Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ▪Marty
    21. Studeni 2020. 18:02

Bella🍁

Sanjarko❤💖💖
    Mokosh 🤭 još malo😁 i ja se baš veselim idućem vikendu. Puno nas je i mora pasti pluseva😁

da barem sve dobijemo + 🤞🤞🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

watson009
    21. Studeni 2020. 18:19

Anabela lavice zao mi je 😩  sretno u novi ciklus i nadam se plusicu 👆❤
    Stormy jesi li zvala koga za bakteriju koju imas ? Bas me zanima sto ce ti reci.
    Sanjarka ja sam uz vaginalete mazala s vanjske strane s canesten kremom i proslo sve u 3-4 dana i nije se vracalo sad vec godinu i pol.
    Jedno i drugo kupujes bez recepta...ukloni te bestije i cestitam na urednim nalazima.
    Andela imam dobar predosjecaj za tebe i Bozicno cudo, navijam na glas za tebe👆
    Ancioo vjestica nije stigla jel tako? 
    Nadam se da uzivate u vikendu!❤
    Ja se veselim prosincu zbog blagdana i uvoda u nas postupak, svim srcem zelim biti trudna...nadam se da me razumijete,zelja je sve veca i veca 😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

anabelaaaa
    21. Studeni 2020. 18:31

Hvala ♥️Ides li ti jos ovaj mjesec prirodno ili cekas ivf?Ma hej na koji god nacin,dobicemo mi svoje malo zlato..👼🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

watson009
    21. Studeni 2020. 18:43

Anabela mi pokusavamo sve do postupka,imamo vece sanse iduci ciklus...malo se nadam pa malo opet padnem,to je valjda tako normalno.
    U svakom slucaju oko Bozica moram na edukaciju i pripremu za IVF u 1.mj.😇

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    21. Studeni 2020. 19:00

Ancio mila, samo se nadam da ce se sva ova ceznja i iscekivanje stostruko vratiti 👆😩❤ saljem ti zagrljaj veliki veliki!
    Stormy ma tako treba, nadam se da si pocela s antibiotikom da se to ne oduzi...drzim palceve za uredne briseve cim prije! Prohodnost ces rijesiti privatno ili negdje u bolnici?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Divna 🎀
    21. Studeni 2020. 19:09

Sanjarka, super za nalaze, sad lagano u narednom ciklus ides po svoj plusic 👍🤩
    Marija, sretno i pokrijte to dobro 🤞💪
    Anabela, zao mi je zbog vjestice. Drzim fige za naredni ciklus 🤞🤞
    Ancio,  nadam se da ces sto prije vjestica, ako vec osjetis da folazi, tako da sto prijed ides po svoje cudo 😘
    Bella i Andela,  polazem u vas nade, 🥰🥰
    Watson, razumijemo te u potpunosti...odmori malo, sljedeci mjesec se jos uvijek moze desiti cudo 🤞🤞🥰

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    21. Studeni 2020. 19:26

Ja isto dobila nalaze na mail, nisam ni skuzila, otislo mi Junk, dosli mi jucer.  I kod mene uredni nalazi pape i briseva 😁😁
    Sad nema apsolutno prepreka a ni opterecenja. Ne idem ginicu dok ne dobijem plus 😁 sto ce nadam se biti uskoro 😁

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

mara5
    21. Studeni 2020. 19:40

▪Marty

Lisa27

Čestitke curama 😍
    Pinkice napravi test izludit ćeš nas 😁😁
    Meni je danas 7DPO i probudila sam se s jako bolnim cicama, ali neznam da li je to nekakav simptom jer i inace tjedan dana prije M mi bude tako 😑
    Cure koje očekuju ne dobiti 29.11. i 30.11. Pišite svoje simptome 🙂🙂

meni je danas 5 dpo, od "simptoma" primjecujem razdrazljivost, bockanje u lijevom jajniku, jucer sam svakih 1 h hodala piskit, danas vec rijede. i zadnja dva dana osjetim da bas ogladnim, pocne me trbuh boljeti i moram ici jest, a inace mi hrana nije nesto najbitnije u zivotu.. e sad, obzirom da stalno razmisljam o tome dal se primilo il nije, pa cekam te neke simptome, ne znam dal nisam sve umislila. iskreno malo mi je stresno kad stalno razmisljam o tome i probat cu nekamo preusmjerit misli 😯

Ovo je prvo iscekivanje?
    Ja sam u prvom iscekivanju kad se svi nadamo da ce iz prve imala sve simptome, i probadanja i glad i mucnine i vrtoglavice.. sve sto se moze vidjeti u filmovima😅
    Sad u pozitivnom ciklusu nisam imala niti jedan simptom, osim klasicnih menstrualnih tegoba.
    Zaokupila sam se sa bozicnom euforijom i pravljenjem adventskog vjenca.
    Tako da, usmjeri se na nesto drugo izludit ces od simptoma 🤯
    P.s.
    Sipam vam trudnicku prssinu 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🤰🤰🤰👼👼
    A evo i malo bozicne 🎄🎅🎈🎊🍾🎁

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Maša🤰🏼
    21. Studeni 2020. 21:37

Bok cure,
    Ja umirem od bolova u mjehuru :( 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bella🌟
    21. Studeni 2020. 21:47

Joj Mašo 😫popila si cijelu terapiju kaj si trebala?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2.IVF⏳️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.