Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gumbica
    17. Prosinac 2020. 17:40

nes

Gumbica

Pozz curke, evo ja prijavljujem da sam maloprije prilikom brisanja primjetila blago rozi traga na papiru i bila je jedna crvena kao zilica, e sad dvije su mogucnosti, il je implantacija il menga stize 🤷‍♀️ nekak sam potonula al javim daljni razvoj jer sam se bas veselila grupnom pi pi deju u nedjelju. Danas sam 26 dc

Drzim fige da je ovo prvo i da piskis + s nama u ned 🤞

Hvala ti od ❤️ i ja vama curke 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ua ned

👩🏻‍🦰 22
    🧔🏻23
    👶🏻18 mj
    Krenuli po gumbica br2 11/20
    11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
    👩‍❤️‍💋‍👨 5god
    👰🏻🤵🏻 7mj

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 17:47

Gumbica

Sanjarka88 🦋

Gumbica

Pozz curke, evo ja prijavljujem da sam maloprije prilikom brisanja primjetila blago rozi traga na papiru i bila je jedna crvena kao zilica, e sad dvije su mogucnosti, il je implantacija il menga stize 🤷‍♀️ nekak sam potonula al javim daljni razvoj jer sam se bas veselila grupnom pi pi deju u nedjelju. Danas sam 26 dc

Znas li kad je bila ovulacija?

Nazalost ne sigurno jer nisam pratila, po iscjetku bi rekla da je o bila 13dc tak je i kalendar postavil po prosjeku jer jos mi se nisu izregulirali ciklusi, sad sam opet bila na wcu i nema nista pa nezz kj da mislim, al ak do bijem svakako radim u ned test 🤞🏻

A sve je moguce. Ja ti drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 i da u nedjelju ugledamo tvoj plusic 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Prosinac 2020. 17:58

Anci jesi danas piskila LH?
    Ona od jucer je bila super 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jana25
    17. Prosinac 2020. 18:34

Cure moje, ja sam potpuno izgubila razum na ovom forumu 😱😱😱
    Jedva cekam jutro da mjerim temperaturu, da vidim kakve su vase😂🤭
    11dc sam a vec gledam kak cu kupit test i kad ga pišnut. 😬😬 jaaa, koja nikad nisam kupila ni jedan 😂😂
    Tako me to sve veseli 🙈🙈
    Lindsay i Sayuri najveci zagrljaj zene lavice 🤗🤗🤗❤❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

watson009
    17. Prosinac 2020. 18:40

Lindsay ostala je sama papirologija i drzim palceve da to cim prije rijesite! ❤ Nama je lakse sto smo u braku pa smo papire samo kopirali...a markere na hiv,hepatitis smo oboje morali vaditi! 
    Ja navijam takoder za blizance no citala sam preporuku da su to rizicne trudnoce i da se ne preporuca vracati 2 oplodene js u maternicu, ne znam pitati cu dr jos o tome i zanima me sto ce i tebi tvoj reci 🙏
    Sayuri takvo jedno malo zlo od 2 godine imam doma, to je zenka pretpostavljam? Predivna pasmina no ne vole biti sami, jako su vezani uz ljude,naš je unistavao sve zivo cim bi ostao sam 😩
      neka ti mali psic zaokupi misli i da ti dani cim prije produ 👆❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Poppyy
    17. Prosinac 2020. 18:59

Veceer ⭐🌌
    Ne stignem vas stvarno sve pohvatat, puno vas je i volite pisati (i piskiti 🤭) 
    Sayuri preeepresladak je psic🥺😍
    Jana25 takoder, samo sto sam ja 25dc ali vec planiram kad nema muza doma i plan cijeli za testiranje🤣🤣

I malo mantranja 😅 
    "U nedjelju ce biti barem 3 plusica.."✨✨

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Sarita_00
    17. Prosinac 2020. 19:04

Poppyy

Veceer ⭐🌌
    Ne stignem vas stvarno sve pohvatat, puno vas je i volite pisati (i piskiti 🤭)
    Sayuripreeepresladak je psic🥺😍
    Jana25takoder, samo sto sam ja 25dc ali vec planiram kad nema muza doma i plan cijeli za testiranje🤣🤣

I malo mantranja 😅
    "U nedjelju ce biti barem 3 plusica.."✨✨

Ja planiram kako izvesti test i kako mu ga dati 🙈 A imam još 10 dana. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mokosh
    17. Prosinac 2020. 19:12

Meni se i danas pojavio smedi iscjedak na dnevnom ulosku. Nije vise svjeza krv kao jucer. Uopce nisam pametna sta se dogada samnom... 🤷‍♀️ Nadam se da mi se to nece oduziti na jedno 7 dana jer mi se to jednom dogodilo i onda mi je m kasnila 6 dana. Tada nismo radili na bebi. Valjda nije do cista na jajniku... ahhh...i da, ovaj ciklus nemam apsolutno nikakva probadanja u jajnicima...nista...a svaki mj osjetim ovulaciju..
    Sayuri, predivan ti je pas! 😍

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

anabelaaaa
    17. Prosinac 2020. 19:18

Evo me drage zene.. ❤ Krecemo uskoro na postupak.Dr je prvo pogledao sve nalaze ,pa uradio ultrazvuk.Bila su tri antralna folikula na jednom jajniku,na drugom dva I vodena cista...uglavnom amh moj nizak nalaz ne poklapa sa ultrazvukom..Jasno jeste da mi je rezervq smanjena a time I plodnost I to je posljedica najvjerovatnije laparaskopije koja je rodjena prije 10 km(endometriom).Dr.je rekao da su nam sanse 30% sa ovim stanjem trenutnim.
    Dobili smo hrpu lijekova za ovaj mjesec prije postupka...od tog;dhea hormon.doxiciklin (za oboje),q10 enzim,prenatal,folacin.Od nalaza ima krva slika,ponovit hormone stitne,antitjela,prolaktin ponoviti jer je bio ranije blago povisen...ima jos nekih na zarqzne bolesti...otprilike to je to..Sljedeci mjesec na drugi dan ciklusa mjeriti antralce...Mislim bilo sta da ne bude ok od ovih nalaza daje se terapija,a postupak se odgadja samo ako bude I jedna vodena cista..ili ne do Bog  bas neka zarazen bolest 🤷‍♀️Sad se malo bojim tih glupih cisti ,prosli mjesec ni jedna,ovaj put opet jedna..Jedan mjesec se pojavi, pa pukne ...Samo da sljedeci bude uspjesan.Valdja nesto od ovih suplementa pomogne da pukne,ne znam🙄 
    Ja sam rekla samo 10% sanse mi pokusavamo....qko treba I pet puta..Sretni smo ipak..sve amo pokupovali vec🤗...Nalaze cemo vec neke uraditi za vikend I sto prije poslati na kliniku...
    Sretno vam svima u ovom ciklusu I curama koje posla uskoro.
    Mi mozemo I ovaj ciklus probati prirodno pa smo dogovorili trakicama pratiti I imati bukvalno samo jedan odnos ako upecamo pik,necemo se opterecivati.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    17. Prosinac 2020. 19:20

*prije 10 god

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.