Jutrooo, pridružujem se kavici ☕🤗💛
Sanjarko šteta na bijelom testu, zvučalo je kao da se kod tebe nešto zakuhalo, ali slijedeći mjesec kad uhvatiš pik, ima da te se svi paze a plus će uslijediti sigurno nakon toga😁🤞💝
Coco čestitke, svaka čast na trudu i želim ti urednu,dosadnu u školsku trudnoću 🤗😘😘💛
T&T kako je žene,u kakvom ste stanju obzirom na jučerašnju večer?🤭 il da bolje pitam kako su muževi?😁😁😁
Anci kako kod tebe?
Marty i ostale žene kojima ne 30.11. Dan D, imate li kakve simptome?
Kod mene bas ništa. Jedino je temp skočila malo al ne znam ima li to ikakve veze. Strpljivo čekamo slijedeći vikend😁
Heee Boze pomozi da plusic ugledas 😍🙈
🤞🤞🤞
Ti si rekla da ti kasni, iako temp pada, a da napraviš test svejedno?😊
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jutrooo, pridružujem se kavici ☕🤗💛
Sanjarko šteta na bijelom testu, zvučalo je kao da se kod tebe nešto zakuhalo, ali slijedeći mjesec kad uhvatiš pik, ima da te se svi paze a plus će uslijediti sigurno nakon toga😁🤞💝
Coco čestitke, svaka čast na trudu i želim ti urednu,dosadnu u školsku trudnoću 🤗😘😘💛
T&T kako je žene,u kakvom ste stanju obzirom na jučerašnju večer?🤭 il da bolje pitam kako su muževi?😁😁😁
Anci kako kod tebe?
Marty i ostale žene kojima ne 30.11. Dan D, imate li kakve simptome?
Kod mene bas ništa. Jedino je temp skočila malo al ne znam ima li to ikakve veze. Strpljivo čekamo slijedeći vikend😁
Heee Boze pomozi da plusic ugledas 😍🙈
🤞🤞🤞
Ti si rekla da ti kasni, iako temp pada, a da napraviš test svejedno?😊
Tek bi u pon napravila ako do tad bude kasnilo,. Ovako se ne zelim jos vise u bed bacat 🙈
Hej bella draga ništa, tempica pada tako da pitanje je kad će stići 😑😑 držim fige da tvoja tako i ostane ❤️
Kad ti trebas dobit ili ti kasni?
Jutro trudilice 😊☕☕
Muzu sam jutros uletila u krevet sa testom, jadan se nije ni snasao sta je ovo?!?! Ja skacem po krevetu trudni smoo 😂😂😂
Onda me izgrlio izljubio..i lezi suti i onda jebote sad kad te pocnem sopat hranom ima da stokove izbijas 😂😂😂😂
Bit ce ovo zanimljivo razdbolje, ima da me razmazi do maksimuma 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro trudilice 😊☕☕
Muzu sam jutros uletila u krevet sa testom, jadan se nije ni snasao sta je ovo?!?! Ja skacem po krevetu trudni smoo 😂😂😂
Onda me izgrlio izljubio..i lezi suti i onda jebote sad kad te pocnem sopat hranom ima da stokove izbijas 😂😂😂😂
Joooj, bas divno, i jaaaaaa bi tako, samo nek te sopa i razmazujeeee ❤️😍😍😍
E da, posto sam mu ja vec prije napomenula ako ne upalimo do 2.mjeseca da ide na spremio.
Bila je i izjava "evo ti kurac sto ces vise sumnjati u moje spermice" 😂😂😂😂
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro trudilice 😊☕☕
Kako divno,rasplakala si m na jutru.. Uzivaj u T ,volite se,mazite se,ljubite se,razmazite se.. 🤗🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anci onda će ti sutra stići vjerojatno, neka samo dođe čim prije ako mora da ideš dalje. Strategiju za slijedeći mjesec smo neki dan dogovorili po uzoru na onaj graf 🤭🤭 tak da ima da se primi💝
Traveller neka si ti njega pripremila kako se spada😁 još malo i odbrojavamo🤞🤞🤞
Maro prekrasno, uživajte vas dvoje jer to je baš lijepi trenutak. 😍😍😍
Pinki onda držimo 🤞🤞 za ponedjeljak😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Kuham za sve ☕☕☕☕☕☕
T&T ste zive? 😁
Jutro. 😍
Coco čestitam!🎊🎊🎊🎊❤️
Sanjarko, vidim blagi pad na 25 dan. 😁
Živa, nego šta. Muž je ukomiran i spava. Izašlo je sunce već, baš me obradovalo. Dajem mu još pola sata pa ću pse nahuskat da ga probude.😎😂
Jutroooo :) hjooooj moze kava! Dupla!
Ja zamjenila noc i dan,tako da sam sinoc do 3 gledala Jane the virgin, znaci koja smijurija od serije 😂 u jutros u 6 husband se budi i frajer hoce akciju..odjebala sam ga 😂
Budemo kad se vrati sa posla haha
E da,sunce me probudio -.-
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jutro trudilice 😊☕☕
Ima da stokooooove izbijas!!!!! Znaci vristim 😂😂😂😂 a bas ste slatkiiii 🥰🥰🥰
I treba da te sto vise mazi ❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore