Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Listopad 2020. 18:04

Andela111

Dajte samo procitajte sta sam napisala na staroj stranici😍❤️

Ajde ti hopsaj pa sta bude 😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lullaby
    25. Listopad 2020. 18:04

Susika

Lullaby

Ja ništa ne uzimam. Mislim da ću početi folnu. Prenatale me strah ako već odvojeno uzimam d3 25000 iu tjedno da bi mi bilo puno.

Tocno tak i ja, sve do sad isto ko i ti 😃 ima da skupa zatrudnimo i to cim prije😃

Hahaha ma da? I uzimaš d3? Da bar🤞Pa da skupa pratimo 🤗 Nadam se u novu godinu ulazim trudna.

Lullaby
    25. Listopad 2020. 18:07

Sanjarka kad god kontroliram štitnjaču vadim i vitamin d. Cca svakih 6 mj.  I s kapima mi je bio ispod 75, a taj dan sam ga baš popila.

Maša🤰🏼
    25. Listopad 2020. 18:07

Curee jako mi se jede pomfri 😂😂😂🍟🍟🍟🍟🍟🍟

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    25. Listopad 2020. 18:10

Andela ajme ovo kod tebe skroz poludjelo 😂🤞 ajde probaj radit trakice par dana pa ces vidjet sta ce ti pokazat ❤️ Ali cek kad si onda ti kao imala M? 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lullaby
    25. Listopad 2020. 18:13

Andela tek sad je O? A kraj ciklusa? Ništa ne shvaćam haha. Ostavi se ti foruma i baci se na posao. Što je sigurno sigurno je 😄 Ja sam prošli mjesec radila neke clear blue testove, a kako me bolilo baš kad je pokazalo i uvijek boli ovaj sam računala ma neću trošiti kad uvijek znam. I eto baš ovaj ništa ne osjetim. Hopsamo cijelo vrijeme za svaki slučaj. Ne izlazim iz kuće 😂 Mislim da nam neće pasti napamet do sljedećih plodnih dana hahaha.

Bella🌟
    25. Listopad 2020. 18:29

Lavanya možeš imati O iz jajnika di je endo cista. Ja imam na oba jajnika endo ,imam potvrđene ovulacije i oplodnju iza sebe. Tako da je moguće...
    Andela pa tebi se sve pomotalo nešto. Nema veze,samo ti hopsaj sad pa cemo vidjeti😘🤞🤞
    Watson ma nećeš dočekati peti nastavak, selis uskoro na drugo forum,ja to čvrsto vjerujem ❤❤
    Tko nam sutra piški?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Lullaby
    25. Listopad 2020. 18:31

Stormy ja pijem jednu tjedno 4 mjeseca. Misliš da je puno ili? Doktoru sam tada baš rekla da planiramo trudnoću, pa mislim da zato i je promijenio. 

anabelaaaa
    25. Listopad 2020. 18:31

Andela111

Evo meee

Kad si zadnjiput bila kod dr na ultrazvuku?Mozda imas neku vodenu cistu,Ih tad lh nije pouzdan. Ja npr u aprilu ove god nisam imala nista na jajniku...u junu odem ponovo jedan jajnik sav u cistama,sljedeci mjesec I drugi...Be bih voljela da je tako kod tebe Ali bolje provjeri..Mada nije to strasno..ja sam od Augusta na inofolicu I evo ovaj mjesec niti jedne ciste 😊 I dok sam pratila trakice te ,nikad taj pik bisam uhvatila a skoro cijeli mjesec bilo neke druge linije.Kod mene su bile gravisnost ultra ,neke plava trakice 

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    25. Listopad 2020. 18:32

maša25

Curee jako mi se jede pomfri 😂😂😂🍟🍟🍟🍟🍟🍟

Samo navali Mašo😁😁😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.