Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    17. Prosinac 2020. 21:04

Lindsay,Bella,❤❤❤❤ I ja trebam te markere raditi Linday,u subotu cemo znati koliko se ceka pa ti javnem otprilike da se  mozes orjentisati..Ja misli da je to otprilike isto I u BiH iHR.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Tommyfame
    17. Prosinac 2020. 21:09

Anabelaaaa bas mi je drago da ipak nije sve tako sivo 🥰 vjerujem da sad kad se nesto pokrene to ide do kraja ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    17. Prosinac 2020. 21:13

Tommyfame

lindsay

Anabelice ❤
    Hvala svima na lijepim rijecima 💜🧡❤

Watsoon, koliko si cekala markere na hiv i hepatitis?

Nisam Watsoon ali imam odgovor 5 dana sam čekala 😊

Tenkju Sesvete ❤

Lindsay
    17. Prosinac 2020. 21:14

Sayuri pas je predivan ❤ sretno

Samoja6
    17. Prosinac 2020. 22:13

Cure ja prijavljujem sukrvicu nakon piškenja... E sad, dali je ovulacija ili što li je već, više nemam pojma! 
    Već sam neki dan pisala da sam osjetila neko štrecanje jajnika (koje osjetim i danas), sluz i želju za hmhm... A danas evo sukrvicu... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Poppyy
    17. Prosinac 2020. 23:11

Samoja6

Cure ja prijavljujem sukrvicu nakon piškenja… E sad, dali je ovulacija ili što li je već, više nemam pojma!
    Već sam neki dan pisala da sam osjetila neko štrecanje jajnika (koje osjetim i danas), sluz i želju za hmhm… A danas evo sukrvicu…

Koji ti je dan ciklusa? Pratis li O necime ili?

Evo ja sam dosta naduta pa si pred ogledalom zamisljam kako bih izgledala kao trudnica🤣🤣 A bolova oko jajnika ili nekih grceva nemam, kao da se nista ne desava 😔 
    Ima li koja da nije imala bolove a bila je trudna?😅
    12 dpo sam

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

watson009
    17. Prosinac 2020. 23:26

Anabelice moja,sa osmijehom na licu sam procitala tvoju poruku...ma presretna sam zbog velike nade i uskorog postupka!❤
    Od srca ti zelim da sve ostalo od nalaza bude oke pa da si brzo u postupku 🙌
    Javi obavezno sve sto se dogada!
    Odgovor i na pitanje od Lindsay je taj da smo platili 1700kn za te markere i cekali 1 dan nalaze, doista nemamo kada hodati po bolnicama.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• ankica123ff
    18. Prosinac 2020. 00:30

Drage trudilice, evo mene opet. Imam nedoumice zbog clearblue testa. Oba testa koja sam radila pokazala su plus, ali mozda duze od nekih 10 minuta cekanja. Mene brine to, da li clearblue imaju evaporacijske pluseve??? Zna li koja od vas, ciklusi mi nisu redovni, po mom proracunu kasni mi 12 dana. Mene samo zanimaju ti evaporacijski plusići. Postavim fotke, ako zelite.

Mama djevojčice od 6 godina ❤.
    Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.

Samoja6
    18. Prosinac 2020. 00:32

Poppyy

Samoja6

Cure ja prijavljujem sukrvicu nakon piškenja… E sad, dali je ovulacija ili što li je već, više nemam pojma!
    Već sam neki dan pisala da sam osjetila neko štrecanje jajnika (koje osjetim i danas), sluz i želju za hmhm… A danas evo sukrvicu…

Koji ti je dan ciklusa? Pratis li O necime ili?

Evo ja sam dosta naduta pa si pred ogledalom zamisljam kako bih izgledala kao trudnica🤣🤣 A bolova oko jajnika ili nekih grceva nemam, kao da se nista ne desava 😔
    Ima li koja da nije imala bolove a bila je trudna?😅
    12 dpo sam

Trenutno ne pratim nikako, jer mi tek treba doći men nakon spontanog... Pretpostavljam da je ovulacija, nisam pametna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Loza 💙😇
    18. Prosinac 2020. 00:50

ankica123ff

Drage trudilice, evo mene opet. Imam nedoumice zbog clearblue testa. Oba testa koja sam radila pokazala su plus, ali mozda duze od nekih 10 minuta cekanja. Mene brine to, da li clearblue imaju evaporacijske pluseve??? Zna li koja od vas, ciklusi mi nisu redovni, po mom proracunu kasni mi 12 dana. Mene samo zanimaju ti evaporacijski plusići. Postavim fotke, ako zelite.

uvijek smo za sličice 🥰

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.