Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 14:06

valentina_23

https://ibb.co/5hkmdvM🙁☹️😔😟 14dpo..

Aaaa miša mu..zao mi je 😔

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Lindsay
    03. Prosinac 2020. 14:16

ancioo kakva je trakica ?

Lindsay
    03. Prosinac 2020. 14:20

od ujutro snjegovic a popodne cu jos 1 pisnuti

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 14:24

Sorgi

Sanjarka, radila sam one najjeftinije trakice iz Mullera..

One su 25ml osjetljivosti, ima jos nade 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 14:25

valentina_23

https://ibb.co/5hkmdvM🙁☹️😔😟 14dpo..

Zao mi je 😒😒😒

• 0Nera4
    03. Prosinac 2020. 14:38

Tommyfame

0Nera4

Tommyfame,Znaci ovo ljeto ja sam imala simptome trudnoće, ali nisam mislila na to… sve dok nisam otišla u ginekologa jer sam prokrvarila ali jako jako jako oskudno, vise sluz pomiješana s krvlju nego menstruacija koja mi je kasnila 7 dana… i ginekolog je čim sam raširila noge 😂 rekao da se definitivno radilo o trudnoći jer da to njegovo iskustvo može potvrditi, ali da je nažalost sve izašlo s krvarenjem…

Rana trudnoca se moze samo betom potvrdit,nema tog iskusnog dr koji odoka moze reci da je sigurno bila trudnoca ;) tako da oprosti al doktor ti je serator haha
    Cek ti nisi napravila test al si otisla doktoru?
    Ps.ako trebas ne dobiti 15.12 to je za 12dana a ako ti je lutealna faza okej onda si danas 2.dan nakon ovulacije.
    Nije strano da se kod pucanja folikula nekad zna pojavit sukrvica.
    Ne brini budemo te mi sve naucile 😊 koliko imate godina?

Nije me slao vaditi betu nego eto odokativno je zaključio, odnosno bio je 99% siguran... radila sam test u tih 7 dana kašnjenja (vise testova) i bili su blijedo pozitivni... imam 23 godine i da, kada sam počela razmišljati o djetetu tada sam počela i istrazivat malo dublje o tome i skužila koliko se faktora treba poklopiti da se trudnoća dogodi 😁

• Amy_94
    03. Prosinac 2020. 14:40

Evo i mene... Danas cijeli dan mučnina, al tako sam imala i prošli mjesec pa sam dobila. Trebala bi fobiti za 7 dana.. Ne znam dali da radim osjetljivi za koji dan ili da se suzdrzim pa za 7 dana  😁😁😁

👨‍🦱39- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 imamo ❤️6+5tt
    12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 14:42

Amy_94

Evo i mene… Danas cijeli dan mučnina, al tako sam imala i prošli mjesec pa sam dobila. Trebala bi fobiti za 7 dana.. Ne znam dali da radim osjetljivi za koji dan ili da se suzdrzim pa za 7 dana 😁😁😁

Napravi kako ti dođe 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    03. Prosinac 2020. 14:44

0Nera4

Tommyfame

0Nera4

Tommyfame,Znaci ovo ljeto ja sam imala simptome trudnoće, ali nisam mislila na to… sve dok nisam otišla u ginekologa jer sam prokrvarila ali jako jako jako oskudno, vise sluz pomiješana s krvlju nego menstruacija koja mi je kasnila 7 dana… i ginekolog je čim sam raširila noge 😂 rekao da se definitivno radilo o trudnoći jer da to njegovo iskustvo može potvrditi, ali da je nažalost sve izašlo s krvarenjem…

Rana trudnoca se moze samo betom potvrdit,nema tog iskusnog dr koji odoka moze reci da je sigurno bila trudnoca ;) tako da oprosti al doktor ti je serator haha
    Ps.ako trebas ne dobiti 15.12 to je za 12dana a ako ti je lutealna faza okej onda si danas 2.dan nakon ovulacije.

Nije me slao vaditi betu nego eto odokativno je zaključio, odnosno bio je 99% siguran… radila sam test u tih 7 dana kašnjenja (vise testova) i bili su blijedo pozitivni… imam 23 godine i da, kada sam počela razmišljati o djetetu tada sam počela i istrazivat malo dublje o tome i skužila koliko se faktora treba poklopiti da se trudnoća dogodi 😁

A da
    Kad je bio test pozitivan onda je bila biokemijska
    Ali bude vec plusic ne brini. Druzi se s nama, bit ce ti lakse da nisi u tome sama ❤️

Tommyfame
    03. Prosinac 2020. 14:47

0Nera4

Tommyfame

0Nera4

Nije me slao vaditi betu nego eto odokativno je zaključio, odnosno bio je 99% siguran… radila sam test u tih 7 dana kašnjenja (vise testova) i bili su blijedo pozitivni… imam 23 godine i da, kada sam počela razmišljati o djetetu tada sam počela i istrazivat malo dublje o tome i skužila koliko se faktora treba poklopiti da se trudnoća dogodi 😁

A ne moze se odokativno vidjeti kad se nist ne vidi..velim jedino beta moze potvrditi da je bila trudnoca. I to ako je vislja od 5. Ili testovi :)

Vele da si nakon biokemijske ultra plodan pa eto nadam se da ce tak biti i kod tebe :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.