Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    18. Prosinac 2020. 11:32

watson009

Ljepotice moje, javljam da sam dobila posao o kojem sam vam pisala… eto 12.mjesec mi je pun iznenadenja!
    aman cu odradivati otkazni rok kada cemo ici u postupak sto je dobro ispalo.
    Ako nam uspije IVF od prve idem u jesenske sa svima vama ❤
    Lindsay, Mia i Anabela zajedno smo jace 🙌🙏❤

Eh kako je fino kad se sve poklopi 🤗 cestitaaam tiii ❤❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

anabelaaaa
    18. Prosinac 2020. 11:55

watson009

Ljepotice moje, javljam da sam dobila posao o kojem sam vam pisala… eto 12.mjesec mi je pun iznenadenja!

Divnooo❤❤Da bude sretan I uspjesan rad I uz to ce se sve posloziti,I bebica ce doci🙏🙏♥️

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Mokosh
    18. Prosinac 2020. 12:00

Watson, cestitam od srca! Bas mi je drago zbog tebe. Sad jos bebica u pupi. Puno srece ti zelim. ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• ankica123ff
    18. Prosinac 2020. 12:01

watson009

Čestitam Watson 💗💗

Mama djevojčice od 6 godina ❤.
    Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.

• ankica123ff
    18. Prosinac 2020. 12:05

I da sve koje su mi pisale da bi trebala vidjeti jasan plus, mengu ne dobijam redovno. Nekad čak kasni i po mjesec dana, ustanovljeni su policistični jajnici, terapija siofor redovno pijem. Zadnjih par mjeseci mi nije kasnilo, ali eto sad se desava unazad drugi mjesec da ovako kasni. Pa sam zbog toga i posumnjala, radila sam jos jedan test, gdje je ispala skroz blijeda druga crta. Kod ginicke ne mogu, jer nema termina kod nas ovdje do 1.5.2021. A nista preostaje mi da čekam i da se nadam, zajedno sa vama ❤❤

Mama djevojčice od 6 godina ❤.
    Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.

LazyO
    18. Prosinac 2020. 12:12

Bravo Watson! Divne vijesti, divan kraj tjedna! Sve će se posložiti 🤗

Ankica, pričekaj još koji dan pa napravi ponovno. Užasno je neizvjesno, al možda stvarno dođe debeli plus 🤞

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

LazyO
    18. Prosinac 2020. 12:16

Još sam htjela prokomentirati ovo ako dobijemo plusiće u nedjelju hoćemo čekati Božić za reći muškima. S obzirom da ja trebam ne dobiti na Badnjak, a ne bih izdržala da ne kažem mužu, vjerojatno ću ipak preskočiti piškenje u nedjelju pa ak ne dođe na Badnjak, servirat ću mu plus pod bor na Božićno jutro 😁

Baš nekako osjećam da bi mogao biti + 🙏

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Jana25
    18. Prosinac 2020. 12:16

Curee bokic 🤗
    Curka zao mi je 😔 bit ce iduci put 🥰
    Watson cestitan, divne vijesti ❤
    Ja sam 12dc prijavljujem egg iscjedak, a temp viša nego jucer 🤔 jucer ujutro smo hopsali i nadam se da cemo veceras pokriti. Ne pratim ovulaciju trakicama. Nisam pametna 😔
    DI STE PLISEVII!??!?! 😄😄😄➕➕➕

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Prosinac 2020. 12:20

Drage moje evo da vam se javim. Nakon preboljele Korone dočekala jutros pregled napokon!! Sve je savršeno. Veliki smo 7 cm, srce kuca ko veliko, maše rukicama i nogicama već i gin. nije sigurna ali joj se ćini da je dečko 🤩🥰🤩🥰. Ja sam u šoku kd sreće i uzbuđenja. Po ZM sam 13+ 6 tt, ali zbog kasne ovulacije gin. računa 13tt.eto htjela sam vam se samo javiti.
    Svim curama želim puno sreće i da dočekate svoj plusić i vidite ovo malo čudo koje toliko radosti daje. 
    💓💓💓

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Jana25
    18. Prosinac 2020. 12:25

Clio35

Drage moje evo da vam se javim. Nakon preboljele Korone dočekala jutros pregled napokon!! Sve je savršeno. Veliki smo 7 cm, srce kuca ko veliko, maše rukicama i nogicama već i gin. nije sigurna ali joj se ćini da je dečko 🤩🥰🤩🥰. Ja sam u šoku kd sreće i uzbuđenja. Po ZM sam 13+ 6 tt, ali zbog kasne ovulacije gin. računa 13tt.eto htjela sam vam se samo javiti.
    Svim curama želim puno sreće i da dočekate svoj plusić i vidite ovo malo čudo koje toliko radosti daje.
    💓💓💓

Divne vijestiii 🥰🤗 samo tako dalje i čuvajte se ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.