**zujalica …
Jebeni samoispravljač🙄
😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo napravila test negativan…kao mora se raditi dan nakon izostanka al nema veze 🤣🤣 cekamo vjesticu 🤣
A bemti i caroban mjesec 😏

Evo napravila test negativan…kao mora se raditi dan nakon izostanka al nema veze 🤣🤣 cekamo vjesticu 🤣
A bemti i caroban mjesec 😏
Bas ...ko da smo same sebe zacoprale🤣

28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
mene isto strah tog naseg carobnog mjeseca
Pa ne, malo su kao vruce i to je to, ma ne moram nijedan simptom imat samo da sam trudna, tako da, osim sto mi je hladno, al ja sam zimogrozna tako da mi je to normalno, jucer mi bilo ledeno i poslije me opicila vrucina samo takva
Pa eto
Vidis da ima nesto 😁🤞🏻

divim se vasim simptomima ja jos nista
Ni kod mene jos nista 😁😁😅
Lisa moja sucut😔
Bella cekam nalaze, bit ce danas.. pa javim
ma ja to ne smatram simptomima, suti bolje da ne razmisljam o tome jer cu poludit :D
Pa poludi
Vidis da smo sve lude 😂

Prijatelji stari gdje ste 😂 Cure došla sam malo pogledati ima li plusića novih. Držim 🤞 i čekam vaše plusiće ❤️
Kupila sam si neku knjigu trudničku gdje ima po danima sve opisano. Morala sam vam ovo slikati 😂😂😂
https://ibb.co/2WRcLRY
Inače ja samo ležarim i ništa ne radim 😄 Umorim se na poslu pa doma samo ležanje. Sutra mi je prvi pregled. Jedva čekam da čujem što će biti. Inače željezo mi visoko dosta, tsh nizak..sve se nešto poremetilo. Al mislim pozitivno.
Zagrljaj svima

👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Prijatelji stari gdje ste 😂 Cure došla sam malo pogledati ima li plusića novih. Držim 🤞 i čekam vaše plusiće ❤️
Kupila sam si neku knjigu trudničku gdje ima po danima sve opisano. Morala sam vam ovo slikati 😂😂😂
https://ibb.co/2WRcLRY
Inače ja samo ležarim i ništa ne radim 😄 Umorim se na poslu pa doma samo ležanje. Sutra mi je prvi pregled. Jedva čekam da čujem što će biti. Inače željezo mi visoko dosta, tsh nizak..sve se nešto poremetilo. Al mislim pozitivno.
Zagrljaj svima
Oo pa hej :)) bas mi je drago sto si nam se javila ❤❤ sutra nam obavezno javi kako je prošao prvi pregled ...🥳🎉
Mi smo slabe s plusićima za sada 😏
Uuuu znaci odostraga, pa noge u zrak 😅 tako knjiga kaze ...

28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji