Anabelaaaa draga bitno da ste krenuli.
Ne sumnjam da ces ubrzo ovdje staviti sliku plusica
A moguce i prirodno cudo, nije mal taj postotak ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro cure ☕
Danas sam 9dc i počinjem pratiti ovulaciju trakicama 🤗 Prema aplikaciji O bi mi trebala biti na Božić, ali ne znam koliko je mjerodavno to s obzirom da mi je prošli ciklus trajao 27 dana, šta je za mene baš čudno. Nisam stigla popratiti baš sve, ako ima koja cura da piški danas, sretno 🤞🤞🤞
Curka93, oprosti ako si već pisala, si bila ponovila test?
Koju aplikaciju koristiš? :) Ja sam instalirala Flo, baš me zanima koliko su pouzdane. Nova sam u svemu tome pa ne znam što je najbolje za pratiti ovluaciju, temperaturu moram mjeriti ionako svako jutro radi posla, pa sam počela zapisivati i to :)
Meni danas drugi dan kasni i koliko sam bila uzbuđena cijeli tjedan da docekam dan da napravim test, sad me nekako strah... jer sve dok ne napravim test postoji teoretska šansa da sam trudna, a jednom kad ga napravim to je to, znat ću da nisam :(
Imam sto emocija u glavi, kako sam prestala s pilulama usred ciklusa nekako je najvjerojatnije da mi kasni jer je sad kaos sa svime, strah me da će dugo trebati da se to unormali. Ako nisam trudna čak bi radije da mi stigne menstruacija pa da završimo s tim i da mogu počet planirat sljedeći mjesec...
Monstera bit će puno plusiće ovih vikenda nadam se😁🤞🤞
Sanjarko ❤
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Julka točno znam taj mix osjećaja 😔 I bi i ne bi... Ali biti će kako mora biti. Ako ne sad, onda sljedeći mjesec ❤
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nadamo se🙏🙏❤Zao mi je zbog temp😫
Ali ti neces imati problem,ovaj mjesec kiks,sljedeci nece biti ❤
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure ja prijavljujem sukrvicu nakon piškenja… E sad, dali je ovulacija ili što li je već, više nemam pojma!
Već sam neki dan pisala da sam osjetila neko štrecanje jajnika (koje osjetim i danas), sluz i želju za hmhm… A danas evo sukrvicu…
Koji ti je dan ciklusa? Pratis li O necime ili?
Evo ja sam dosta naduta pa si pred ogledalom zamisljam kako bih izgledala kao trudnica🤣🤣 A bolova oko jajnika ili nekih grceva nemam, kao da se nista ne desava 😔
Ima li koja da nije imala bolove a bila je trudna?😅
12 dpo sam
Trenutno ne pratim nikako, jer mi tek treba doći men nakon spontanog… Pretpostavljam da je ovulacija, nisam pametna…
Mogla bi mozda biti M? 🧐
Ne znam, prati i danas sto se desava pa javi… Cure ce vjv znati bolje
Aaa ne vjerujem da je već menstruacija... Ovako mi je već znalo biti tijekom ovulacije. Baš ću vidjeti danas...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ja stvarno ne znam zašto imam bolove kao da cu dobiti (i onda stane)vec par dana a nista
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Nadamo se🙏🙏❤Zao mi je zbog temp😫
Ali ti neces imati problem,ovaj mjesec kiks,sljedeci nece biti ❤
Ma ja sam opustena skroz
Bilo bi lipo da je bilo, al bit ce jednako lipo kad god da bude ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tina25 pratimo se ovulacijom, nadam se kasnije i da ćemo se pratiti i nakon plusa, odnosno da ćemo skupa u jesenske bebe🤗
Julka koristim ti aplikaciju na hrv. Moj kalendar i nedavno sam si skinula i Fertility Friend jer ću početi sa mjerenjem bazalne čim ni stigne toplomjer. A cure koje prate ovulaciju sa bazalnom koriste baš tu aplikaciju.
Cure koje piške ovaj i sljedeći vikend, vi onda odlazite u ljetne ako bude plus? Ili u jesenske bebe🤔? Iako nije bitno jer bitno je samo da bude plus, ali me baš zanima🙂
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Sortiraj odgovore
Najstariji