Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monstera
    18. Prosinac 2020. 07:03

curka93

Monstera

Dobro jutro cure ☕
    Danas sam 9dc i počinjem pratiti ovulaciju trakicama 🤗 Prema aplikaciji O bi mi trebala biti na Božić, ali ne znam koliko je mjerodavno to s obzirom da mi je prošli ciklus trajao 27 dana, šta je za mene baš čudno. Nisam stigla popratiti baš sve, ako ima koja cura da piški danas, sretno 🤞🤞🤞
    Curka93, oprosti ako si već pisala, si bila ponovila test?

Jutro. Evo bas ujutro napravila digitalni test i negativan…sad nam ostaje cekanje vjestice koja naravno kasni😑😑😑

A jbm miša, baš mi je žao 😔 
    Neka ti šta prije dođe pa da nastaviš probati u sljedećem ciklusu 🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Bella🌟
    18. Prosinac 2020. 07:06

Monstera ja sam u onoj grupi tjedan poslije 😁
    Curka žao mi je🙁 grlim💕💕

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Monstera
    18. Prosinac 2020. 07:10

Bella🌟

Monstera ja sam u onoj grupi tjedan poslije 😁
    Curka žao mi je🙁 grlim💕💕

Bella znači da ovaj mjesec imamo 2 jako uzbudljive nedjelje 🤞😍🤗

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 07:22

watson009

Anabelice moja,sa osmijehom na licu sam procitala tvoju poruku…ma presretna sam zbog velike nade i uskorog postupka!❤
    Od srca ti zelim da sve ostalo od nalaza bude oke pa da si brzo u postupku 🙌
    Javi obavezno sve sto se dogada!
    Odgovor i na pitanje od Lindsay je taj da smo platili 1700kn za te markere i cekali 1 dan nalaze, doista nemamo kada hodati po bolnicama.

Kod nas se vade u labosu u KBC-u (trazit cu 1 dan bolovanja od gina pošto eto isto... nemam kada ako nemam slobodan dan) i upravo zvala gotovi su za 5 dana. Ne mogu još i to plaćati. Sve cu izbjeci sto god mogu.

Lindsay
    18. Prosinac 2020. 07:23

ankica123ff

Drage trudilice, evo mene opet. Imam nedoumice zbog clearblue testa. Oba testa koja sam radila pokazala su plus, ali mozda duze od nekih 10 minuta cekanja. Mene brine to, da li clearblue imaju evaporacijske pluseve??? Zna li koja od vas, ciklusi mi nisu redovni, po mom proracunu kasni mi 12 dana. Mene samo zanimaju ti evaporacijski plusići. Postavim fotke, ako zelite.

Ankice, svaki puta na clearblue testu s plusem sam imala isti takav plus a nikada nisam bila trudna.
    Mrzim te testove.
    Nadam se da je kod tebe u pitanju t . Sretno.

Sarita_00
    18. Prosinac 2020. 07:30

Curka baš  mi je žao 😭😭 A kada već ne želi pokazati plus, neka dođe što prije i da što prije krenete ponovno. 
    Meni je danas 5dpo. Jučer me probadalo, ali me više peklo nego bolilo 😏 I noćas me toliko svrbilo oko da sam se probudila i jedva nekako zaspala opet koliko me svrbilo. 
    Petak je 🤩🤩 Taman danas radim ultra skraćeno 😁 I mislim da se poslije moja cura i ja bacamo na kolače. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    18. Prosinac 2020. 07:36

Jutro cure 🥰🥰🥰
    Danas prelazimo 1000 stranica 😍

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lisa27 👶🧸🎀
    18. Prosinac 2020. 07:40

Curka zao mi je ❤
    Kos mene 5 dpo, ništa značajno se ne događa 😄 cice i dalje lagano bolne, guste i mekano, zadnje 3 noci uzasno zedna, ali mislim da to nije vezano za simptome pre rano je 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Sarita_00
    18. Prosinac 2020. 07:44

Jedno onako bzvz pitanje.
    Koliko se kod privatnika čeka nalaz pape? Inače radim kod "socijalnog" ginekologa i znam da se čeka 100 godina. Sad sam ga odradila na sistematskom i nemam pojma kad ga očekivati. Rekao mi je doktor da će mi ga poslati bez obzira kakav je. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

curka93
    18. Prosinac 2020. 07:55

Sarita_00

Jedno onako bzvz pitanje.
    Koliko se kod privatnika čeka nalaz pape? Inače radim kod "socijalnog" ginekologa i znam da se čeka 100 godina. Sad sam ga odradila na sistematskom i nemam pojma kad ga očekivati. Rekao mi je doktor da će mi ga poslati bez obzira kakav je.

Curke moje mokre hvala vam❤️❤️❤️sad se nadam da ce sto prije vjestica da se mogu baciti na vaginalete😃😃sarita sto se tice cekanja nalaza kod privatnika ti je 3-4 dana

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.