Curke imam jedno pitanje,obzirom da nakon vjestice moram vaginalete uzimati…e sad 7 dana ih stavljam ..a obzirom da ih je 10 rekao je ginekolog da onda ove ostale 3 stavljam 1 tjedno( znaci jos 3 tj)…za ovih 7 dana mi je jasno da ne smijem imati odnose ..ali kaj je sa ostatkom? Da li mogu imati taj tj kada stavljam samo 1?
ja sam imala odnose i kod koristenja vaginaleta, pametno je koristiti kondom te dane, i nakon odnosa ako je odnos navecer, a neposredno prije spavanja staviti vaginaletu 😊
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Cure, evo samo da se malo javim. Hvala svima na rijecima utjehe. Polako ide na bolje i nadam se iskreno da ce svi biti ok. Mene evo nesto grebe grlo od sinoc. Tako da je vrlo moguce da i mene nesto hvata. Bas sad u plodnim danima. Ovulacija bi mi trebala biti u srijedu. No eto, bit ce kako mora biti. Apsolutno vise nemam nikakva ocekivanja. Samo zelim da mi svi bliznji ostanu zdravi.
Lisa, moja iskrena sucut. 😔
Maso, bas mi je zao sto si na tim mukama.
Cure koje piske uskoro drzim figu samo takvu! 🤞🤞🤞
❤❤❤
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Stigli nalazi…progesteron 60.2
Zvuci super 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro ☕☕
Lisa moja sućut🙏
Mia definitivno ti temperatura zvuči obećavajaće. Bas sam se neki dan zemalja s curama, ako nije korona sigurno si trudna 🤣🤣
Zdjelicaa nadam se da će bolovi sto prije prestati, a do tada smisljaj strategiju. Nije lose blagdane provesti s kolačima, vinom i u krevetu🤣
Sanjarka drzim fige❤❤
Bella, Stormy, Marty kako je prošao hopsajući vikend 🤣Dobro jutro ☕☕
Lisa moja sućut🙏
Mia definitivno ti temperatura zvuči obećavajaće. Bas sam se neki dan zemalja s curama, ako nije korona sigurno si trudna 🤣🤣
Zdjelicaa nadam se da će bolovi sto prije prestati, a do tada smisljaj strategiju. Nije lose blagdane provesti s kolačima, vinom i u krevetu🤣
Sanjarka drzim fige❤❤
Bella, Stormy, Marty kako je prošao hopsajući vikend 🤣
hvala draga na pitanju heheh, mi smo hopsali sad 3 jutra za redom od ovulacije, a prije toga svaku drugu večer od kraja m. sad ćemo vidjeti dal je ovo dobitna kombinacija ;) a teebii? :D pijes ciklu redovno ili kiksas?
Lisa jako mi je žao, moja sućut, drži se…
Zuzuzujalica aaa stvarno mi je zao, idemo u nove pobjede, pregrmi ovih par dana i napad na 2021.! saljem zagrljaj
Stormy e si vidjela taj pik, usputni onak ko iz rukava ;) rekla sam da neeeću raditi trakice ni ništa ovaj mj, ali sam imala to krvarenje i mislila ili je upala ili ovulacijsko krvarenje i pišnula, i onda su mi ostale samo još dvije reko sad ih spucam i eto pika. nadam se da smo pogodili i odbrojavam 2 tjedna.. i sad velim evo neeeću pratiti simptome, osim ako bude nešto baš ono ekstra neuobičajeno ajd, ali ne smijem se zanositi i umišljati..:/ ja ti imam ginićku skroz kasno u pol 7 tak da tek kasnije javim kaj bilo, kad ti imaš? javi isto obaveznoo!
Bella hvala ti draga na uvijek lijepim riječima, i ja tebi od srca želim da ti bude dobitan ciklus i da se mrvica usidrila, vjerujem da nisi ulovila pik jer je bio kratak, i da je ciklus ovulatorni! super ste pokrili sa nabildanim i odmorenim spermićima tak daa držim fige na najjačeee!
Redovito pijem😅 okej priznajem, nisam jučer ali nedjelja je uvijek cheat day🤣🤣🤣🤣
ajde ok jedan dan gore dole.. ja sam jucer skroz kasno popila, prisilila sam se.. jos imam u boci za danas i gotovo, al imam jos jednu bocu neotvorenu 🙈 😝
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Curee ja prijavljujem pikhttps://ibb.co/yVrVBr3
Sad jedva cekam otic kod ginicke da mogu hopsat!! 😉
wohoooooooo
Ancioo jos nista od simptoma ? Ja imam tupu bol kod desnog jajnika ( tamo je i bila O) vise od pola dana. Onda sam rekla da to ne moze biti T jer T ne boli i da evo vec sada znam da ce biti snjesko pa su me cure utjesile da mnoge to bolucka onako i da se sjetim Clia. Ona je cekala mengu jer je imala bas grceve a bila T .
Lavanya progesteron mi se čini odličan. 👌👌 Javi što će ti dr reći.
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
wohoooooooo
Ancioo jos nista od simptoma ? Ja imam tupu bol kod desnog jajnika ( tamo je i bila O) vise od pola dana. Onda sam rekla da to ne moze biti T jer T ne boli i da evo vec sada znam da ce biti snjesko pa su me cure utjesile da mnoge to bolucka onako i da se sjetim Clia. Ona je cekala mengu jer je imala bas grceve a bila T .
Ne znam koji si dpo ali ja sam takvu bol, na toj strani imala di je O kad je bila implantacija. Znaci samo ta strana me boljela i to ne samo jajnik. Sretnoo🤞🤞🤞😍
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
wohoooooooo
Ne znam koji si dpo ali ja sam takvu bol, na toj strani imala di je O kad je bila implantacija. Znaci samo ta strana me boljela i to ne samo jajnik. Sretnoo🤞🤞🤞😍
5dpo AAAAAAAAAAA HVALA TIII <3
Ciao.... Evo i mene novaka 😁.
MM i ja smo ponovno krenuli na bebu nakon spontanog kojeg sam imala ove god u 5.mj. Odnos smo imali naravno u vrijeme O( i to po bazalnoj temp.najplodiji dan) odmah sam za koji dan imala simptome kao i sa 1.trudnoćom(nabrekle grudi, žgaravica, bol u donjem dijelu leđa, okus metala u ustima, bijeli iscjedak) stvari sam trebala dobiti dns 14.12 i tako sam planirala ujutro radit test..... Međutim dobila sam krvarenje 12.12( 2 dana ranije) ali nekako čudno. Inače znam da nema pravila ali grudi su mi i dalje nabrekle, imam žgaravicu a dns mi stvari idu jako malo. Inače kad trebam dobit i dobijem nemam simptome nikakve i 2.i 3.dan idu dosta a ostala 4 dana jako malo. Ovaj put je 1.dan bilo dosta, a jučer i danas jako malo.... Odlučila sam ujutro radit test(čitala sam da se može napraviti i ako krvariš). Ali ono što mene zanima je sljedeće.... Da li je tko imao sl situacija kao ja? Čitala sam da su neke žene znale imati stvari 3 do 5mj i saznale da su trudne. Bojim se da nisam sve umislila a još više se bojim s obzirom na spontani u 5.mj (a rečeno mi je nakon iduće trudnoće da ću morat primat terapiju jer imam 3 mutirajuća gena zbog čega je došlo do spontanog). Jako sam uplašena.....
Ako možete pomoć i javit se ako je koja imala ih zna nekog tko je bio u sl.situaciji.
Hvala Vam do neba 🥺😊
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji