Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    14. Prosinac 2020. 17:07

Nove cure dobrodošle ❤
    Stormy koja pikčina, nadam se da krećeš u napad direktno s pregleda 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bachata
    14. Prosinac 2020. 17:18

▪Marty

da, dc je dan ciklusa, a dpo znaci koliko je dana poslije ovulacije 🙂 samo ti pitaj, i ja sam sve to ucila pred 2 mj 😉
    cure nema dr zamjenu, pretpostavljam da je u pitanju izolacija /covid, ja sam na sjeveru zemlje i tu je opci kolaps u zdr sustavu i ck i vz, a sutra mi je vec 15 dc a nije da mi je opet ono hitno hitno da gori.. ali znate dok cekate i dok vas zanima situacija s o, i termin mi bio pogoden onak. razgovarat cu s muzem iako znam da ce reci nek ne ludujem i da cekam 4.1.
    bazalnu ne mjerim jos jer sam prelijena za to 😑 mjerila sam trakicama do sad..

No stress koliko god to lako za reć, al razumin te totalno.... Nebi bilo loše ako si toliko nestrpljiva(a da se ne ponavljam i sama sam takva) možda nebi bilo loše privatno otić i vidit 😬

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 17:27

▪Marty

Sanjarka88 🦋

▪Marty

Cure sad me zvala sestra od ginicke da dr danas nema i da je nece biti cijeli tjedan, dobila sam novi termin 4.1. 😣 i to bude mi.onda bezveze jer ako dobim m 28. bude 8dc. a sad mi fino tek ovulacija bila i vidjela bi mi danas svasta a i imam 100 pitanja 😔 maaaaaaaaaaa…. luda sam

To bude taman prvi pregled u trudnoci 😍😁🙏

joooj draga Sanjarka 💜💜💜 kak si ti danas? simptomi?

Nervozna, cmiizdrava....uzas
    A simptomi isti. Nema novih 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

freya_444
    14. Prosinac 2020. 17:29

Lisa27

Cure hvala svima na podršci ❤❤❤❤
    Marty računaj da će ti taj novi termin biti taman za potvrdu trudnoće 🥰
    Sassy čuvaj se ❤ i javljaj nam se idalje
    freya ja neznam ti doktori stvarno kao da ih nije briga 🤨 užas, čudno da ti je skočio tsh

Mah ne znam što da ti kažem. Izgleda da je najbolje da sve sama riješavam i privatno jer ove boli briga.😖
    A to za tsh i meni je čudno baš 😔

Lucija 16.12.2021.💗

Sunny_🐣
    14. Prosinac 2020. 17:34

cure drage evo da se i ja javim nakon teškog vikenda...nisam čitala ništa šta se događalo za vikend, nadam se da je bilo plusića i pikova  mi smo nažalost u petak dobili neočekivane rezultate spermiograma azoospermia (nije pronađena sperma). mislim da vam ne trebam govorit u kakvom smo šoku bili i još uvijek smo, al idemo dan po dan. čeka nas duga borba sa jako malim šansama da imamo naše biološko dijete. ali nećemo se predati dok ne iscrpimo sve mogucnosti. samo se nadam da ćemo na našem putu naići na doktore ''ljude''.
    ja ću se povući sa foruma, vjerojatno ću vas tu i tamo doći škicnuti, ali želim vam svima da što prije ugledate te plusiće i držite svoje mrvice u rukama. Sve ste to zaslužile ❤
    ako neka od vas zna par koji je uspio dobiti biološko dijete sa dijagnozom azoospermia i spreman je podijeliti svoje iskustvo, bila bih vam zahvalna da nas spojite. Ako znate par sa negativnim iskustvom, nemojte mi ga ni spominjati jer još nisam spremna za negativu 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Bachata
    14. Prosinac 2020. 17:39

Sunny također ću te prikazati i u svojoj molitvi 🙏😇

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

LazyO
    14. Prosinac 2020. 17:43

Sunny žao mi je za vijesti- ali koliko se da pročitati, postoji puno razloga za to i puno rješenja. Dakle nije gotovo, možda je u pitanju nešto lako liječivo. U svakom slučaju, pretrage će pokazati, i prije nego je išta 100% dijagnosticirano- ne treba se previše sekirati. (znam da je lakše reći nego provesti- ali stvarno, najbitnije je sada pronaći razlog. Ne mora biti nešto trajno.)

Držite se i sretno!

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

freya_444
    14. Prosinac 2020. 17:46

Sunny_

cure drage evo da se i ja javim nakon teškog vikenda…nisam čitala ništa šta se događalo za vikend, nadam se da je bilo plusića i pikova mi smo nažalost u petak dobili neočekivane rezultate spermiograma azoospermia (nije pronađena sperma). mislim da vam ne trebam govorit u kakvom smo šoku bili i još uvijek smo, al idemo dan po dan. čeka nas duga borba sa jako malim šansama da imamo naše biološko dijete. ali nećemo se predati dok ne iscrpimo sve mogucnosti. samo se nadam da ćemo na našem putu naići na doktore ''ljude''.
    ja ću se povući sa foruma, vjerojatno ću vas tu i tamo doći škicnuti, ali želim vam svima da što prije ugledate te plusiće i držite svoje mrvice u rukama. Sve ste to zaslužile❤
    ako neka od vas zna par koji je uspio dobiti biološko dijete sa dijagnozom azoospermia i spreman je podijeliti svoje iskustvo, bila bih vam zahvalna da nas spojite. Ako znate par sa negativnim iskustvom, nemojte mi ga ni spominjati jer još nisam spremna za negativu

Sunny sretno i držite se, pokušavajte i iskoristite sve mogućnosti do kraja 🤞🤞🤗🤗 

Lucija 16.12.2021.💗

Sanjarka88
    14. Prosinac 2020. 17:49

Sunny uh šok! Mogu mislit kako vam je sad šok!
    Lindsay je spominjala neku metodu, javit ce se vec
    Medicina je hvala Bogu puno napredovala i zaista virujem da nada postoji. Vjeru i ti ❤️
     bit ces u mojim mislima 🙏

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Poppyy
    14. Prosinac 2020. 17:51

Pozdrav zene drage❤️
    Ja se ispricavam sto vec drugi put upadam kao padobranac🤭 Zaista sam sva u poslu, predbozicno je vrijeme i na poslu naravno ludnica
    Voljela bih vas sve pohvatati, ali ne stignem
    Samo zelim reci da imam jako dobar osjecaj za Sanjarku, bas osjecam da bi to moglo biti to🤞🏻🤞🏻
    Lisa moje saucesce, daj si vremena da to pregrmis...
    Ostale curke, tko sljedeci piski?? Tiho citam vec par mjeseci i ovaj je bome pust😞
    Meni ne treba doci 20.12. tako da se stavljam na listu za piskenje taj dan🤞🏻🤭

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani