Jutros sam opet mjerila temp. 36.5 je bila pala je, jel to znaci da dolazi menstruacija danas sutra?
Mozda, jel inace pratis bazalnu? Uvijek u isti sat?
Aa nisam tek sam ovaj tjedan krenula, inace mjerim od 6:40-7:00, jutros u 6:15. Pocela me zivcirat sto kasni, 2 dana danas 3,.🙄
Jutros sam opet mjerila temp. 36.5 je bila pala je, jel to znaci da dolazi menstruacija danas sutra?
Aa nisam tek sam ovaj tjedan krenula, inace mjerim od 6:40-7:00, jutros u 6:15. Pocela me zivcirat sto kasni, 2 dana danas 3,.🙄
Kolika ti je bila ovih dana?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
36.8
Kuham za sve ☕☕☕☕☕☕
T&T ste zive? 😁
Kuham za sve ☕☕☕☕☕☕
T&T ste zive? 😁
Jutro. 😍
Coco čestitam!🎊🎊🎊🎊❤️
Sanjarko, vidim blagi pad na 25 dan. 😁
Živa, nego šta. Muž je ukomiran i spava. Izašlo je sunce već, baš me obradovalo. Dajem mu još pola sata pa ću pse nahuskat da ga probude.😎😂
U nas bura dereee
Hahaha a jakog li pada 🤣 duzna si mi test, kavu i tortu, neces se izvuc 😁
36.8
A dosta ti pala da
Ne mozes znat sigurno jer ne pratis cili ciklus, Al izgleda kao da dolazi m 😔 nadam se da nisam u pravu 🤞
36.8
A dosta ti pala da
Ne mozes znat sigurno jer ne pratis cili ciklus, Al izgleda kao da dolazi m 😔 nadam se da nisam u pravu 🤞
Ma nema veze, dobra sam ja, nisam ni sumnjala. Samo ako trebam dobit da dobijem i krenem u nove pobjedee 😍
Kuham za sve ☕☕☕☕☕☕
T&T ste zive? 😁
Jutro. 😍
Coco čestitam!🎊🎊🎊🎊❤️
Sanjarko, vidim blagi pad na 25 dan. 😁
Živa, nego šta. Muž je ukomiran i spava. Izašlo je sunce već, baš me obradovalo. Dajem mu još pola sata pa ću pse nahuskat da ga probude.😎😂
U nas bura dereee
Hahaha a jakog li pada 🤣 duzna si mi test, kavu i tortu, neces se izvuc 😁
Ma niti ne izvlačim se. 😂😂😂 Stvarno ti je nevjerojatna temperatura, ne mogu vjerovat da si popiskila minus. Ali ima još vremena. 😁🍀😂
https://ibb.co/ySP9k1X. Trakica od jutros
Meni nece slika da se otvori, nabavila sam i ja trakice 30 komada 🤣🤣🤣 samo mi objasnite sta kako kad triba skakat na covika, kad budu dvi roze ili
Jutrooo, pridružujem se kavici ☕🤗💛
Sanjarko šteta na bijelom testu, zvučalo je kao da se kod tebe nešto zakuhalo, ali slijedeći mjesec kad uhvatiš pik, ima da te se svi paze a plus će uslijediti sigurno nakon toga😁🤞💝
Coco čestitke, svaka čast na trudu i želim ti urednu,dosadnu u školsku trudnoću 🤗😘😘💛
T&T kako je žene,u kakvom ste stanju obzirom na jučerašnju večer?🤭 il da bolje pitam kako su muževi?😁😁😁
Anci kako kod tebe?
Marty i ostale žene kojima ne 30.11. Dan D, imate li kakve simptome?
Kod mene bas ništa. Jedino je temp skočila malo al ne znam ima li to ikakve veze. Strpljivo čekamo slijedeći vikend😁
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jutrooo, pridružujem se kavici ☕🤗💛
Sanjarko šteta na bijelom testu, zvučalo je kao da se kod tebe nešto zakuhalo, ali slijedeći mjesec kad uhvatiš pik, ima da te se svi paze a plus će uslijediti sigurno nakon toga😁🤞💝
Coco čestitke, svaka čast na trudu i želim ti urednu,dosadnu u školsku trudnoću 🤗😘😘💛
T&T kako je žene,u kakvom ste stanju obzirom na jučerašnju večer?🤭 il da bolje pitam kako su muževi?😁😁😁
Anci kako kod tebe?
Marty i ostale žene kojima ne 30.11. Dan D, imate li kakve simptome?
Kod mene bas ništa. Jedino je temp skočila malo al ne znam ima li to ikakve veze. Strpljivo čekamo slijedeći vikend😁
Heee Boze pomozi da plusic ugledas 😍🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji