Curee ja prijavljujem pikhttps://ibb.co/yVrVBr3
Sad jedva cekam otic kod ginicke da mogu hopsat!! 😉
wohoooooooo
Ancioo jos nista od simptoma ? Ja imam tupu bol kod desnog jajnika ( tamo je i bila O) vise od pola dana. Onda sam rekla da to ne moze biti T jer T ne boli i da evo vec sada znam da ce biti snjesko pa su me cure utjesile da mnoge to bolucka onako i da se sjetim Clia. Ona je cekala mengu jer je imala bas grceve a bila T .
Ne znam koji si dpo ali ja sam takvu bol, na toj strani imala di je O kad je bila implantacija. Znaci samo ta strana me boljela i to ne samo jajnik. Sretnoo🤞🤞🤞😍
5dpo AAAAAAAAAAA HVALA TIII <3
😍😍😍😍
Mogle bi nam ti,Mia i Watson opravdati ovaj caroban mjesec 🙏🙏🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bokiic evo ja sam odlucila pocet pit nesto i kupiti trakice za O.. Kako to mjerim, koje da kupim i sta da pocnem pit 😏
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Bachata welcome 🤗
Nisam imala takvu stvari, al znam curu koja je 3mj imala kao mengu, koja to naravno nije
Sve je moguce
Pisni test, ako bude pozitivan
Obvezno vaditi betu 2 puta da vidis sto se događa
Sretno 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bachata welcome 🤗
Nisam imala takvu stvari, al znam curu koja je 3mj imala kao mengu, koja to naravno nije
Sve je moguce
Pisni test, ako bude pozitivan
Obvezno vaditi betu 2 puta da vidis sto se događa
Sretno 🙂
Hvala ti Sanjarko88 😊
Bolji poklon za Božić nebi moga zamisliti 😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav drage cure,
Samo da vam mahnem malo i da vas pozdravim :) Nadam se da se vidimo na drugoj temi uskoro.
Sto se tice mene imala sam nekih tegoba, malo krvavog iscjetka, bila na ranom UZ, trudnoca je u maternici plod nismo vidjeli, dobila sam neke lijekove i treba da mirujem. Sljedeci preged je pred NG tek. Nadam se da je sve OK, citala sam nekoliko losih iskustava ovdje pa sam se malo uplasila. Inace krenule su mi mucnine (ali ne povracam), bukvalno nista ne mogu jest, kao da to nisam ja :D
Sanjarka, polazem nade u tebe ovaj mjesec ;)
Stormy, cim dodjes od ginekologa ti se uhvati hopisat, tako sam i ja :D
Pozdrav za sve

2021 Baby girl 💕
03/25 biohemijska 💔
06/25 Baby girl 💕
Lavanya progesteron mi se čini odličan. 👌👌 Javi što će ti dr reći.
Bella ja sam ti to isla na svoju ruku obzirom da su me na humanoj sprasili doma i da se javim iduci mjesec ak ne zatrudnim🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Al kak na uzv nije nista vidjela, samo posumnjala da bi O mogla bit dan prije tog pregleda (znaci prosli pon), htjela sam vidjel jel uopce bila 🤯
Kazes da ti je dr na humaoj reko da bi oko 60 bilo super? To onda pokazuje da je o bila i da je bila kvalitetna, jel tako?🤔
Pozdrav žemske!
Evo i ja se pridružujem nakon što vas periodično pratim iz sjene. Sretno svima s plusićima, nadam se da vam je nedjelja dobitna!
Sanjarka, mene možeš zapisati za 24.12. To bi stvarno bilo Božićno čudo, jedva čekam!
Inače, bio je spontani u 5.tt u 9.mjesecu, pa 3 tjedna krvarenja, brisevi, terapija, i tek od ovog mjeseca pokušavamo dalje. Pokrili smo ovulaciju (mislim), i sad čekanje!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Ciao…. Evo i mene novaka 😁.
MM i ja smo ponovno krenuli na bebu nakon spontanog kojeg sam imala ove god u 5.mj. Odnos smo imali naravno u vrijeme O( i to po bazalnoj temp.najplodiji dan) odmah sam za koji dan imala simptome kao i sa 1.trudnoćom(nabrekle grudi, žgaravica, bol u donjem dijelu leđa, okus metala u ustima, bijeli iscjedak) stvari sam trebala dobiti dns 14.12 i tako sam planirala ujutro radit test….. Međutim dobila sam krvarenje 12.12( 2 dana ranije) ali nekako čudno. Inače znam da nema pravila ali grudi su mi i dalje nabrekle, imam žgaravicu a dns mi stvari idu jako malo. Inače kad trebam dobit i dobijem nemam simptome nikakve i 2.i 3.dan idu dosta a ostala 4 dana jako malo. Ovaj put je 1.dan bilo dosta, a jučer i danas jako malo…. Odlučila sam ujutro radit test(čitala sam da se može napraviti i ako krvariš). Ali ono što mene zanima je sljedeće…. Da li je tko imao sl situacija kao ja? Čitala sam da su neke žene znale imati stvari 3 do 5mj i saznale da su trudne. Bojim se da nisam sve umislila a još više se bojim s obzirom na spontani u 5.mj (a rečeno mi je nakon iduće trudnoće da ću morat primat terapiju jer imam 3 mutirajuća gena zbog čega je došlo do spontanog). Jako sam uplašena…..
Ako možete pomoć i javit se ako je koja imala ih zna nekog tko je bio u sl.situaciji.
Hvala Vam do neba 🥺😊
meni je tako bilo 4 dana prije nego sam trebala dobiti- jedan dan krvarenja, pa još dva nešto sitno sitno, i na kraju se ispostavila trudnoća. Nažalost, kod mene se nije zadržala, ali s dosta frendica pričam, sve češće čujem da su imali tako krvarenje par dana ranije pa na kraju zdrava trudnoća. No sikiriki!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Pozdrav žemske!
Evo i ja se pridružujem nakon što vas periodično pratim iz sjene. Sretno svima s plusićima, nadam se da vam je nedjelja dobitna!
Sanjarka, mene možeš zapisati za 24.12. To bi stvarno bilo Božićno čudo, jedva čekam!
Inače, bio je spontani u 5.tt u 9.mjesecu, pa 3 tjedna krvarenja, brisevi, terapija, i tek od ovog mjeseca pokušavamo dalje. Pokrili smo ovulaciju (mislim), i sad čekanje!
🤞Good lajk LazyO 😊🤗
Ja se ne nadam ničem 😁
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Pozdrav žemske!
🤞Good lajk LazyO 😊🤗
Ja se ne nadam ničem 😁
Good luck*
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji