Kod mene trakica jos uvijek tamna, danas sam 2 puta piskila, sinoc jednom. Ne cini mi se da se smanjuje. Mozda ce ovulacija nocas nekad u noci biti.
Danas samo 6 puta 🙊🤪
Ja sam rekla da vise ne mogu, slomljena sam 🙉🙉
Kontam da ni sperme nema ali zao mi propustiti 😂
Je li pokrijete i dan nakon ovulacije i je li tada trakica primijetno svijetlija?
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
E sad ste me s tim bakterijama sjetile da mi je papa početkom 9. mj bio miješana flora i bacillus vaginalis, reaktivne promjene povezane s upalom. Bila sam na pregledu u sklopu sistematskog i dala mi je Arilin Rapid 1x1/2 dana. Sestra kod moje soc ginekologice se smijala što mi je to dala, da ne treba ništa. Kako smo mi tad počeli raditi na bebi, a za ove vag piše da se ne koriste ako planirate trudnoću ja nisam ništa uzela. Što vi mislite? Ja sam sad u fazi da istražujem zašto ne ide. Ovo me kopkalo što sam ignorirala. Nikad mi do sada nisu nešto propisali. Mada, nisam nešto u bedu još uvijek, tek je treći ciklus. Ovaj smo pokrili dva dana prije O, na dan O i dan posli O. Mislim da prošle cikluse nismo baš spretno pokrili, a prošli je čak možda bio i anovulacijski. Dajte utješite sramotnu neznalicu 😂
Inače ovaj vikend pa praznik su baš dobro došli za baby making. Sad ide odmor, ali i grozno čekanje. Danas sam napuhana ko žaba, da me netko vidi rekao bi trudna 🙈
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Kod mene trakica jos uvijek tamna, danas sam 2 puta piskila, sinoc jednom. Ne cini mi se da se smanjuje. Mozda ce ovulacija nocas nekad u noci biti.
Danas samo 6 puta 🙊🤪
Ja sam rekla da vise ne mogu, slomljena sam 🙉🙉
Kontam da ni sperme nema ali zao mi propustiti 😂
Je li pokrijete i dan nakon ovulacije i je li tada trakica primijetno svijetlija?
6 puta 😳 A ja sretna pokrila 3 dana 😂😂😂 Daj zamisli da svaki dan 6x 😂 Ja mislim da bi puzala na posao hahaha. Držim 🤞 Mora taj trud biti nagrađen 😊
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Pozdrav svima. Mozda sam na pogresnoj temi u forumu, ali mi treba pomoc nekoga ko je imao slicno iskustvo. Radila sam maloprije Gravignost mini test, iznad lampe mi je pokazao dvije crtice, ali kad odmaknem od izvora svjetlosti bude samo jedna. M ocekujem u ponedjeljak(za 4 dana). Je li neko imao slicnu situaciju? Hvala
U biti 4, pokrila sam 4!!! 😂😂😂 Stalno mi pada napamet što nisam ovo počela prije 5 god, pa da ko čovjek uživaš bez zaštite i kad bude bit će. A ovako digni guzu, pa aj malo od iza, pa noge u zrak...čovječe ko fizički radnik se osjećam 😂😂😂 Malo se šalim, ali ovaj dogovoreni seks kad znam kad će biti isto malo manje draži ima 😄
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
Divna ako se ovo ne primi sad ne znam kad će, ženo 6 puta?!?? Svaka čast! Da najbolje pokrijte još sutra i za vikend :))
Ma pozeljeli smo se bas i ove trakice nas loze 😂 Nadam se da ce upaliti. Upravu si pokriti jos ova 3 dana naredna i onda sta bude bude.
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Pozdrav svima. Mozda sam na pogresnoj temi u forumu, ali mi treba pomoc nekoga ko je imao slicno iskustvo. Radila sam maloprije Gravignost mini test, iznad lampe mi je pokazao dvije crtice, ali kad odmaknem od izvora svjetlosti bude samo jedna. M ocekujem u ponedjeljak(za 4 dana). Je li neko imao slicnu situaciju? Hvala
Ja nisam, ali možda da probaš ujutro pošto ti još ne kasni.
👦🏻 37
👩🏻 36
👶🏻 4
U biti 4, pokrila sam 4!!! 😂😂😂 Stalno mi pada napamet što nisam ovo počela prije 5 god, pa da ko čovjek uživaš bez zaštite i kad bude bit će. A ovako digni guzu, pa aj malo od iza, pa noge u zrak…čovječe ko fizički radnik se osjećam 😂😂😂 Malo se šalim, ali ovaj dogovoreni seks kad znam kad će biti isto malo manje draži ima 😄
Mi danas bili slobodni i odlucili ne izaci van. Samo jeli, pili i hopsali 😂😂 i vjeruj kao da sam kopala, ruke, noge, sve me boli 😂 kaze muz, zakaciti cu ti noge za nesto da visis da ti ne iscuri van 😂