Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    22. Studeni 2020. 21:25

Sanjarka88 🦋

▪Marty

Jana25

▪Marty

Jana25

Ajme cure drage koliko pluseva ovaj mjesec!!! Čestitam! Divno je vidjet vašu sreću!! 😍🥰
    Svakoj kojoj je došla vještica, žao mi je cure 😔 ne gubite nadu, predivno je čitati kako se međusobno gurate i dajete si podršku, doci ce i vasih 5 minuta ❤
    Meni je danas ovulacija, obilna ovulacijska sluz, ajme meni. 😅 ali nista od ovaog mjeseca, bolesna sam, i uopce nemam osjetilo mirisa, a tek glavobolje 🙄
    Bilo je koma propustit ovulaciju al boze dragi, nadamo se iducem mjesecu.
    Sve vas ljubim i pozdravljam. Čitam vas i dalje iz sjene 🥰❤

tako je..doci ce svakoj od nas nasih 5 minuta, tako i tebi 😃 drugi mjesec je tvoj! brzo ozdravi, nemoj misliti na ovulaciju i sretnoo drugi mjesec💛 javljaj se!

Marty draga, pretesko je ne misliti 🙄😫 samo brojim, aha vjestica dolazi 6.12. Plus bi mogla vidjet za staru godinu. Cijela sam u datumima i računanju 😅
    Vi cure brojite 2 tjedna od ovulacije do menge ja da mi prestane ova koja jos nije ni dosla 😂😂

a znaaam.. cuj a da probas stisnuti danas? mozda se primi🤗 partner nek odradi posao, ti lezi i odmaraj🙊

Ja isto nebi preskakala zbog bolesti 😁
    Mrvica se moze samo bolje ugnjezdit kod slabog imuniteta 😁

Sanjarka, stvarno to mislis? Ja opet gledam onu losu stranu ako ja nisam ok nece ni mrvica biti 😫 s tim da nemam nikakve tegobe vise osim sto nemam miris i okus 🤷‍♀️🤔

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

watson009
    22. Studeni 2020. 21:32

Bella🍁

Watson kako si ti? U kojoj si fazi?

Mah u nikakvoj sam fazi 😂 cekam vjesticu za tjedan dana i ne nadam se nicemu ovaj ciklus.
    Tebi drzim palceve da kraj mjeseca donese plusic 🙏❤

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

lovely
    22. Studeni 2020. 21:35

▪Marty

▪Marty

Bella🍁

Marty ovaj tjedan ćemo pregrmiti nekako i onda će biti kraj iscekivanju😁 hoćemo 1.12. Raditi? Ja prije ne bi jer me strah minusa. Jako me strah i ne želim ko zadnjih par puta dobiti bijeli test i onda iščekivati i razmišljati. A ovo će i tebi i meni biti ili dan ne M ili dan poslije…

daa, istoo isto Bella.. 1.12. ili mozda 2.12.? 😂 ono da bude sigurnije ako vjestica ne dode🙄

Bellaaa? daj cujemo se za to 30-og 🙈 bome da, slijedeci ciklus je onda 3-4 dana prije nove godine. 🎉🎉🎉

Cure, naš će biti sljedeći tjedan 🤭😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Bella🌟
    22. Studeni 2020. 21:38

Marty pratimo se slijedeći tjedan  pa ćemo 30.tog donijeti odluku kad će pasti test 😁 držim nam🤞🤞🤞🤞💖💖 joj nit će zanimljiv slijedeći tjedan, puno nas je😁😁😁
    Jana25 Hvala na dobrim zeljama😁💛💛 ako se ne ostvare onda definitivno slavimo uz dječji šampanjac slijedeći mjesec i bio bi to lijepi ulazak u novu godinu🎉🎊🎀al slučajno ako i vi pohopsate danas na kraju, onda sretno i tebi ovaj ciklus😁 btw, kako kaže i sanjarka i Marty, možda ne treba ni preskakati ovu O🤗😋😘😘

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Jana25
    22. Studeni 2020. 21:39

Watson, jako puno parova kad su saznali da trebaju postupak, začeli su prirodno i to vrlo brzo. Tako mi je toplo oko srca kad to pročitam. Iz dubine duše želim da se to dogodi i vama. 🤗🥰 
    Valjda se onda totalno opuste i ne ocekuju nista i bum 💣👶🏻
    Samo cekam dan kad cu vidjet i tvoju plušćinu 😁😁😁❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    22. Studeni 2020. 21:39

