Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    14. Prosinac 2020. 12:11

lovely

Dobro jutro ☕☕

Lisa moja sućut🙏
    Mia definitivno ti temperatura zvuči obećavajaće. Bas sam se neki dan zemalja s curama, ako nije korona sigurno si trudna 🤣🤣
    Zdjelicaa nadam se da će bolovi sto prije prestati, a do tada smisljaj strategiju. Nije lose blagdane provesti s kolačima, vinom i u krevetu🤣
    Sanjarka drzim fige❤❤

Bella, Stormy, Marty kako je prošao hopsajući vikend 🤣

lovely

Dobro jutro ☕☕

Lisa moja sućut🙏
    Mia definitivno ti temperatura zvuči obećavajaće. Bas sam se neki dan zemalja s curama, ako nije korona sigurno si trudna 🤣🤣
    Zdjelicaa nadam se da će bolovi sto prije prestati, a do tada smisljaj strategiju. Nije lose blagdane provesti s kolačima, vinom i u krevetu🤣
    Sanjarka drzim fige❤❤

hvala draga na pitanju heheh, mi smo hopsali sad 3 jutra za redom od ovulacije, a prije toga svaku drugu večer od kraja m. sad ćemo vidjeti dal je ovo dobitna kombinacija ;) a teebii? :D pijes ciklu redovno ili kiksas?
    Lisa jako mi je žao, moja sućut, drži se...
    Zuzuzujalica aaa stvarno mi je zao, idemo u nove pobjede, pregrmi ovih par dana i napad na 2021.! saljem zagrljaj
    Stormy e si vidjela taj pik, usputni onak ko iz rukava ;) rekla sam da neeeću raditi trakice ni ništa ovaj mj, ali sam imala to krvarenje i mislila ili je upala ili ovulacijsko krvarenje i pišnula, i onda su mi ostale samo još dvije reko sad ih spucam i eto pika. nadam se da smo pogodili i odbrojavam 2 tjedna.. i sad velim evo neeeću pratiti simptome, osim ako bude nešto baš ono ekstra neuobičajeno ajd, ali ne smijem se zanositi i umišljati..:/ ja ti imam ginićku skroz kasno u pol 7 tak da tek kasnije javim kaj bilo, kad ti imaš? javi isto obaveznoo!
    Bella hvala ti draga na uvijek lijepim riječima, i ja tebi od srca želim da ti bude dobitan ciklus i da se mrvica usidrila, vjerujem da nisi ulovila pik jer je bio kratak, i da je ciklus ovulatorni! super ste pokrili sa nabildanim i odmorenim spermićima tak daa držim fige na najjačeee!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

lovely
    14. Prosinac 2020. 12:22

▪Marty

lovely

Dobro jutro ☕☕

Lisa moja sućut🙏
    Sanjarka drzim fige❤❤

lovely

Dobro jutro ☕☕

Lisa moja sućut🙏
    Sanjarka drzim fige❤❤

hvala draga na pitanju heheh, mi smo hopsali sad 3 jutra za redom od ovulacije, a prije toga svaku drugu večer od kraja m. sad ćemo vidjeti dal je ovo dobitna kombinacija ;) a teebii? :D pijes ciklu redovno ili kiksas?
    Lisa jako mi je žao, moja sućut, drži se…
    Zuzuzujalica aaa stvarno mi je zao, idemo u nove pobjede, pregrmi ovih par dana i napad na 2021.! saljem zagrljaj
    Stormy e si vidjela taj pik, usputni onak ko iz rukava ;) rekla sam da neeeću raditi trakice ni ništa ovaj mj, ali sam imala to krvarenje i mislila ili je upala ili ovulacijsko krvarenje i pišnula, i onda su mi ostale samo još dvije reko sad ih spucam i eto pika. nadam se da smo pogodili i odbrojavam 2 tjedna.. i sad velim evo neeeću pratiti simptome, osim ako bude nešto baš ono ekstra neuobičajeno ajd, ali ne smijem se zanositi i umišljati..:/ ja ti imam ginićku skroz kasno u pol 7 tak da tek kasnije javim kaj bilo, kad ti imaš? javi isto obaveznoo!
    Bella hvala ti draga na uvijek lijepim riječima, i ja tebi od srca želim da ti bude dobitan ciklus i da se mrvica usidrila, vjerujem da nisi ulovila pik jer je bio kratak, i da je ciklus ovulatorni! super ste pokrili sa nabildanim i odmorenim spermićima tak daa držim fige na najjačeee!

Redovito pijem😅 okej priznajem, nisam jučer ali nedjelja je uvijek cheat day🤣🤣🤣🤣

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

curka93
    14. Prosinac 2020. 12:23

avocado13

curka93

avocado13

curka93

Evo napravila test negativan…kao mora se raditi dan nakon izostanka al nema veze 🤣🤣 cekamo vjesticu 🤣

hej piješ femisan i na plodne dane? meni bi O trebala u utorak prema LH testu pa sam ih prestala piti

Hej ma te femisan kapi sam popila samo 1 🤣🤣🤣tak da nije do toga…al ljudi moji ja i dalje nemam nikakve simptome da cu dobiti. .racunam da i u srijedu trebam dobiti pa imala bi neke da simptome

uzmi si test, Clear blue onaj radi sto možeš 4 dana prije (držim ti fige), tak je i meni kasnila full prvi put u zivotu i nisam imala simptome i došla je :/

Ma sad ju cekam i ne radim vise nis🤣🤣🤣sam se bzvz ponadam kad na kraju nula bodova 🤣

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Samoja6
    14. Prosinac 2020. 12:25

Sanjarka88 🦋

Samoja6

Bella🌟

Samoja6

Cure stigao mi je nalaz od krvi!
    Glukoza - 5.2 ( 4.2 - 6.1)
    Željezo - 8 ( 8 - 30 )
    Tsh - 0.932 ( 0.270 - 4.200)

Cini mi se sve ok. Zeljezo na granici ali opet u referentnom intervalu.

I meni se čini, ali sad ću zvati doktoricu da vidim što će reći… Željezo mi je otkad znam za sebe nisko…

S obzirom koliko dugo si krvarila, željezo je ok

🙈🙈 A bome  baš tako! Sad sam je zvala, javila se sestra i kaže da je nalaz skroz u redu... Ali kad sam joj rekla za spontani, rekla je da nazovem opet sutra, da s doktoricom nešto provjeri... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

curka93
    14. Prosinac 2020. 13:08

Curke imam jedno pitanje,obzirom da nakon vjestice moram vaginalete uzimati...e sad 7 dana ih stavljam ..a obzirom da ih je 10 rekao je ginekolog da onda ove ostale 3 stavljam 1 tjedno( znaci jos 3 tj)...za ovih 7 dana mi je jasno da ne smijem imati odnose ..ali kaj je sa ostatkom? Da li mogu imati taj tj kada stavljam samo 1?

🧔 36
    👩‍💼 30
    Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
    💊almagea prenatal omega+
    Rad na 👶 od 11/2020.
    03/21 - Papa test uredan
    Kasna ovulacija
    ➕28.7.2021.

👶-2022
    Rad na drugoj bebici od 4/2024

Bella⭐
    14. Prosinac 2020. 13:15

Stormy

Curee ja prijavljujem pikhttps://ibb.co/yVrVBr3
    Sad jedva cekam otic kod ginicke da mogu hopsat!! 😉

Odlično, super se poklopilo😍🤞😘😘

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 13:28

Stormy

Ma divota 🥰
    Cim dodes doma baci se na muza 😁😁😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella⭐
    14. Prosinac 2020. 13:37

Stormy

Bella🌟

Stormy

Bellice vidim tebi je tempica išla gore, dakle O je bila…slijedi odbrojavanje 🤞🍀😘

Je i bas sam sretna 😁😁😁

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

▪Marty
    14. Prosinac 2020. 14:21

Bella🌟

Stormy

Bella🌟

Stormy

Bellice vidim tebi je tempica išla gore, dakle O je bila…slijedi odbrojavanje 🤞🍀😘

Je i bas sam sretna 😁😁😁

jeeeeeejjjjj 🎉🎉🤞🤞🍀🍀 

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    14. Prosinac 2020. 14:23

Stormy

ideeesshhh zenoo! 😍odlicno ti se poklopilo s pregledom 😁 sretno ti i cujemo se navecer, e bas da vidim dal ces prvo hopsat il se nama javit hi hi he he 😉💜

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani