Ciao…. Evo i mene novaka 😁.
MM i ja smo ponovno krenuli na bebu nakon spontanog kojeg sam imala ove god u 5.mj. Odnos smo imali naravno u vrijeme O( i to po bazalnoj temp.najplodiji dan) odmah sam za koji dan imala simptome kao i sa 1.trudnoćom(nabrekle grudi, žgaravica, bol u donjem dijelu leđa, okus metala u ustima, bijeli iscjedak) stvari sam trebala dobiti dns 14.12 i tako sam planirala ujutro radit test….. Međutim dobila sam krvarenje 12.12( 2 dana ranije) ali nekako čudno. Inače znam da nema pravila ali grudi su mi i dalje nabrekle, imam žgaravicu a dns mi stvari idu jako malo. Inače kad trebam dobit i dobijem nemam simptome nikakve i 2.i 3.dan idu dosta a ostala 4 dana jako malo. Ovaj put je 1.dan bilo dosta, a jučer i danas jako malo…. Odlučila sam ujutro radit test(čitala sam da se može napraviti i ako krvariš). Ali ono što mene zanima je sljedeće…. Da li je tko imao sl situacija kao ja? Čitala sam da su neke žene znale imati stvari 3 do 5mj i saznale da su trudne. Bojim se da nisam sve umislila a još više se bojim s obzirom na spontani u 5.mj (a rečeno mi je nakon iduće trudnoće da ću morat primat terapiju jer imam 3 mutirajuća gena zbog čega je došlo do spontanog). Jako sam uplašena…..
Ako možete pomoć i javit se ako je koja imala ih zna nekog tko je bio u sl.situaciji.
Hvala Vam do neba 🥺😊
meni je tako bilo 4 dana prije nego sam trebala dobiti- jedan dan krvarenja, pa još dva nešto sitno sitno, i na kraju se ispostavila trudnoća. Nažalost, kod mene se nije zadržala, ali s dosta frendica pričam, sve češće čujem da su imali tako krvarenje par dana ranije pa na kraju zdrava trudnoća. No sikiriki!
Vidjet ćemo sutra 🙈😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ma Bachata slobodno već danas napraviš testić..meni je tad bio + s urinom u 2-3 popodne, a radila sam test na dan kad sam trebala dobiti.
Javi 😁
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Curke moje, želim da vas sve ohrabrim sto se tice testiva na trudnoću. Moja prva trudnoća je bila skolska, pokusavali smo nekih cca 6 mjeseci, kada se to desilo, nisam osjetila bas nista. Uradila sam cak 6 testova, znam da mi je tad kasnilo debelih 10 dana, i nakon 10 dana niti jedan test mi nije pokazivao pozitivno. Znam da ovo zvuci kao laz, vjerujte mi meni je bilo tako. Ugl na kraju se ispostavilo da sam trudna, otisla sam vaditi betu koja je podivljala doslovno. Tako da ne vjerujte previse testovima..
Mama djevojčice od 6 godina ❤.
Radimo na bebi, od 6 mjeseca ove godine, PCOS.
Ma Bachata slobodno već danas napraviš testić..meni je tad bio + s urinom u 2-3 popodne, a radila sam test na dan kad sam trebala dobiti.
Javi 😁
Ja sam ti po čistom ps-u 🤦♀️.... Ako piše da je najbolje ujutro na prvi urin onda ti je to meni ka amen heheh. Freak znam 🤭. Strpit ću se do ujutro.... Ne nadam se ničem jer dns imam u dnu trbuha kao male grčiće, napetost neku.... Pa vidit ćemo sve uskoro.... Možeee javim svakako 😊🤗
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Curke moje, želim da vas sve ohrabrim sto se tice testiva na trudnoću. Moja prva trudnoća je bila skolska, pokusavali smo nekih cca 6 mjeseci, kada se to desilo, nisam osjetila bas nista. Uradila sam cak 6 testova, znam da mi je tad kasnilo debelih 10 dana, i nakon 10 dana niti jedan test mi nije pokazivao pozitivno. Znam da ovo zvuci kao laz, vjerujte mi meni je bilo tako. Ugl na kraju se ispostavilo da sam trudna, otisla sam vaditi betu koja je podivljala doslovno. Tako da ne vjerujte previse testovima..
Znaci za mene ima nade 😃😃😃ja sam i dalje nekako pozitivna 😃🤣❤️❤️❤️
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Sve je moguće al ako je test pozitivan odmah je najbolje izvadit i betu.... Bar sam ja tako s prvom trudnoćom. 🤷♀️
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Pozdrav žemske!
Evo i ja se pridružujem nakon što vas periodično pratim iz sjene. Sretno svima s plusićima, nadam se da vam je nedjelja dobitna!
Sanjarka, mene možeš zapisati za 24.12. To bi stvarno bilo Božićno čudo, jedva čekam!
Inače, bio je spontani u 5.tt u 9.mjesecu, pa 3 tjedna krvarenja, brisevi, terapija, i tek od ovog mjeseca pokušavamo dalje. Pokrili smo ovulaciju (mislim), i sad čekanje!
bokiiic 😊 hvala i sretno i tebi 🤞🤞
Bachata pozdrav i tebi😊 ja nemam takvo iskustvo pa ne.mogu nista reci.. ali cekamo jutro 🍀ajde razveseli nam grupu plusicem 😊 sretno!
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Pozdrav žemske!
Evo i ja se pridružujem nakon što vas periodično pratim iz sjene. Sretno svima s plusićima, nadam se da vam je nedjelja dobitna!
Sanjarka, mene možeš zapisati za 24.12. To bi stvarno bilo Božićno čudo, jedva čekam!
Inače, bio je spontani u 5.tt u 9.mjesecu, pa 3 tjedna krvarenja, brisevi, terapija, i tek od ovog mjeseca pokušavamo dalje. Pokrili smo ovulaciju (mislim), i sad čekanje!
bokiiic 😊 hvala i sretno i tebi 🤞🤞
Bachata pozdrav i tebi😊 ja nemam takvo iskustvo pa ne.mogu nista reci.. ali cekamo jutro 🍀ajde razveseli nam grupu plusicem 😊 sretno!
🤞😊Gracie
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Cure sad me zvala sestra od ginicke da dr danas nema i da je nece biti cijeli tjedan, dobila sam novi termin 4.1. 😣 i to bude mi.onda bezveze jer ako dobim m 28. bude 8dc. a sad mi fino tek ovulacija bila i vidjela bi mi danas svasta a i imam 100 pitanja 😔 maaaaaaaaaaa.... luda sam
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure sad me zvala sestra od ginicke da dr danas nema i da je nece biti cijeli tjedan, dobila sam novi termin 4.1. 😣 i to bude mi.onda bezveze jer ako dobim m 28. bude 8dc. a sad mi fino tek ovulacija bila i vidjela bi mi danas svasta a i imam 100 pitanja 😔 maaaaaaaaaaa…. luda sam
Samo da pitam oznaku ili skraćenice dc bi bila DAN Ciklusa ili?
Ako je i dobro predpostavljam, da li si možda pokušala s mjerenjem bazalne temp.jer meni je to pomoglo i ostala sam 1.put iz prve T a sad ako sam T bit će isto iz prve. Pokušaj mjerit bar 2mj svaki dan iako znam da O nije svaki put u isti dan i da nekad zna izostati, al eeej.... Ne košta te ništa. A šta se dr tiče vjerojatno ima zamjena iste pa da odeš do nje/njega?
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji