Ev i meni se neka sluz prozoirna pojavila obilnija malo
To je dobar znak 🤞🤞 nego os ti vise test napravit? 😂
Daaa pinkyice odi uzest test,3 dana kasni ,moras piskitiii
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Meni ta sluz bude uvijek prije M 😏
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Čestitke curama 😍
Pinkice napravi test izludit ćeš nas 😁😁
Meni je danas 7DPO i probudila sam se s jako bolnim cicama, ali neznam da li je to nekakav simptom jer i inace tjedan dana prije M mi bude tako 😑
Cure koje očekuju ne dobiti 29.11. i 30.11. Pišite svoje simptome 🙂🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ma ufff izluđena sam sama zbunila me je temp totalno. Ako je t mora ostat povisena. Jos ovaj iscjedak nije mi ovako prija menstruacije je nekakav kremsat bude nikakav, onda prija simptomi imala sam nenormalne vrtoglavice, svakakve gluposti,.. Sad samo taj neki pritisak kao dobit cu mislim da cu dobit pa je nema, pa me je lijevi jajnik, pa me maloprija desni zigno. Sritno zensko.. Bas mi nekad bude same sebe zao 😅 al za test, bi napravila zivim u gradu,ljekarna mi je tu pred nosom. Al ne zelim se jos vise razocarat svakako sam malo u bedu. 😒
Čestitke curama 😍
Pinkice napravi test izludit ćeš nas 😁😁
Meni je danas 7DPO i probudila sam se s jako bolnim cicama, ali neznam da li je to nekakav simptom jer i inace tjedan dana prije M mi bude tako 😑
Cure koje očekuju ne dobiti 29.11. i 30.11. Pišite svoje simptome 🙂🙂
Lisa, identična situacija. Danas sam 9dpo ali oko 7 su me počele cice boljeti i isto mi je tako prije M. Nakon spontanog sam svaki ciklus tako na pola lutealna ili čak odmah poslije O imala bolne cice pa me iskreno to ne veseli previse🙄😏
Ostalo nemam bas nista. Jedino što mi je dns jako skočila bazalna ali za to ne znam ima li kakve veze jer znam samo da ako je visoka na dan M ili poslije da je onda T moguća a do tad ima još dosta...
Svakako nam drzim🤞🤞🤞
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Ma ufff izluđena sam sama zbunila me je temp totalno. Ako je t mora ostat povisena. Jos ovaj iscjedak nije mi ovako prija menstruacije je nekakav kremsat bude nikakav, onda prija simptomi imala sam nenormalne vrtoglavice, svakakve gluposti,.. Sad samo taj neki pritisak kao dobit cu mislim da cu dobit pa je nema, pa me je lijevi jajnik, pa me maloprija desni zigno. Sritno zensko.. Bas mi nekad bude same sebe zao 😅 al za test, bi napravila zivim u gradu,ljekarna mi je tu pred nosom. Al ne zelim se jos vise razocarat svakako sam malo u bedu. 😒
Jeli znas tocno kad ti je bila ovulacija,ako je od tog proslo 13,14 dana trebalo bi pokazat na testu
1.8.2021 Curetak stigao 💗
Jeli znas tocno kad ti je bila ovulacija,ako je od tog proslo 13,14 dana trebalo bi pokazat na testu
3.11 sam bila kod ginekologice, rekla je da ce mi bit ovulacija kao sprema se, ja imala odnos 2.11, 7-8.11, 10.11 i poslike vikendom kad je dolazio jer covik mi je preko tjedna bio na terenu. Tjt saaad budi pametan
Ja trebam ne dobiti 29.11., i nemam nikakve simptome. Malo su me jucer sise bolile sa strane (to koliko znam znaci da je ovulacija prosla). Ugl uobicajeni pms kod mene. Nervozna, brstim slatko... Obicno me par dana prije nego trebam dobiti pocne bolit glava...pa cemo vidjeti... svima nam drzim 🤞🤞🤞 Bilo bi bas lijepo da mi se ostvari zelja jer bi na prvi ultrazvuk isla taman pred Bozic i mogli bi onda za Bozic svima reci radosnu vijest. 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja trebam ne dobiti 29.11., i nemam nikakve simptome. Malo su me jucer sise bolile sa strane (to koliko znam znaci da je ovulacija prosla). Ugl uobicajeni pms kod mene. Nervozna, brstim slatko… Obicno me par dana prije nego trebam dobiti pocne bolit glava…pa cemo vidjeti… svima nam drzim 🤞🤞🤞 Bilo bi bas lijepo da mi se ostvari zelja jer bi na prvi ultrazvuk isla taman pred Bozic i mogli bi onda za Bozic svima reci radosnu vijest. 😊
Da nam ovaj mjesec upali bilo bi bas prigodno za Božić podijeliti s obitelji radnosu vijest. Ja već imam scenarij i za to😁 slijedeći vikend će biti dinamican s testovima🤭
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Bit će ludo idući vikend 🥰🥰🥰 tj sigurno će već preko tjedna pasti koji testić haha jedva čekam
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sortiraj odgovore
Najstariji