Jutro cure, čestitam od srca svim plusicima 🍀💕
Zamolila bih vas za pomoc.. ovaj ciklus prvi put mjerim bazalnu….zadnja dva dana sam imala 36,4…4 dana prije toga sam imala 46,3 i danas 36,1. Danas mi je 10 dan ciklusa. Jel to normalno/uobicajeno? Takav pad?
lavanya kao sto ti je Sanjarka vec napisala, normalno je. Mozda ce ti ubrzo O. Meni pred O u pravilu uvijek padne.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jutro cure, prvooo cestitaaam od srca plusicima, buducim mamikama 😍😍😍😍😍 cure uzivajte u trudnocama i nek su vam savrsene! 🍀
i ja sam htjela danas ujutro raditi test ali je glupaca dosla u noci 😢 bas me razalostila. slijedeci datum za listu je 30.11. vise srece drugi put
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Evo prijavljujem O u subotu (🌕🤞😅) i 16.11. kao datum neiscekivane M i molim Sanjarku da me sljedecom prilikom doda na listu 🙂
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Jutro! 🤗
Žao mi je zbog svih propalih ciklusa. Meni je sinoc isplivao na povrsinu sav stres koji ne osvijestim svakodnevno, i jutros se jos cudno osjecam. Spasila bi se da mogu otic trcat.
Sanjarka molim te meni stavi 2.12. na listu. 🙃 Malo me šokiralo da je to već 12. mjesec.
👩 29, 👱♂️ 33
2018. 👦
👶 #2 od 8/2020.
https://ibb.co/gPqPKnv
https://ibb.co/NnxRzNx
Evo nalaza ,ne znam, cini se ovaj spermiogram malo Los.. Moj nalaz djeluje ok.Sta vi mislite?
Hej, sad sam vidjela nalaze. Ja imam isto prolaktin povišen, mislim da je 605, a MM manjak progresivno pokretnih spermija. Za prolaktin se ne moraš brinuti jer nije toliko puno povišen (barem su meni tako rekli), a za dragog ti mogu preporučiti Fertil up. Sretno😉😘
Hvala ti❤ Rjesicemo nesto I za te puzice spore 😁
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro cure! Kako lijepe vijesti odmah ujutro. 😊 Cestitam novim trudnicama. Neka trudnoce budu uredne i skolske.❤
Sanjarka upisi me za 29.11. neka se nađe... 🙃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Susika I kiflica cestitke...❤Zelim ugodnu I zdravu T. Divno da se desio koji plusic,malo smo neko vrijeme utihnule. 🤞🤞
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jutro cure. Evo ja sam kupila Clear blue za rano utvrđivanje i mislim da bi ga mogla sutra pišnuti. Kupila sam i folat od Solgara da počnem piti bez obzira na test.
Jutro cure ♥ sretno svima koji piske!👆
Mašo mora ti proci 3 dana od zadnjeg dana menstruacije da bi mogla dati urin,radije jos pricekaj.
Nalaz ti moze biti los-patoloski zbog ostataka M a onda nisi nista napravila.
Najbolje u srijedu odnesi, ionako je gotovo isti dan,pa si mirna da si sve napravila sa svoje strane 🙌♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Susika čestitaaam i tebi cure uživajte u svojim trudnoćama
Sanjarka88 molim te da i mene iducom prilikom dodaš na popis za ne dobit sam 10.11.
Cure koje piške ovih dana sretnoooo 🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji