https://ibb.co/JqTL89x Jako je teško za uslikati, ali ja vidim jasno plusiće. To me jedino i zbunjuje.. Ali su prikazani izvan vremena tj, ne odmah. Ne znam sto da mislim sa clearblue testovima..
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
https://ibb.co/JqTL89x
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
https://ibb.co/JqTL89x
Hej, meni su se clearblue uvijek pokazali najboljima među testovima. Ako tebi kasni 12 dana, onda mislim da bi test trebao biti jasno pozitivan, a po ovoj slici mi ne izgleda tako. Ali nadam se da se varam i da ipak bude plusić na kraju 🤗🤞
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Dobro jutro cure ☕
Danas sam 9dc i počinjem pratiti ovulaciju trakicama 🤗 Prema aplikaciji O bi mi trebala biti na Božić, ali ne znam koliko je mjerodavno to s obzirom da mi je prošli ciklus trajao 27 dana, šta je za mene baš čudno. Nisam stigla popratiti baš sve, ako ima koja cura da piški danas, sretno 🤞🤞🤞
Curka93, oprosti ako si već pisala, si bila ponovila test?
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro trudilice 😊💗 hvala Bogu petak je 🥰🥰
Daaa, ja još danas radim i onda kreće godišnji 🤩 Napokon 😍
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro☕🤗
Ankice ja vidim tu crtu. Jesu ti ciklusi neredoviti? Probaj za 2 dana ponoviti i pitaj rezultat unutar tih 10 minuta. Kad sam bila T ,clearblue mi je jasno pokazao plus dan nakon kad je trebala M doci.Ali ako imaš neredovite cikluse,možda je O bila kasnije pa je zato takva linija.
Monstera super za trakice😉 neka ti lijepo tamne da možeš vidjeti dolazak O bez problema.
Samoja nakon spontanog, nakon 2 tjedna sam imala osjećaj kao da je O, zapravo nije bila i M je došla 28 dana nakon čišćenja, a taj ciklus između čišćenja i M mi je bio anovulatoran.
Anci ma pusti ta leđa, još imaš šanse, ne mora to ništa značiti. Ponekad ti budu isti simptomi kao i inace samo sto M na kraju ne dode😜 to ti zelim❤❤😁
Meni 6 dpo, tempica pala no to je još sve dok rano, jučer sam ju 15 min kasnije mjerila,al sumnjam da bi baš toliko viša zbog toga bila jučer. Ugo, simptoma nikakvih osim cicka kao i svaki ciklus. Curke koje ste oko 6 dpo,šta ima kod vas?
Uskoro se bliži nedjelja🤭 jedva čekam da krenu plusevi i testovi i malo veselja🤞🤞😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Cure ja prijavljujem sukrvicu nakon piškenja… E sad, dali je ovulacija ili što li je već, više nemam pojma!
Već sam neki dan pisala da sam osjetila neko štrecanje jajnika (koje osjetim i danas), sluz i želju za hmhm… A danas evo sukrvicu…
Koji ti je dan ciklusa? Pratis li O necime ili?
Evo ja sam dosta naduta pa si pred ogledalom zamisljam kako bih izgledala kao trudnica🤣🤣 A bolova oko jajnika ili nekih grceva nemam, kao da se nista ne desava 😔
Ima li koja da nije imala bolove a bila je trudna?😅
12 dpo sam
Trenutno ne pratim nikako, jer mi tek treba doći men nakon spontanog… Pretpostavljam da je ovulacija, nisam pametna…
Mogla bi mozda biti M? 🧐
Ne znam, prati i danas sto se desava pa javi... Cure ce vjv znati bolje
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Jutro☕🤗
Ankice ja vidim tu crtu. Jesu ti ciklusi neredoviti? Probaj za 2 dana ponoviti i pitaj rezultat unutar tih 10 minuta. Kad sam bila T ,clearblue mi je jasno pokazao plus dan nakon kad je trebala M doci.Ali ako imaš neredovite cikluse,možda je O bila kasnije pa je zato takva linija.
Monstera super za trakice😉 neka ti lijepo tamne da možeš vidjeti dolazak O bez problema.
Samoja nakon spontanog, nakon 2 tjedna sam imala osjećaj kao da je O, zapravo nije bila i M je došla 28 dana nakon čišćenja, a taj ciklus između čišćenja i M mi je bio anovulatoran.
Anci ma pusti ta leđa, još imaš šanse, ne mora to ništa značiti. Ponekad ti budu isti simptomi kao i inace samo sto M na kraju ne dode😜 to ti zelim❤❤😁
Meni 6 dpo, tempica pala no to je još sve dok rano, jučer sam ju 15 min kasnije mjerila,al sumnjam da bi baš toliko viša zbog toga bila jučer. Ugo, simptoma nikakvih osim cicka kao i svaki ciklus. Curke koje ste oko 6 dpo,šta ima kod vas?
Uskoro se bliži nedjelja🤭 jedva čekam da krenu plusevi i testovi i malo veselja🤞🤞😁
Bella ti isto piškiš u nedjelju ili ti je još prerano? Imaš pravo, već smo u drugoj polovici 12.mjeseca i još nema plusića, treba to malo popraviti 🤞🤗
♀️33 ♂️35
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Jutro☕
Ankica kao sto je Monstera rekla, 12 dana kasnjenja bi trebao biti konkretan plus, ali evo nadam se da smo u krivu i da ovo ipak tvoja mrvica govori tu sam mamaa🤭❤️🤞
Sto se tice mojih simptoma, 13dpo sam i nema ih bas🤣 samo bradavice koje su vise bolne na dodir nego ovako, zivcanost i to je to😏
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Dobro jutro cure ☕
Danas sam 9dc i počinjem pratiti ovulaciju trakicama 🤗 Prema aplikaciji O bi mi trebala biti na Božić, ali ne znam koliko je mjerodavno to s obzirom da mi je prošli ciklus trajao 27 dana, šta je za mene baš čudno. Nisam stigla popratiti baš sve, ako ima koja cura da piški danas, sretno 🤞🤞🤞
Curka93, oprosti ako si već pisala, si bila ponovila test?
Jutro. Evo bas ujutro napravila digitalni test i negativan...sad nam ostaje cekanje vjestice koja naravno kasni😑😑😑
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji