselinu prije zaceca samo pomaze bebici sutra, slobodno pij :) Ja cu da ukljucim i Femisan A kapi, da probam, a muzu cu da uzmem caj Vrbovica
Sassy, hvala na pitanju. 🙂 Evo dobro sam, imala sam malo jace bolove za vikend no to je proslo. Trenutno sam happy jer sam napokon uhvatila vremena sjest za masinu i sasit masku. Taj osjecaj kad nesto napravim svojim rukama, pa makar i jednu obicnu masku, je neprocjenjiv. Tako da se definitivno planiram fokusirati na sivanje. Bas me to ispunjava. Ugl pomirila sam se s jos jednim neuspjelim ciklusom i idem dalje. Ovaj mjesec neocekujem apsolutno nista. Izmorilo me sav taj fokus na trudnocu, jer je to sve pocelo prerastat u opsesiju, sto nije bas dobro. Tako da, idem hladne glave dalje. Odnose cemo imati spontano, kad nam dode (doduse, kad meni dode, jer bi muz mogao svaki dan 😆). Jedino eto kontam probat da ih imamo i oko 20.-21. dana ciklusa. Svaki put smo iz nekog razloga bili sprijeceni u to vrijeme imati odnose...
Kako si ti? Ostale cure?
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji