Sanjarko❤💖💖
Mokosh 🤭 još malo😁 i ja se baš veselim idućem vikendu. Puno nas je i mora pasti pluseva😁
da barem sve dobijemo + 🤞🤞🍀🍀
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Anabela lavice zao mi je 😩 sretno u novi ciklus i nadam se plusicu 👆❤
Stormy jesi li zvala koga za bakteriju koju imas ? Bas me zanima sto ce ti reci.
Sanjarka ja sam uz vaginalete mazala s vanjske strane s canesten kremom i proslo sve u 3-4 dana i nije se vracalo sad vec godinu i pol.
Jedno i drugo kupujes bez recepta...ukloni te bestije i cestitam na urednim nalazima.
Andela imam dobar predosjecaj za tebe i Bozicno cudo, navijam na glas za tebe👆
Ancioo vjestica nije stigla jel tako?
Nadam se da uzivate u vikendu!❤
Ja se veselim prosincu zbog blagdana i uvoda u nas postupak, svim srcem zelim biti trudna...nadam se da me razumijete,zelja je sve veca i veca 😭
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Hvala ♥️Ides li ti jos ovaj mjesec prirodno ili cekas ivf?Ma hej na koji god nacin,dobicemo mi svoje malo zlato..👼🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Anabela mi pokusavamo sve do postupka,imamo vece sanse iduci ciklus...malo se nadam pa malo opet padnem,to je valjda tako normalno.
U svakom slucaju oko Bozica moram na edukaciju i pripremu za IVF u 1.mj.😇
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ancio mila, samo se nadam da ce se sva ova ceznja i iscekivanje stostruko vratiti 👆😩❤ saljem ti zagrljaj veliki veliki!
Stormy ma tako treba, nadam se da si pocela s antibiotikom da se to ne oduzi...drzim palceve za uredne briseve cim prije! Prohodnost ces rijesiti privatno ili negdje u bolnici?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka, super za nalaze, sad lagano u narednom ciklus ides po svoj plusic 👍🤩
Marija, sretno i pokrijte to dobro 🤞💪
Anabela, zao mi je zbog vjestice. Drzim fige za naredni ciklus 🤞🤞
Ancio, nadam se da ces sto prije vjestica, ako vec osjetis da folazi, tako da sto prijed ides po svoje cudo 😘
Bella i Andela, polazem u vas nade, 🥰🥰
Watson, razumijemo te u potpunosti...odmori malo, sljedeci mjesec se jos uvijek moze desiti cudo 🤞🤞🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Meni je danas 7DPO i probudila sam se s jako bolnim cicama, ali neznam da li je to nekakav simptom jer i inace tjedan dana prije M mi bude tako 😑
Cure koje očekuju ne dobiti 29.11. i 30.11. Pišite svoje simptome 🙂🙂
meni je danas 5 dpo, od "simptoma" primjecujem razdrazljivost, bockanje u lijevom jajniku, jucer sam svakih 1 h hodala piskit, danas vec rijede. i zadnja dva dana osjetim da bas ogladnim, pocne me trbuh boljeti i moram ici jest, a inace mi hrana nije nesto najbitnije u zivotu.. e sad, obzirom da stalno razmisljam o tome dal se primilo il nije, pa cekam te neke simptome, ne znam dal nisam sve umislila. iskreno malo mi je stresno kad stalno razmisljam o tome i probat cu nekamo preusmjerit misli 😯
Ovo je prvo iscekivanje?
Ja sam u prvom iscekivanju kad se svi nadamo da ce iz prve imala sve simptome, i probadanja i glad i mucnine i vrtoglavice.. sve sto se moze vidjeti u filmovima😅
Sad u pozitivnom ciklusu nisam imala niti jedan simptom, osim klasicnih menstrualnih tegoba.
Zaokupila sam se sa bozicnom euforijom i pravljenjem adventskog vjenca.
Tako da, usmjeri se na nesto drugo izludit ces od simptoma 🤯
P.s.
Sipam vam trudnicku prssinu 🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🤰🤰🤰👼👼
A evo i malo bozicne 🎄🎅🎈🎊🍾🎁
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bok cure,
Ja umirem od bolova u mjehuru :(
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Joj Mašo 😫popila si cijelu terapiju kaj si trebala?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji