E da, posto sam mu ja vec prije napomenula ako ne upalimo do 2.mjeseca da ide na spremio.
Bila je i izjava "evo ti kurac sto ces vise sumnjati u moje spermice" 😂😂😂😂
Hahhha sad si me sjetila reakcije kad nam je stigao spermio..znaci lik ima takav bolesno dobar spermiogram da mi jednim spricom mogao oplodit cijelu Albaniju..
Ugl.citamo mi i kad je skuzio nalaz,poceo je seksi ples,dosao do akvarija i veli ribicama 'sve cu da vas oplodim!' Sto je najjace nakon toga su nam 2 ribice zatrudnile 😂😂😂
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
E da, posto sam mu ja vec prije napomenula ako ne upalimo do 2.mjeseca da ide na spremio.
Hahhha sad si me sjetila reakcije kad nam je stigao spermio..znaci lik ima takav bolesno dobar spermiogram da mi jednim spricom mogao oplodit cijelu Albaniju..
Ugl.citamo mi i kad je skuzio nalaz,poceo je seksi ples,dosao do akvarija i veli ribicama 'sve cu da vas oplodim!' Sto je najjace nakon toga su nam 2 ribice zatrudnile 😂😂😂
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
I ti imaš akvarij I dva psa? Pa ne vjerujem. 🤣🤣🤣🤣
Jadranka jesi to ti?? (znam jednu Jadranku iz Sesveta koja ima pse i akvarij) 😂
No sad fakat..ovo postaje kripyyy haha
Da,imam ciklidni od 240litara,ti?
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Nisam. 🤣🤣🤣🤣
54 l samo, hladnovodni. Moram ti doći vidjeti taj akvarij, i mi bi veći ali nažalost trenutno ga nemamo di smjestiti. Daj sliku. To kad proširimo svoj stan, imamo neuredenu istu kvadraturu s druge strane hodnika.
Anci, želim ti divnu, oplođene jajnu stanicu u cizmicu za Nikolu. 😍😍😍😍 To će ti taman moje dijete pokloniti u cizmicu. 😘😁🤣❤️
I mi bi djeciju sobu al je nemamo di stavit 😂 https://ibb.co/gWF53rc
Ajme super! Mi mozemo prosirit stan tek ako kupimo stan pokraj haha
No imamo plan,jednoooog dana prodat oba stana i garazu i sagradit kucu..no prvo moraju njegovi otic in heaven i prepisat sve njemu..
Znaci to ce biti za 20 godina 😂
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣
Nisam. 🤣🤣🤣🤣
54 l samo, hladnovodni. Moram ti doći vidjeti taj akvarij, i mi bi veći ali nažalost trenutno ga nemamo di smjestiti. Daj sliku. To kad proširimo svoj stan, imamo neuredenu istu kvadraturu s druge strane hodnika.
Anci, želim ti divnu, oplođene jajnu stanicu u cizmicu za Nikolu. 😍😍😍😍 To će ti taman moje dijete pokloniti u cizmicu. 😘😁🤣❤️
I mi bi djeciju sobu al je nemamo di stavit 😂https://ibb.co/gWF53rc
Ajme super! Mi mozemo prosirit stan tek ako kupimo stan pokraj haha
No imamo plan,jednoooog dana prodat oba stana i garazu i sagradit kucu..no prvo moraju njegovi otic in heaven i prepisat sve njemu..
Znaci to ce biti za 20 godina 😂
Onda ćeš doći tu u moju ulicu i sagraditi kuću da nam se blizanci mogu igrati svaki dan. 😂😂
Super su ti ribice. 😍 Kakve boje!
Ja ja se nadam hhh mislim nebi bilo okej razdvajat blizance 😂
Nego u koju bolnicu cemo ic rodit? Jer mi bi fkt mogle eksli ic skupa 😂😂 biti cimerice 🥰🥰🥰
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Ja sam isto mislila Podonik,al su stvarno digli cijene u nebesa!! No u mojoj familiji su svi dr.tako kod nas je vec tradicija 'sve preko veze' (ruzno zvuci no to je cinjenica) tak da bar se tu ne brinem oko tretmana..
+ bratic mi je ginekolog,doduse u Slavoniji no ima hrpu gin.frendova tu.
Ja sam si nekak gledala sv.Duh..jel mislis na Hafnera? Cula sam da je on odličan
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Anci riječi ti se pozlatile💖💖
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
8/2025 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2.IVF⏳️
Jutro cure. Kod mene nikakvih simptoma. Nekako mi se čini da ništa od mene. Svi koji su dobili plus su neke simptome imali.
Dobila sam 3 kg od ovog folata što pijem 😔
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Hvala svima od srca ❤
Ja nemam nikakvih simptoma osim ocitog kasnjenja M😅
Jedino sto sam primjetila je da mi je jako toplo stalno, a inace sam najzimogroznija osoba na ovom planetu. Ne mogu naci toplomjer, sakrila sam ga sama od sebe.
A kad sam bila opsjednuta trudnocom svakakve sam simptome umisljala, sad kad se dogadja nemam ni jednog. Sretno 😘
Hvala svima od srca ❤
Ja nemam nikakvih simptoma osim ocitog kasnjenja M😅
Jedino sto sam primjetila je da mi je jako toplo stalno, a inace sam najzimogroznija osoba na ovom planetu. Ne mogu naci toplomjer, sakrila sam ga sama od sebe.
A kad sam bila opsjednuta trudnocom svakakve sam simptome umisljala, sad kad se dogadja nemam ni jednog. Sretno 😘
Ma zensko je cudo, uvik neke simptome ima i kad ih nema desi se cudo. Boze pomozi da ti bude uredna trudnoca i docekas svog bebaca u ruci. 😍❤️
Hvala cure. Ma u meni uvijek čuči ono malo nade tako da nisam ubedirana, osim zbog kilaže 😄 Znam da se nedavno pisalo o kilaži i folnoj, ali nikako da nađem. Je li netko imao ovaj problem pa se prebacio na nešto od čega nije gladan kao vuk?
Do sada stvarno nisam nešto u bedu bila jer je rano. Ali evo treći ciklus, sve pokrili, ako ne bude mislim da će me baš zdrmati. Mada ja u glavi slažem plan što ću ako ne bude i ne dozvoljavam si bediranje i cviljenje jer možda ovo bude dug put.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Sortiraj odgovore
Najstariji