Masoo, kako lijep plus 🥰🥰🥳🥳
Ivek, vidi se, vidi se, ponovi sa digitalnim, neka tamni 🤞🤞🤗
Sanjarka, drzim fige da nije korona 🤞🤞 a iskreno, meni bliska osoba je danas dobila pozitivan test i nema nikakvih simptoma, jedan dan blaga temperatura, poslije samo glavobolja. Svi ostali ukucani nista… tako da ako kojim slucajem bude, drzim fige da ne bude jacih simptoma.
I ona je imala jedan dan temp, glava je i dalje boli
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Držimo 🤞🤞🤞Sanjarko.
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Masoo, kako lijep plus 🥰🥰🥳🥳
Ivek, vidi se, vidi se, ponovi sa digitalnim, neka tamni 🤞🤞🤗
Sanjarka, drzim fige da nije korona 🤞🤞 a iskreno, meni bliska osoba je danas dobila pozitivan test i nema nikakvih simptoma, jedan dan blaga temperatura, poslije samo glavobolja. Svi ostali ukucani nista… tako da ako kojim slucajem bude, drzim fige da ne bude jacih simptoma.
I ona je imala jedan dan temp, glava je i dalje boli
Moguce je onda. Vi se idalje ponasajte kao da ima Covid, nek tvoji ne dolaze, a svi pojacajte unos tecnosti i vitamina. Kad je mladja zdrava osoba, to stvarno prodje lako.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Cure meni je danas otkazan pregled, doktorica je na bolovanju 😐 nekako nisam bas od volje, nemam nikakve simptome niti ništa
Ajoj draga Lisa💖 to sto nemaš simptome ništa ne mora značiti. A bas mi je žao što nisi uspjela obaviti pregled. Jesi se mogla naručiti za drugi put ili s ene zna kad se vraća dr?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze
7/2025 prve mpo konzultacije
Ivek ja ju vidim ali kupi onaj digitalni s tjednima on je osjetljiv i onda ce ti lijepo napisat + i 1-2 tjedna pa si onda na miru i 100% sigurna 🤞🤞🤞🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Da se javim malo.... u glavi kaos zbog mpo... mjesto gdje radim je dosta tokscino i puno nas je.... i svi moraju znati gdje idem i zasto.... koji pritisak.... nisu bas dobri ljudi s kojima radim... svi ce zabijat nos a ja ih uopce ne volim....
vjecna borba izmedju : da pokusamo jos jedan mjesec ili da krenemo u postupak....
Da se javim malo…. u glavi kaos zbog mpo… mjesto gdje radim je dosta tokscino i puno nas je…. i svi moraju znati gdje idem i zasto…. koji pritisak…. nisu bas dobri ljudi s kojima radim… svi ce zabijat nos a ja ih uopce ne volim….
Ivek i ja sam vidjela crticu ❤ cestitam 🙏
Lindsay saljem ti zagrljaj jer znam kako ti je, nema druge nego da im lazes ili ignoriras...ja sam rekla samo jednoj prijateljici i sestri.
Ne zelim da mi okolina "pametuje" sto je bolje za nas! Muz i ja smo odlucili, prepustili sve u Bozje ruke pa nam preostaje samo cekati.
Moje osobno misljenje je da je spermio zbilja los i ako ste naumili krenuti u to idite do kraja da kasnije ne zalite.
Vjerujem ja i u prirodne sanse u vasem slucaju mo potanje je vremena, ovisi sto vas dvoje zelite,ostali nisu bitni 🙌
e da si mi ovdje zajednickim bi snagama pobijedile strah od MPO.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure meni je danas otkazan pregled, doktorica je na bolovanju 😐 nekako nisam bas od volje, nemam nikakve simptome niti ništa
Ajoj draga Lisa💖 to sto nemaš simptome ništa ne mora značiti. A bas mi je žao što nisi uspjela obaviti pregled. Jesi se mogla naručiti za drugi put ili s ene zna kad se vraća dr?
Neznam 😔 sestra je samo zvala da nema doktorice i da ce me nazvati tokom 12.mj da me naruci opet..zdravstvo nam je u kolapsu ocito, dobro pa nije ništa hitno, a ako bude morati ću privatno
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji