Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    26. Studeni 2020. 12:54

Divna_Sa

Masoo, kako lijep plus 🥰🥰🥳🥳
    Ivek, vidi se, vidi se, ponovi sa digitalnim, neka tamni 🤞🤞🤗
    Sanjarka, drzim fige da nije korona 🤞🤞 a iskreno, meni bliska osoba je danas dobila pozitivan test i nema nikakvih simptoma, jedan dan blaga temperatura, poslije samo glavobolja. Svi ostali ukucani nista… tako da ako kojim slucajem bude, drzim fige da ne bude jacih simptoma.

I ona je imala jedan dan temp, glava je i dalje boli

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    26. Studeni 2020. 13:00

Držimo 🤞🤞🤞Sanjarko.

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Divna 🎀
    26. Studeni 2020. 13:01

Sanjarka88 🦋

Divna_Sa

Masoo, kako lijep plus 🥰🥰🥳🥳
    Ivek, vidi se, vidi se, ponovi sa digitalnim, neka tamni 🤞🤞🤗
    Sanjarka, drzim fige da nije korona 🤞🤞 a iskreno, meni bliska osoba je danas dobila pozitivan test i nema nikakvih simptoma, jedan dan blaga temperatura, poslije samo glavobolja. Svi ostali ukucani nista… tako da ako kojim slucajem bude, drzim fige da ne bude jacih simptoma.

I ona je imala jedan dan temp, glava je i dalje boli

Moguce je onda. Vi se idalje ponasajte kao da ima Covid, nek tvoji ne dolaze, a svi pojacajte unos tecnosti i vitamina. Kad je mladja zdrava osoba, to stvarno prodje lako. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 13:32

Cure meni je danas otkazan pregled, doktorica je na bolovanju 😐 nekako nisam bas od volje, nemam nikakve simptome niti ništa 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Bella🌟
    26. Studeni 2020. 13:56

Lisa27

Cure meni je danas otkazan pregled, doktorica je na bolovanju 😐 nekako nisam bas od volje, nemam nikakve simptome niti ništa

Ajoj draga Lisa💖 to sto nemaš simptome ništa ne mora značiti. A bas mi je žao što nisi uspjela obaviti pregled. Jesi se mogla naručiti za drugi put ili s ene zna kad se vraća dr?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Maša🤰🏼
    26. Studeni 2020. 14:21

Ivek ja ju vidim ali kupi onaj digitalni s tjednima on je osjetljiv i onda ce ti lijepo napisat + i 1-2 tjedna pa si onda na miru i 100% sigurna 🤞🤞🤞🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Lindsay
    26. Studeni 2020. 14:36

Da se javim malo.... u glavi kaos zbog mpo... mjesto gdje radim je dosta tokscino i puno nas je.... i svi moraju znati gdje idem i zasto.... koji pritisak.... nisu bas dobri ljudi s kojima radim... svi ce zabijat nos a ja ih uopce ne volim....

Lindsay
    26. Studeni 2020. 14:37

vjecna borba izmedju : da pokusamo jos jedan mjesec ili da krenemo u postupak....

watson009
    26. Studeni 2020. 15:10

lindsay

Da se javim malo…. u glavi kaos zbog mpo… mjesto gdje radim je dosta tokscino i puno nas je…. i svi moraju znati gdje idem i zasto…. koji pritisak…. nisu bas dobri ljudi s kojima radim… svi ce zabijat nos a ja ih uopce ne volim….

Ivek i ja sam vidjela crticu ❤ cestitam 🙏
    Lindsay saljem ti zagrljaj jer znam kako ti je, nema druge nego da im lazes ili ignoriras...ja sam rekla samo jednoj prijateljici i sestri.
    Ne zelim da mi okolina "pametuje" sto je bolje za nas! Muz i ja smo odlucili, prepustili sve u Bozje ruke pa nam preostaje samo cekati.
    Moje osobno misljenje je da je spermio zbilja los i ako ste naumili krenuti u to idite do kraja da kasnije ne zalite.
    Vjerujem ja i u prirodne sanse u vasem slucaju mo potanje je vremena, ovisi sto vas dvoje zelite,ostali nisu bitni 🙌
    e da si mi ovdje zajednickim bi snagama pobijedile strah od MPO.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lisa27 👶🧸🎀
    26. Studeni 2020. 15:10

Bella🍁

Lisa27

Ajoj draga Lisa💖 to sto nemaš simptome ništa ne mora značiti. A bas mi je žao što nisi uspjela obaviti pregled. Jesi se mogla naručiti za drugi put ili s ene zna kad se vraća dr?

Neznam 😔  sestra je samo zvala da nema doktorice i da ce me nazvati tokom 12.mj da me naruci opet..zdravstvo nam je u kolapsu ocito, dobro pa nije ništa hitno, a ako bude morati ću privatno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.