Meni se i danas pojavio smedi iscjedak na dnevnom ulosku. Nije vise svjeza krv kao jucer. Uopce nisam pametna sta se dogada samnom… 🤷♀️ Nadam se da mi se to nece oduziti na jedno 7 dana jer mi se to jednom dogodilo i onda mi je m kasnila 6 dana. Tada nismo radili na bebi. Valjda nije do cista na jajniku… ahhh…i da, ovaj ciklus nemam apsolutno nikakva probadanja u jajnicima…nista…a svaki mj osjetim ovulaciju..
Sayuri, predivan ti je pas! 😍
Ja sam ranije osjećala svaku ovulaciju, čak ponekad imala u to vrijeme i sitno "spotting" krvarenje. Otkako radimo na bebi ni jednu ovulaciju ne osjećam, nego me evo tek jučer, 7 dana nakon plodnih dana počeo boljeti desni jajnik, sa povremenim širenjem bolova u desnubstranu leđa. Konstatna, tupa bol. Ne znam što očekivati. 🤔
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Sarita ja planiram staviti masnicu na test i negdje ga na bor staviti pa cekati da on primjeti😅 ali nemam previse nade za ovaj ciklus, vidjet cemo...
Anabela zelim ti svu srecu ovoga svijeta❤️ ne mogu zamisliti koliko je iscrpno sve to, ali znas da ce biti vrijedno tolikog truda❤️
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Saritaja planiram staviti masnicu na test i negdje ga na bor staviti pa cekati da on primjeti😅 ali nemam previse nade za ovaj ciklus, vidjet cemo…
Anabelazelim ti svu srecu ovoga svijeta❤️ ne mogu zamisliti koliko je iscrpno sve to, ali znas da ce biti vrijedno tolikog truda❤️
Hvala ti❤Ma vjeruj najvise sam se bojala ovog prvog razgovora...Sad je sve lakse...sve cu s pjesmom da zavrsim,nista mi nece biti tesko...samo da uspijemo 🙏🙏
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Saritaja planiram staviti masnicu na test i negdje ga na bor staviti pa cekati da on primjeti😅 ali nemam previse nade za ovaj ciklus, vidjet cemo…
Anabelazelim ti svu srecu ovoga svijeta❤️ ne mogu zamisliti koliko je iscrpno sve to, ali znas da ce biti vrijedno tolikog truda❤️
Hvala ti❤Ma vjeruj najvise sam se bojala ovog prvog razgovora…Sad je sve lakse…sve cu s pjesmom da zavrsim,nista mi nece biti tesko…samo da uspijemo 🙏🙏
Sretno vam bilo ❤ Nadam se da će svi nalazi biti u redu i da ćete brzo krenuti ❤ I na kraju dočekati to malo stvorenje 🙏
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Evo me drage zene.. ❤ Krecemo uskoro na postupak.Dr je prvo pogledao sve nalaze ,pa uradio ultrazvuk.Bila su tri antralna folikula na jednom jajniku,na drugom dva I vodena cista…uglavnom amh moj nizak nalaz ne poklapa sa ultrazvukom..Jasno jeste da mi je rezervq smanjena a time I plodnost I to je posljedica najvjerovatnije laparaskopije koja je rodjena prije 10 km(endometriom).Dr.je rekao da su nam sanse 30% sa ovim stanjem trenutnim.
Dobili smo hrpu lijekova za ovaj mjesec prije postupka…od tog;dhea hormon.doxiciklin (za oboje),q10 enzim,prenatal,folacin.Od nalaza ima krva slika,ponovit hormone stitne,antitjela,prolaktin ponoviti jer je bio ranije blago povisen…ima jos nekih na zarqzne bolesti…otprilike to je to..Sljedeci mjesec na drugi dan ciklusa mjeriti antralce…Mislim bilo sta da ne bude ok od ovih nalaza daje se terapija,a postupak se odgadja samo ako bude I jedna vodena cista..ili ne do Bog bas neka zarazen bolest 🤷♀️Sad se malo bojim tih glupih cisti ,prosli mjesec ni jedna,ovaj put opet jedna..Jedan mjesec se pojavi, pa pukne …Samo da sljedeci bude uspjesan.Valdja nesto od ovih suplementa pomogne da pukne,ne znam🙄
Ja sam rekla samo 10% sanse mi pokusavamo….qko treba I pet puta..Sretni smo ipak..sve amo pokupovali vec🤗…Nalaze cemo vec neke uraditi za vikend I sto prije poslati na kliniku…
Sretno vam svima u ovom ciklusu I curama koje posla uskoro.
Mi mozemo I ovaj ciklus probati prirodno pa smo dogovorili trakicama pratiti I imati bukvalno samo jedan odnos ako upecamo pik,necemo se opterecivati.
Draga Anabelice drago mi je da si riješila taj prvi razgovor i da imate sad konkretne smjernice za dalje. Svu sreću ti zelim,i sad još ovaj mjesec, a ako ne uspije onda svi sreću u postupku ❤❤❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Anabelice ❤
Hvala svima na lijepim rijecima 💜🧡❤
Watsoon, koliko si cekala markere na hiv i hepatitis?
Evo naseg novog clana porodice..
https://ibb.co/P4gnQs0
Ajme Bozeeee koja slatkoca 🥰🥰🥰🥰🥰
Biglici su mi prefora sa tim usekimaaaa :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Buenos noches ma ja sam u Božicu i poklonima okupiran nekako mozak 😅🤯
Sanjarko jesam ma ista je kao jučer čak mi se svjetlija čini 😭 ali dobro bit će bolje 🤪
Jaaaao bome i ja ih pocela umatat eee jbte ko da se netko zajebava 🤣🤣🤣
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Anabelice ❤
Hvala svima na lijepim rijecima 💜🧡❤
Watsoon, koliko si cekala markere na hiv i hepatitis?
Nisam Watsoon ali imam odgovor 5 dana sam čekala 😊
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Hvala ti❤Ma vjeruj najvise sam se bojala ovog prvog razgovora…Sad je sve lakse…sve cu s pjesmom da zavrsim,nista mi nece biti tesko…samo da uspijemo 🙏🙏
Sretno vam bilo ❤ Nadam se da će svi nalazi biti u redu i da ćete brzo krenuti ❤ I na kraju dočekati to malo stvorenje 🙏
Hvala♥️Nadamo se da ce svima nama uspjeti 🙏🙏na ovaj ili onaj naci....
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Sortiraj odgovore
Najstariji