Zaboravila sam napisati da test na trudnocu nisam radila jer smatram da je jos rano…ne znam ni sama vise…zbunjena sam…
🤔🤔🤔
Pozdrav sanjalice!
Možda bolje da se strpiš i napraviš test kad bude vrijeme za to… Ali ako baš ne možeš izdržati, probaj…
Sve je moguće, ja sam sebe isto znala full uvjeriti to je to sigurno, imala žgaravicu, mučninu, povraćalo mi se od paste za zube, a na kraju kad je bio ➕ nisam imala apsolutno nikakve simptome, oooosim piškenja non stop! E to mi je bio signal… I tek onda sam počela primjećivati neke simptome…
Želim ti od 💞 da ugledaš svoj plusić!
Sacekat cu jos par dana ( ako uspijem 😂).
Hvala punoo i ja se nadam da cu ovaj put ugledati svoj dugoocekivani + 🙃 alii nekako se bas cudno osjecam i imam osjecaj da sam stvarno 🤰 hehe… ❤❤
Sve je moguće! Zaboravila sam ti reći da je moj prvi simptom bio menstrualna bol (samo što sam u tom trenu mislila da ću dobiti svaki tren)… Eto! Držim ti fige da brzo odseliš s ove teme, a dotad, sigurna sam da će ti sve cure ovdje biti podrška i odgovoriti ti što god te mučilo… Da nije bilo njih ja bi slom živaca dobila!
I ja imam isti taj simptom, svaki tren osjetim da cu dobiti bas ono kao i uvijek pred mengu, ali ovaj put je to pocelo prerano ( 2 sedmice prije menge 🤔, aaa uvijek imam bolne cice i grceve u stomaku samo 2 do 3 dana prije menge), stvarno sam stalno na wc-u i zavirujem si u gace non stop 🤦🤦…
Hvalaa punoo na rijecima podrske. ❤
Tako je, puno prije je i meni počelo... Tko zna, možda se budeš vrlo malo družila s nama! 🤞 🤞 🤞
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Zaboravila sam napisati da test na trudnocu nisam radila jer smatram da je jos rano…ne znam ni sama vise…zbunjena sam…
🤔🤔🤔
Pozdrav sanjalice!
Možda bolje da se strpiš i napraviš test kad bude vrijeme za to… Ali ako baš ne možeš izdržati, probaj…
Sve je moguće, ja sam sebe isto znala full uvjeriti to je to sigurno, imala žgaravicu, mučninu, povraćalo mi se od paste za zube, a na kraju kad je bio ➕ nisam imala apsolutno nikakve simptome, oooosim piškenja non stop! E to mi je bio signal… I tek onda sam počela primjećivati neke simptome…
Želim ti od 💞 da ugledaš svoj plusić!
Sacekat cu jos par dana ( ako uspijem 😂).
Hvala punoo i ja se nadam da cu ovaj put ugledati svoj dugoocekivani + 🙃 alii nekako se bas cudno osjecam i imam osjecaj da sam stvarno 🤰 hehe… ❤❤
Sve je moguće! Zaboravila sam ti reći da je moj prvi simptom bio menstrualna bol (samo što sam u tom trenu mislila da ću dobiti svaki tren)… Eto! Držim ti fige da brzo odseliš s ove teme, a dotad, sigurna sam da će ti sve cure ovdje biti podrška i odgovoriti ti što god te mučilo… Da nije bilo njih ja bi slom živaca dobila!
I ja imam isti taj simptom, svaki tren osjetim da cu dobiti bas ono kao i uvijek pred mengu, ali ovaj put je to pocelo prerano ( 2 sedmice prije menge 🤔, aaa uvijek imam bolne cice i grceve u stomaku samo 2 do 3 dana prije menge), stvarno sam stalno na wc-u i zavirujem si u gace non stop 🤦🤦…
Hvalaa punoo na rijecima podrske. ❤
Tako je, puno prije je i meni počelo… Tko zna, možda se budeš vrlo malo družila s nama! 🤞 🤞 🤞
Hvala ti na tim rijecima...tu sam sve do plusicaaa aa svima vama drzim figice daaa sve ugledamo taj cudesni + 😌🙏
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Tommy inspektor 🤣🤣
Nego sta 💪 🤣🤣🤣
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro☕
Sanjalice simptomi su ti odlično, nadam se da ćeš ugledati svoj plus🤗💝 ovo što si rekla da osjećaš da si trudna, tako je i meni bilo. Jednostavno sam znala i većina simptoma koje inače imam prije M nije bilo, menstrualni grcevi su mi se puno prije pojavili no nisu nimalo bili bolni,nego više blagi i jedva primjetni. Tako da sretno🤞🤞
Ovaj mjesec mi je temp potpuno drugačija nego prosli, za početak je niža općenito nego u prošlom ciklusu. 4 dpo sam tek,a nestrpljiva skroz da vidim kaj bude😁 ne mislim raditi test ako primijeti klasične simptome M, no ako ću ga raditi.. Marty,Lisa,Stormy,ima nas još oko sličnog datuma, da odradimo jedan za pišanje?🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Dobro jutro☕🥐
Sanjalica simptomi ti zvuce dobro, drzim fige na najjace🤞🏻🤞🏻 Sad kad te Sanjarka nahuska da piskis 20.12. s nama😘
Ima li netko da piski danas?
Ja sam ovu noc sanjala da sam trudna 😭😍 i kako govorimo tu vijest njegovima i saznajemo da je djecak😍🤭 Prekrasno je bilo, ali ne svida mi se sto se ova moja luda glava tako igra samnom hahahah imam osjecaj da cu poluditi
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Jutrooo 🥰
Sanjalice dobrodosla! Pišni u nedjelju test 🙂🙂
Ja imam za prijaviti bolne grudi, što je i inače tipično odmah posle o. Bella kad ces piškit?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ancio mozda neki prosjek izracunas haha
Poppy dok nismo radili na bebi sam stalno sanjala i trudnocu i porod, bilo je blizanaca i deckica haha a sada mada radimo uopce nista ne sanjam
Lisa27 a vjeruj mi nije ovo prvi put😅 nasanjala sam se svacega sto se tice trudnoce i poroda i na pocetku sam mislila to je neki znak jer dosta cujem zenskice da kazu da su sanjale i stvarno bile 🤰
Ne uzimam si to kao znak ali prekrasno je bilo, jos vise me ubije to😞
Ancioo hhahahaha, ja sam takoderrr naduta i stalnoo ispustam vjetrice jel😅🤭
Ja: 25 MM: 32
Pokusavamo od 7/20
Bella, držim ti najjače fige da već za Božić držiš pozitivan test u ruci. I kad već nije mogao biti poseban s bebicom u rukama, bar da te plusic razveseli. ❤️😘
Hvala draga Traveller💖💖
Lisa možda 28.12. Budem. Ranije jedino ako ću se osjećati trudno😅😅
Anci kolika je razlika između temp? Možda da uzmeš ovu drugu koju inače u to vrijeme uzimaš?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Sortiraj odgovore
Najstariji