https://ibb.co/M5Bys0w
S ovima ces jako tesko uhvatiti pik
Prati i dalje, ima jos fore da potamni
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A jel moguće da je ovulacija bila a one nisu pokazale?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Marty i što se tiče testa, i mene je bas strah, al ja ću ga raditi 30.11. Ako ne dođe do tad M jer je to 17 dpo i tad bi trebala biti sigurna. Koji si ti dpo danas?
Danas sam tek 3. dpo. Meni ce 30.-tog biti 14.dpo Hmm.. a vidjet cu, ako budem nestrpljiva mozda napravim.. 🙈 joooooj
🤭🤭
A koliko tebi traje lutealna?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
Marik, čestitke od srca i nek ovaj put bude sve savršeno. 😍
Sanjarko, šta misliš da za jutarnju bazalnu označim da ni he zanemari? Pas me probudio u 6 h ujutro i tražio van. Bila je mrkla mračina i mislila sam da je 2,3 ujutro. 😁 Tako da nisam gledala na sat nego sam izašla van, smrzla se ko pikica I kad sam se vratila, vidjela sam da je 6 sati. 😂 Mjerila sam bazalnu oko pola sata kad sam se malo zagrijala u krevetu ali mislim da je totalno nerealna od jutros jer sam i ustala i bila na kratko van.
Ja mu ne bih dala unutra narednih sedam dana 😂
Kog vraga bas sinoc da mora u setnju,pa ova je temp bila tako bitna…preskoci je skroz, ne oznacavaj nista 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
E zamisli taman trebas potvrdit o i onda se takvo nesto desi 🤣Marik, čestitke od srca i nek ovaj put bude sve savršeno. 😍
Sanjarko, šta misliš da za jutarnju bazalnu označim da ni he zanemari? Pas me probudio u 6 h ujutro i tražio van. Bila je mrkla mračina i mislila sam da je 2,3 ujutro. 😁 Tako da nisam gledala na sat nego sam izašla van, smrzla se ko pikica I kad sam se vratila, vidjela sam da je 6 sati. 😂 Mjerila sam bazalnu oko pola sata kad sam se malo zagrijala u krevetu ali mislim da je totalno nerealna od jutros jer sam i ustala i bila na kratko van.
Kog vraga bas sinoc da mora u setnju,pa ova je temp bila tako bitna…preskoci je skroz, ne oznacavaj nista 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣
E zamisli taman trebas potvrdit o i onda se takvo nesto desi 🤣
Zato ja nemam psa 😂
A ja inace imam problem sa ovim odlucujucim temp.uvijek neka budjenja,piskenja,tacno me neko ludilo uhvati I bas lose spavam .
To ti psiha radi. 😁 Piskim I ja često po noći ali to je usred noći pa me baš briga. 😁 Ionako je skoro svaki dan pa onda i ako utječe na bazalnu, utječe na svaku pa dođe na isto. 😁
Ma ja se budim samo zadnja tri-cetiri dana.Kao namjerno,pokusavala sam trpit ne bi li zaspala,pukao bi mo mjehur😁.Probam sa malo vode proci te dane,ma kakvi ,sve metode uzaludne 😂
Sad sam dosla sebi,uspjela sam zakazati termin kod endokrinol.u cet sljedeci ,da rijesim I tu musteriju sa hormonima
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
*MISTERIJU😂
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Sretno kod endokrinologa. 🍀🍀🍀🍀
Hvala❤
38god.
Nemamo vise smrzlica...😏
Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
Sad obavljamo sve pretrage pa cemo vidjeti dalje...
🍀
Marik, čestitke od srca i nek ovaj put bude sve savršeno. 😍
Hahahaha a inače ne traže van po noći. I baš jutros.😂😂😂 Kad sam vidjela koliko je sati, ko da mi je netko šamar zalijepio. 🤣🤣 Ima ona opcija da se zanemari ta temperatura pa ću je tako označiti.
Sanjarko, hvala. 😍
TommyFame, moji jajnici su se sinkronizirali, gotovo je. 🤣🤣🤣 Jos ćemo se dogovorit kad ćemo se seksat (s muževima naravno, ne nas dvi) pa ćemo skoro rodit blizance. 😍 Pisat ćemo test u Bestu, znači vidimo se na dan kad tvoja ne dolazi. 🤣🤣🤣🎊
Hahahhaha toto! I onda cemo se sepurit po Sesvetama trudne 💪 i onda za 9mj.šetnjica je nasa hahaha bacat cemo dojke po njoj đubre po livadi 😂😂
E jbte ja cu izludit sa trakicama..znaci imam par zelenih i kupila plave
I sad piskim plavu iii nistaaaa ko da sam hcg piskila a zelena pokazuje crticu,nest slicno ko tvoja.
A sluzi i dalje imam na bacanje,poceli su me jajnici žegat..evo bas mi idu na živce!
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
Sad obavljamo sve pretrage pa cemo vidjeti dalje…
🍀
Baš mi je drago🤗
Što su ti sve rekli i koje pretrage moraš obaviti?
👱♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
👱 sve ok
2017. Operacija endometrioze
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2021. Operacija endometrioze
2024. Operacija endometrioze i adenomioze
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)
A jel moguće da je ovulacija bila a one nisu pokazale?
Trebale bi pokazati. Lh se mora povisit da bi doslo do o
Ali kazem te zelen su ajme Al opet koliko toliko potamnu bar blizu kontrolne
Bazalnu ne mjeris?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji