Jao, koje formule za uzimanje 🙂 Hoću, šibnut ću ja njemu ujutro mail da vidim što kaže. Pa da krenem na prenatal možda.
Jel itko upoznat s tabletama fertil up za muževe naše?
Ja sam svom poslala
Znat cu ti reci vise kada se vrati i vidimo spermio
S tim da uzima i l karnitine i a pocet cemo oboje maticnu mlijec pa ako nesto pomogne necu znati sta tocno 🤣😂
Ancioo ti pitas za zene ili za muskarce?
Ima.li netko od vas dvoje kakvu dijagnozu?
Andela ovo izgleda kao pik ili ce sutra biti, napravi sutra u isto vrijeme pa ces vidjeti.
Ja ti samo mogu reci da je meni ovulacija i najavljena za vikend ,potvrdeno ultrazvukom ,tako da ove trakice nisu poludjele..(ali cemo mi ako ih nastavimo koristiti ahhahaha)
Samo mi je rekao gin da jos tocno pratim trakicana..
Tako da je meni danas Ovulacija.
Ne stignem se javiti pokrivamo sve zivo i nezivo 😂😂😂😂👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Andela nemam rijeci kojom bih opisala kako mi je zao! Zbog temperature sam bila ubijedjena da je uspjelo. Glavu gore i nema predaje! Drzim fige na najjace da sljedeci put bude dobitan!! 🤞🤞🤞
Sto se tice vitamina, pila sam Elevit godinu i pol. Buduci da u 2 godine pokusavanja nije doslo do trudnoce, planirali smo pocetkom iduce godine ICSI postupak. Kako sam procitala da tijekom postupka nije pozeljan jaci imunitet, prestala sam ih uzimati prije nekih mjesec dana. Osim toga godinu i pol mjerim bazalnu i pratim sluz (na dan ovulacije je vodenasta i pojacana; pod pritiskom npr. kad sjednem ili se zakasljem osjetim da procuri) i godinu dana koristim lh trakice. To troje je meni osobno najbolja kombinacija - znam kad ce O, znam kad je i da je bila i znam kad trebam dobiti M.
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Drage, pridruzujem se forumu, tj. nazalost prelazim ovdje iz grupe Zimske bebe 2020/2021. Imala sam praznu gestacijsku vrecicu (blighted ovum) i medikamentozni pobacaj u 10 tt. Nadali smo se da ce se vidjeti nesto na sljedecem, pa sljedecem pregledu, ali nista. Onda smo pauzirali nekoliko mjeseci i sada smo krenuli pokusati ponovno. Prosli put se odmah primilo, zacudilo nas je, pa se nekako nadamo i da ce ponovno, no da bude happy end ovaj puta... :) Nekako me ta neuspjela trudnoca bacila u skroz cudne vode, prvo sam to hrabro primila, onda sam plakala ko kisna godina, pa sam se uvjerila da ni ne zelim biti trudna, da mora da je tako moralo biti, mozda zbog korone, i sada se napokon osjecam hrabrije pokusati ponovno. I dalje je tu prisutan strah, sanjala sam da opet moram piti tableticu za prekid trudnoce :( Muci li vas ova korona ili vas ne strasi to u pokusajima? Imamo vec 34 godine, pa me stisce bioloski sat...
Andela hopsaajte 😁
Sve je moguce, kad ima volje. Piskit ces nam opet za 20-ak dana 😁😁😁
Watson u akcijuu 😃
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav,Kiflicee neka te ne brinu godine moja susjeda od 47 g je trudna uskoro cemo imaat malog decka u komsiluku 😁😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jel itko upoznat s tabletama fertil up za muževe naše?
Moj muz ih uzima. Poceo je u 9.mj.
Eto ako do 1.mj. dodje do T znaci da djeluju 🙂
Bit cete obavijestene 😉
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sortiraj odgovore
Najstariji