Jana25

Sanjarka88 🦋

▪Marty

Jana25

▪Marty

Jana25

Ajme cure drage koliko pluseva ovaj mjesec!!! Čestitam! Divno je vidjet vašu sreću!! 😍🥰
    Svakoj kojoj je došla vještica, žao mi je cure 😔 ne gubite nadu, predivno je čitati kako se međusobno gurate i dajete si podršku, doci ce i vasih 5 minuta ❤
    Meni je danas ovulacija, obilna ovulacijska sluz, ajme meni. 😅 ali nista od ovaog mjeseca, bolesna sam, i uopce nemam osjetilo mirisa, a tek glavobolje 🙄
    Bilo je koma propustit ovulaciju al boze dragi, nadamo se iducem mjesecu.
    Sve vas ljubim i pozdravljam. Čitam vas i dalje iz sjene 🥰❤

tako je..doci ce svakoj od nas nasih 5 minuta, tako i tebi 😃 drugi mjesec je tvoj! brzo ozdravi, nemoj misliti na ovulaciju i sretnoo drugi mjesec💛 javljaj se!

Marty draga, pretesko je ne misliti 🙄😫 samo brojim, aha vjestica dolazi 6.12. Plus bi mogla vidjet za staru godinu. Cijela sam u datumima i računanju 😅
    Vi cure brojite 2 tjedna od ovulacije do menge ja da mi prestane ova koja jos nije ni dosla 😂😂

a znaaam.. cuj a da probas stisnuti danas? mozda se primi🤗 partner nek odradi posao, ti lezi i odmaraj🙊

Ja isto nebi preskakala zbog bolesti 😁
    Mrvica se moze samo bolje ugnjezdit kod slabog imuniteta 😁

Sanjarka, stvarno to mislis? Ja opet gledam onu losu stranu ako ja nisam ok nece ni mrvica biti 😫 s tim da nemam nikakve tegobe vise osim sto nemam miris i okus 🤷‍♀️🤔

Pa daaaa
    Jak imunitet nam nekad zna biti neprijatelj npr za potencijalnu trudnocu, ne preskači nista 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    22. Studeni 2020. 21:40

watson009

Bella🍁

Watson kako si ti? U kojoj si fazi?

Mah u nikakvoj sam fazi 😂 cekam vjesticu za tjedan dana i ne nadam se nicemu ovaj ciklus.
    Tebi drzim palceve da kraj mjeseca donese plusic 🙏❤

Draga moja Watson 💖 možda te i iznenadi na kraju 🤞🤞🤞🤞 
    Hvala ti♥️

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

Sanjarka88
    22. Studeni 2020. 21:42

Watson a da dođeš na listu u sljedecem ciklusu? Mozda ti donese srecu, idemo po Bozicno cudo 🎀🎀🎀🎀

Jana25
    22. Studeni 2020. 21:43

Bella🍁

Marty pratimo se slijedeći tjedan pa ćemo 30.tog donijeti odluku kad će pasti test 😁 držim nam🤞🤞🤞🤞💖💖 joj nit će zanimljiv slijedeći tjedan, puno nas je😁😁😁
    Jana25 Hvala na dobrim zeljama😁💛💛 ako se ne ostvare onda definitivno slavimo uz dječji šampanjac slijedeći mjesec i bio bi to lijepi ulazak u novu godinu🎉🎊🎀al slučajno ako i vi pohopsate danas na kraju, onda sretno i tebi ovaj ciklus😁 btw, kako kaže i sanjarka i Marty, možda ne treba ni preskakati ovu O🤗😋😘😘

Hvala Bella 😁 bit će milina zaokruzit ovaj mjesec s toliko pluseva, a ima vas puno za kraj mjeseca 😍 svima Vam drzim 🤞🥳 nece bit kraja veselju
    Javim sutra jesmo pokrili ili ne 🙈  al vec mislim da smo zakasnili 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjarka88
    22. Studeni 2020. 21:46

Jana25

Bella🍁

Marty pratimo se slijedeći tjedan pa ćemo 30.tog donijeti odluku kad će pasti test 😁 držim nam🤞🤞🤞🤞💖💖 joj nit će zanimljiv slijedeći tjedan, puno nas je😁😁😁

Hvala Bella 😁 bit će milina zaokruzit ovaj mjesec s toliko pluseva, a ima vas puno za kraj mjeseca 😍 svima Vam drzim 🤞🥳 nece bit kraja veselju
    Javim sutra jesmo pokrili ili ne 🙈 al vec mislim da smo zakasnili 🤣

Ako je danas o onda nije kasno 😁🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.