Ne osjecam nista posebno, prethodnih dana kao neko malo probadanje i danas imam malo pojacan iscjedak, ne kao na ovulaciju, ali jace nego obicno. Budem pricekala srijedu 18.dpo pa ako ne dobijem napravim test...
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Curkee svi ovi simptomi vaši zvuče obećavajuće držim vam fige svima i veselim se s vama!
Lisa27 moja sućut
Evo ja danas otišla vadit krv za analizu spolnih hormona, sad čekam rezultate, nadam se da će sve dobro biti
Lucija 16.12.2021.💗
Anabela i Zuzuzujalica, žao mi je, idemo dalje, 2021.će bit dobitna sigurna sam
Lucija 16.12.2021.💗
Lisa moja sucutAnabela i Zuzuzujalica zao mi je, nova godina je vasa ♡
Sto se mene tice, optimisticna sam… osim tipicnih pms simptoma, imam taj neki stalni osjecaj u trbuhu kao pritisak, ne znam tocno objasniti, i jucer me kod kihanja presjeklo… dani su ko godine do testa
Jelda? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curkee svi ovi simptomi vaši zvuče obećavajućedržim vam fige svima i veselim se s vama!
Lisa27 moja sućut
Evo ja danas otišla vadit krv za analizu spolnih hormona, sad čekam rezultate, nadam se da će sve dobro biti
Nek budu savrseni nalazi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
divim se vasim simptomima ja jos nista
Nista? Niti cice ne bole? 😂
Curee...ja jos lezim u krevetu i razmisljam dal'da napravim ili cekam srijedu🤣kolko sam bila sigurna u + sad sam sigurna u -
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Curee…ja jos lezim u krevetu i razmisljam dal'da napravim ili cekam srijedu🤣kolko sam bila sigurna u + sad sam sigurna u -
A cuj, ako je doslo do t onda ce vec pokazat
Pa ako se bojis minusa radije pricekaj
Ako se ne bojis, pisni pa ces znat na cemu si
Evo napravila test negativan...kao mora se raditi dan nakon izostanka al nema veze 🤣🤣 cekamo vjesticu 🤣
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
Dobro jutro ☕☕
Lisa moja sućut🙏
Mia definitivno ti temperatura zvuči obećavajaće. Bas sam se neki dan zemalja s curama, ako nije korona sigurno si trudna 🤣🤣
Zdjelicaa nadam se da će bolovi sto prije prestati, a do tada smisljaj strategiju. Nije lose blagdane provesti s kolačima, vinom i u krevetu🤣
Sanjarka drzim fige❤❤
Bella, Stormy, Marty kako je prošao hopsajući vikend 🤣
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Sortiraj odgovore
Najstariji