Watson, srijedu imam pregled kod ginekologice pa bi joj odnijela nalaz :/ jucer sam samo smedarila nije vise bilo nove krvi tako da mislis da ce bit ok ako odnesem sutra?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro trudilice🤗☕
ja s kavom u krevetu, 3 DC i bolovi me satrali jucer, morala ujutro jos jedan brufen od 600 popiti i sad mi je pak muka od tableta i tako svaki mjesec vec sam ludaaa😣😣 pokusavam sto manje tableta piti i tako bi da mogu s obicnim paracetamolom proci kad je M,ali ne ide i ne ide. Al ok. Razvijam i razmisljam koju strategiju hopsanja ovaj mjesec primijeniti🤔 tako da sam u pripremama😁
Sanjarka toplomjer na putu, nadam se da će danas doci😁 i stavljam graf i jedva čekam da to počnem mjeriti🤭 uzela sam digitalni, a dvije decimale, neka 'lijeva' marka. Valjda ce biti ok. Ti nam krećeš ovaj mjesec u nove pobjede jel tako?
Buhtlice žao mi je za M. 😫😣😣 idemo hrabro dalje💪
Lavanya pošto imaš endo kao i ja, jesu ti bolje M ako smijem pitati?
Ancioo vidim da mjeris tempicu, bravo bravo😁😁❤
Marty žao mi je za M😤😔 slijedeći ćemo zajedno odbrojavati jer sam i ja 30.11. Pa ćemo skupa objaviti +🤗😘😘
Lullaby sretno sutra🤞🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Kiflica i Susika od srca vam čestitam 🥰🥰🥰🥰 odlicno je krenulo!!! Želim da vam bude dosadna i školska 🙃
Sanjarka ja bih na listu za nedobit 1.12. 💫💥
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Dobro jutro cure,
Zelim nam divnu sedmicu s puno plusica :)
Mokosh kako si ti?
Traveller nadam se da ce ti bolovi da popuste uskoro. Pijes li vrkutu?
Lullaby meni je doktorica rekla da pijem folnu odmah kad sam rekla da radim na bebi, tako da piti folnu kiselinu prije zaceca samo pomaze bebici sutra, slobodno pij :) Ja cu da ukljucim i Femisan A kapi, da probam, a muzu cu da uzmem caj Vrbovica
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Jutro cure. Evo ja sam kupila Clear blue za rano utvrđivanje i mislim da bi ga mogla sutra pišnuti. Kupila sam i folat od Solgara da počnem piti bez obzira na test.
Jutro Lullaby, sretno sutra s piskenjem i želim ti debeli, iz aviona vidljivi ➕💪❤️
Hvalaa 😊 ❤️ Mislim da će biti minus jer stvarno nemam nikakvih simptoma, ali ne mogu izdržati da ne napravim. Želim što prije znati ako nije jer imam osjećaj što više čekam i nadam se da će razočaranje biti veće.
Dobro jutro cure,
hvala na cestitkama ❤😍😍
Lullaby, ni ja nemam nikakve simptome tj. imam simptome pmsa, isto kak i svaki mjesec do sad tako da jos nista nije gotovo ❤ zelim ti + i ostalim curama koje piske😍
Jutro, cure. Nadam se nastavku lijepih vijesti ovaj tjedan.
Sanjarko, ti radiš briseve 4.11.ako sam dobro upamtila?
Mene će satrati ovaj ciklus. Nervozna sam ko mala beba koja ima grčeve. Jajnici su si dali posla, sad već nekih tjedan dana imam te grčeve, nadala sam se da ću ranije procuriti ali ništa još. Samo se nadam da će vještica doći u srijedu po voznom redu i da ovo neće još dugo. Loše sam i spavala,budim se usred noći.
Clio, jesu danas nalazi gotovi?
Nema mi TommyFame, nadam se da je dobro.
Ostale cure, šta ima kod vas?
Tu sam ja uvijek,čitam iz zasjede 😊
Prvo cure cestitke na plusicima 💜💜💜
E zeno,ja sad tek vidjeh da ti imas jos 4 dana do ne dobit..pa jbte kad si ti onda radila test? 1dpo haha
Imaaas ti jos fore 🤞🤞
Ja sam jucer radila onog božjeg kineza,One step za kojeg sam citala da je uzas. Mislim da ga cak i ti imas..
Ugl.prvo snijeg pa nakon 15ak min se pojavila kao neka sjenica..nemoguce ulovit za uslikat.
No 11dpo sam pa ono jos je to rano..kao i tebi 🤣
Držim vam fige da se nastavi ovaj fini niz plusica 😘😘
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
TommyFame, nemam, u srijedu bi po mojim ciklusima trebala doći vještica. Stavila sam dva dana ekstra eto čisto ako se smrdao ciklus jer sam možda dvaput u životu dobila 30. Dan umjesto 28. 😁 Tako da u srijedu je doček 😂🤣🎉🎉
To nakon 15 minuta ti je vjerojatno evaporacijska. Da imam još tih Kineza, zvala bih te da naložimo logorslu vatru s njima. 😂😂 Ima još nade, 11 DPO može isto biti rano. Ali nadam se da imaš i neki drugi test u pricuvi uz ovog kineza.
Hahahha al fkt,imam jos jedan al necu ga pisat..ja bi u četvrtak trebala ne dobiti..pa ako zakasni budem se zaletila do ljekarne po CB,sa njim nekak imam najvise srece..
Zanimljivo mi je to kako uvijek tamo oko 5-6dpo bude nadobudna ono toliko samouvjerena da sam trudna haha ii onda tak pred kraj ciklusa ta nadobudnost padne i krene strah od razočaranja.
No kak bude bit ce :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Maso prema pravilima je 3 dana ali daj onda radije sutra ,danas nikako nemoj.
U slucaju patoloskog nalaza reci ginekologici da si imala m.
Sretno i javi kako je proslo!
Andela falile su tvoje ovakve poruke, ljubim te ♥👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Jutro trudilice🤗☕
ja s kavom u krevetu, 3 DC i bolovi me satrali jucer, morala ujutro jos jedan brufen od 600 popiti i sad mi je pak muka od tableta i tako svaki mjesec vec sam ludaaa😣😣 pokusavam sto manje tableta piti i tako bi da mogu s obicnim paracetamolom proci kad je M,ali ne ide i ne ide. Al ok. Razvijam i razmisljam koju strategiju hopsanja ovaj mjesec primijeniti🤔 tako da sam u pripremama😁
Sanjarka toplomjer na putu, nadam se da će danas doci😁 i stavljam graf i jedva čekam da to počnem mjeriti🤭 uzela sam digitalni, a dvije decimale, neka 'lijeva' marka. Valjda ce biti ok. Ti nam krećeš ovaj mjesec u nove pobjede jel tako?
Buhtlice žao mi je za M. 😫😣😣 idemo hrabro dalje💪
Lavanya pošto imaš endo kao i ja, jesu ti bolje M ako smijem pitati?
Ancioo vidim da mjeris tempicu, bravo bravo😁😁❤
Marty žao mi je za M😤😔 slijedeći ćemo zajedno odbrojavati jer sam i ja 30.11. Pa ćemo skupa objaviti +🤗😘😘
Lullaby sretno sutra🤞🤞🤞🤞
Hvala puno na podrski, vjerujem da ce onda 30.11. za nas biti sretan dan ❤😍🍀 noc je bila suzna..jedva cekam da ovaj dan prode i idemo u nove pobjede 💪
suosjecam s tobom sto se bolova tice, ja sam na ketonalu. isto pokusavam sto manje tabl piti al prva dva dana ne mogu izdrzati.. i jos k tome sam na poslu 😯
nista, krenut cu kao ti razmisljat o novim strategijama hopsanja 🙂🙂🤗🤗😘😘
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Sortiraj odgovore
Najstariji