Najsigurniji znak trudnoce je plus na testu 😂
Ne vjerujem vise ni simptomima ni snovima…ni rodama koje lete ni nicemu. Mora biti crno na bijelo 👆
Ancioo mila moja, mi hopsamo opusteno…ovulaciju ocekujem za vikend, iduci tjedan imam konzultacije i dogovore za potpomognutu. Cuvam se da ne pokupim neku prehladu/mokracnu infekciju do tada i to je to.
Citam vas i pratim ❤🙌 ljubim te!
Ma tako i treba, ja svaki puta imam milijun i jedan simptom i tek su mi sinoc cicke pocele onako lijepo stajati :D
Plus jucer kad sam prala zube bas mi krv krenula a nema nigdje ranice, to cu ignorirat jer je Tommy imala tako pa sipak
Tak da sto kazes jedan jedini simptom je plus na testu
Super, javi cim prije kako je proslo i sta kazu, i ja tebe
hahahahaha nije Tommy već je Travell no ajde bila si blizuuu :) iako to je jako dobar znak
Meni je u dobitnom ciklusu curila krv iz nosa.. tako daaaa držim ti figeeeee
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Pozz curke, evo ja prijavljujem da sam maloprije prilikom brisanja primjetila blago rozi traga na papiru i bila je jedna crvena kao zilica, e sad dvije su mogucnosti, il je implantacija il menga stize 🤷♀️ nekak sam potonula al javim daljni razvoj jer sam se bas veselila grupnom pi pi deju u nedjelju. Danas sam 26 dc
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Helouu koke😽
Ja sam se danas opet cula sa ginicom vezano za moju ureaplazmu, rekla mi je da se javim 7 dana nakon zadnje tablete antibiotika na bris opet, bice gotov za dva dana, i ako bude negativan ipak stizemo uhvatiti narednu O oko 03.01😋 S obzirom da nije jaka infekcija, optimisticna je po pitanju izbacivanja bestije 🤗
Ja danas provela dan na planini, i nabavili smo psa 🥰🥰
Mali Bigl od 3 mjeseca moram vam slikicu postaviti...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pozz curke, evo ja prijavljujem da sam maloprije prilikom brisanja primjetila blago rozi traga na papiru i bila je jedna crvena kao zilica, e sad dvije su mogucnosti, il je implantacija il menga stize 🤷♀️ nekak sam potonula al javim daljni razvoj jer sam se bas veselila grupnom pi pi deju u nedjelju. Danas sam 26 dc
Znas li kad je bila ovulacija?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo naseg novog clana porodice..
https://ibb.co/P4gnQs0
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo naseg novog clana porodice..
https://ibb.co/P4gnQs0
A sladak li je 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lindsay 💖💖
Sayuri joooj prekrasan je😍😍😍 drzim🤞🤞🤞🤞za briseve
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Helouu koke😽
Ja sam se danas opet cula sa ginicom vezano za moju ureaplazmu, rekla mi je da se javim 7 dana nakon zadnje tablete antibiotika na bris opet, bice gotov za dva dana, i ako bude negativan ipak stizemo uhvatiti narednu O oko 03.01😋 S obzirom da nije jaka infekcija, optimisticna je po pitanju izbacivanja bestije 🤗
Ja danas provela dan na planini, i nabavili smo psa 🥰🥰
Mali Bigl od 3 mjeseca moram vam slikicu postaviti…
Da, kao što ti je odgovorila Traveller, i meni je rekla ginekologinja da brisevi idu 3 tjedna nakon završetka antibiotika jer treba vremena da se iščiste mrtve bakterije (to može lažno pozitivan).
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Hmmmm🤔 Meni je eto rekla da je dovoljno 7 dana, posto nije strasna koncentracija, na granici da se lijeci, pogotovo sto i suprug sa mnom zajedno pije antibiotik...
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Znas li kad je bila ovulacija?
Nazalost ne sigurno jer nisam pratila, po iscjetku bi rekla da je o bila 13dc tak je i kalendar postavil po prosjeku jer jos mi se nisu izregulirali ciklusi, sad sam opet bila na wcu i nema nista pa nezz kj da mislim, al ak do bijem svakako radim u ned test 🤞🏻
👩🏻🦰 22
🧔🏻23
👶🏻18 mj
Krenuli po gumbica br2 11/20
11/20 Gin pregled,Uzv i papa ✅
👩❤️💋👨 5god
👰🏻🤵🏻 7mj
Sortiraj odgovore
Najstariji