Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    14. Prosinac 2020. 17:52

Sunny želim ti puno sreće da uspijete i da će se javiti netko s pozitivnim iskustvom ❤❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella⭐
    14. Prosinac 2020. 17:54

Lavanya dr mi je na moj nalaz od 40 rekao da je ok al da bi bilo bolje da je malo više, a ovo oko 60 su preporuke koje sam našla ovako istraživanjem, kad sam istraživala FertilityCare i billingsovu metodu. I na humanoj mi je dr preporučio da proucim taj FertilityCare jer mi još nismo za postupak.
    Sassy neka sve bude dobro💕 kad imaš slijedeći pregled?
    Sunny_ drzi se💕 svu sreću zelim💝

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Poppyy
    14. Prosinac 2020. 17:55

Sto se tice simptoma, nakon egg iscjedka nekidan (6-7dpo??) postao je mlijecni i bijeli, a sad suho🤷🏻‍♀️😓

Danas sam bas nervozna, ali ne i placljiva, vidjet cemo sutra😅
    Grudi me bole, ali nekako cudno. Uglavnom ih osjetim cijelo vrijeme kao maalo, ali na neke trenutke je dosta jaca bol, ali opet nije kao inace da me bole pa na dodir jos jace, vec na dodir ne bole😅 kao da je neka unutarnja bol, nekakvo kao zarenje... Ima koja iskustva s time?
    Grcenja nemam nikakva, znalo me pred neki dan zignuti u jajniku, sad bas i ne, ne polazem puno nade u ovaj ciklus😒

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

Poppyy
    14. Prosinac 2020. 17:56

Sunny zelim ti svu srecu ovoga svijeta, cuda su moguca i nada nikad ne umire❤️❤️🍀

Ja: 25 MM: 32
    Pokusavamo od 7/20

14. Prosinac 2020. 18:31

Bella🌟

Lavanya dr mi je na moj nalaz od 40 rekao da je ok al da bi bilo bolje da je malo više, a ovo oko 60 su preporuke koje sam našla ovako istraživanjem, kad sam istraživala FertilityCare i billingsovu metodu. I na humanoj mi je dr preporučio da proucim taj FertilityCare jer mi još nismo za postupak.
    Sassy neka sve bude dobro💕 kad imaš slijedeći pregled?
    Sunny_ drzi se💕 svu sreću zelim💝

Hvala ti Bella, puna si znanja i informacija 💕
    Sunny od srca vam zelim da uspijete...i puno strpljenja i ljubavi na tom putu 🙏🍀

Lindsay
    14. Prosinac 2020. 18:53

Sunny_

cure drage evo da se i ja javim nakon teškog vikenda…nisam čitala ništa šta se događalo za vikend, nadam se da je bilo plusića i pikova mi smo nažalost u petak dobili neočekivane rezultate spermiograma azoospermia (nije pronađena sperma). mislim da vam ne trebam govorit u kakvom smo šoku bili i još uvijek smo, al idemo dan po dan. čeka nas duga borba sa jako malim šansama da imamo naše biološko dijete. ali nećemo se predati dok ne iscrpimo sve mogucnosti. samo se nadam da ćemo na našem putu naići na doktore ''ljude''.
    ja ću se povući sa foruma, vjerojatno ću vas tu i tamo doći škicnuti, ali želim vam svima da što prije ugledate te plusiće i držite svoje mrvice u rukama. Sve ste to zaslužile❤
    ako neka od vas zna par koji je uspio dobiti biološko dijete sa dijagnozom azoospermia i spreman je podijeliti svoje iskustvo, bila bih vam zahvalna da nas spojite. Ako znate par sa negativnim iskustvom, nemojte mi ga ni spominjati jer još nisam spremna za negativu

Draga Sunny, srce mi je zatreperilo od citanja tvog posta. Ja znam nekoliko zenica virtualno sa pozitivnim iskustvom. Jedna ima bioloske blizanke a ostale po 1 dijete i nasla sam ih na grupi potpomognuta oplodnja. Svasta su mi savjetovale, rekle, utjesile kada smo mi dobili nas prvi nalaz koji nitko nije znao iscitati jer su bili samo minusi pa smo predpostavljali 2 mjeseca da je azoospermia.

Lindsay
    14. Prosinac 2020. 18:56

Sunny zelim ti brdo snage , vjere i bebu u narucju u skorije vrijeme. Mislit cu na tebe svakiii dan jer sam se osjecala jednako kako se ti osjecas sada a to nije prirodno ni za koje zivo bice. To je strasan teret.

Lindsay
    14. Prosinac 2020. 18:57

Molim te jednom kada se klupko raspetlja javi nam se da znam da si ugledala svjetlo na kraju tunela i da ces imati bebu /bebe ❤

watson009
    14. Prosinac 2020. 18:58

Ancioo tu sam,citam svako malo...navijam za sve plusice i zelim dobrodoslicu novim curama❤
    Sunny ovo me bas pogodilo 😩 od srca vam zelim uspjeh! Povuci se mila koliko treba, hvala sto si javila! Slobodno se izjadaj i molim te znas li koji vam je iduci korak ? Puno vitamina i preparata ili nesto drugo...nema predaje ❤  biti ces u mojim mislima i molitvi!
    Traveller cekam da javis dozivljaje iz Bete, eto super za plan...ja to volim, imati neki cilj,nadam se da je iskustvo bilo pozitivno😉
    Ancioo ,Bella, Sanjarka stare moje forumasice ajde vas plusic zelim pod bor 🙏🎄 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    14. Prosinac 2020. 18:59

Lindsay 😭😭😭😭😭❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani