Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    19. Studeni 2020. 13:35

Tommyfame

Traveller

anabelaaaa

Traveller

Marik, čestitke od srca i nek ovaj put bude sve savršeno. 😍

Sanjarko, šta misliš da za jutarnju bazalnu označim da ni he zanemari? Pas me probudio u 6 h ujutro i tražio van. Bila je mrkla mračina i mislila sam da je 2,3 ujutro. 😁 Tako da nisam gledala na sat nego sam izašla van, smrzla se ko pikica I kad sam se vratila, vidjela sam da je 6 sati. 😂 Mjerila sam bazalnu oko pola sata kad sam se malo zagrijala u krevetu ali mislim da je totalno nerealna od jutros jer sam i ustala i bila na kratko van.

Ja mu ne bih dala unutra narednih sedam dana 😂
    Kog vraga bas sinoc da mora u setnju,pa ova je temp bila tako bitna…preskoci je skroz, ne oznacavaj nista 🤣

Hahahaha a inače ne traže van po noći. I baš jutros.😂😂😂 Kad sam vidjela koliko je sati, ko da mi je netko šamar zalijepio. 🤣🤣 Ima ona opcija da se zanemari ta temperatura pa ću je tako označiti.

Sanjarko, hvala. 😍

TommyFame, moji jajnici su se sinkronizirali, gotovo je. 🤣🤣🤣 Jos ćemo se dogovorit kad ćemo se seksat (s muževima naravno, ne nas dvi) pa ćemo skoro rodit blizance. 😍 Pisat ćemo test u Bestu, znači vidimo se na dan kad tvoja ne dolazi. 🤣🤣🤣🎊

Hahahhaha toto! I onda cemo se sepurit po Sesvetama trudne 💪 i onda za 9mj.šetnjica je nasa hahaha bacat cemo dojke po njoj đubre po livadi 😂😂

E jbte ja cu izludit sa trakicama..znaci imam par zelenih i kupila plave
    I sad piskim plavu iii nistaaaa ko da sam hcg piskila a zelena pokazuje crticu,nest slicno ko tvoja.

A sluzi i dalje imam na bacanje,poceli su me jajnici žegat..evo bas mi idu na živce!

Aj slikaj tu zelenu 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

marija3998
    19. Studeni 2020. 13:41

Sanjarka88 🦋

marija3998

Sanjarka88 🦋

marija3998

https://ibb.co/M5Bys0w

S ovima ces jako tesko uhvatiti pik

Prati i dalje, ima jos fore da potamni

A jel moguće da je ovulacija bila a one nisu pokazale?

Trebale bi pokazati. Lh se mora povisit da bi doslo do o
    Ali kazem te zelen su ajme Al opet koliko toliko potamnu bar blizu kontrolne
    Bazalnu ne mjeris?

Ne mjerim ovaj mjesec sam tek počela sa trakicama

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

19. Studeni 2020. 13:41

Bella🍁

lavanya

Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
    Sad obavljamo sve pretrage pa cemo vidjeti dalje…
    🍀

Baš mi je drago🤗
    Što su ti sve rekli i koje pretrage moraš obaviti?

Hormoni, pa folikulometrija, muž spermiogram... 
    Kaze da sam s obzirom na endometriozu kandidat za obradu i prije godine dana pokusavanja..
     I to je ugl to... nije vise ni mogla reci kad sam dosla bez icega.
    E da, endometrij je super za ovu fazu ciklusa

Bella🌟
    19. Studeni 2020. 13:45

lavanya

Bella🍁

lavanya

Evo, ja obavila prvi pregled na humanoj. Bilo mi je skroz ok i drago mi je da sam otisla.
    🍀

Baš mi je drago🤗

Hormoni, pa folikulometrija, muž spermiogram…
    Kaze da sam s obzirom na endometriozu kandidat za obradu i prije godine dana pokusavanja..
    I to je ugl to… nije vise ni mogla reci kad sam dosla bez icega.

Koliki ti je endometrij?
    I jesi još kakve info dobila vezanog endometriozu?

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

lovely
    19. Studeni 2020. 13:46

Nema me par sati, vratim se kad ono novi plusić... ovaj mjesec je baš čaroban. Neka ide samo uzlazno do kraja godine 😍😍😍😍😍😍😍😍

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

19. Studeni 2020. 13:48

marija3998

Sanjarka88 🦋

marija3998

Sanjarka88 🦋

marija3998

https://ibb.co/M5Bys0w

S ovima ces jako tesko uhvatiti pik

Prati i dalje, ima jos fore da potamni

A jel moguće da je ovulacija bila a one nisu pokazale?

Trebale bi pokazati. Lh se mora povisit da bi doslo do o
    Ali kazem te zelen su ajme Al opet koliko toliko potamnu bar blizu kontrolne
    Bazalnu ne mjeris?

Ne mjerim ovaj mjesec sam tek počela sa trakicama

Ja sam počela prošli, čak sam mislila da ovaj mj nemam ovulaciju, jer nemam iscjedak nikakav, ali su pokazale povećanje Lh. Moje su crvene, ne znam koliko su precizne.M Možda je i moguće da ne pokažu ako nisu u roku ili ako nisi "držala" dva sata ili si pila puno tekućine.

Kiflica
    19. Studeni 2020. 13:49

Drage moje, ja bih vam preporucila da provjerite krvnu sliku prije nego krenete na svoju ruku piti neke prenatale. Evo, ja se oduvijek zdravo hranim i imam idealnu krvnu sliku. Pocela u trudnoci na svoju ruku piti Premama duo jedan dan, pa drugi dan Folat od Solgara, a doktorica mi je rekla samo da pijem folnu. I sada mi je na nalazu krvi zeljezo previsoko i jos neke stavi poremecene. Javila sam joj i dr.mk je rekla da prestanem piti penatale, nego samo da folnu pijem. Preporucam i vama da se prvo testirate, da si jos ne poremetite organozam s previse dodataka. E sad, s obzirom da ja zaista nisam fan kemije i radije bih sve prirodno, znate li moze li se negdje testirati i kolicina folne u krvi, jer to nije u kompletnoj krvnoj slici? Nije dobro cak ni s folnom pretjerivati. 

Sanjarka88
    19. Studeni 2020. 13:59

Kiflica

Drage moje, ja bih vam preporucila da provjerite krvnu sliku prije nego krenete na svoju ruku piti neke prenatale. Evo, ja se oduvijek zdravo hranim i imam idealnu krvnu sliku. Pocela u trudnoci na svoju ruku piti Premama duo jedan dan, pa drugi dan Folat od Solgara, a doktorica mi je rekla samo da pijem folnu. I sada mi je na nalazu krvi zeljezo previsoko i jos neke stavi poremecene. Javila sam joj i dr.mk je rekla da prestanem piti penatale, nego samo da folnu pijem. Preporucam i vama da se prvo testirate, da si jos ne poremetite organozam s previse dodataka. E sad, s obzirom da ja zaista nisam fan kemije i radije bih sve prirodno, znate li moze li se negdje testirati i kolicina folne u krvi, jer to nije u kompletnoj krvnoj slici? Nije dobro cak ni s folnom pretjerivati.

Sta ti je osim zeljeza poremećeno? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

19. Studeni 2020. 14:02

Bella🍁

lavanya

Bella🍁

lavanya

🍀

Baš mi je drago🤗

Hormoni, pa folikulometrija, muž spermiogram…
    I to je ugl to… nije vise ni mogla reci kad sam dosla bez icega.

Koliki ti je endometrij?
    I jesi još kakve info dobila vezanog endometriozu?

E stvarno ne znam, samo je rekla da je super. Cini mi se da nije napisala...
    Pricale smo o mojim migrenama vezanim uz cikluse pa mi je rekla da postoji veza izmedu endo i migrena i da cu to nakon bebe trebati rijesiti s nekim adekvatnim pilulama... To recimo nisam znala i super da sam konacno saznala...
    Ostalo vezano uz endo, vjerujem da znas...zasto utjece na plodnost

Kiflica
    19. Studeni 2020. 14:07

Sanjarka, zeljezo mi je prije bilo normalnih 20 ( ref.vrijednosti su od 8 do 30), a sada je 33 od kada pijem dodatke. Isto tako UIBC (nesto vezano za vezivanje zeljeza) je prije bilo normano, a sada je snizeno. Ureja je snizena, ali to moze biti samo radi trudnoce. Secer mi je povisen, ali to nema veze s dodatcima, nego hormonom trudnoce. Zapravo se na kvrnoj slici ni ne mjeri koliko vidim nista osim zeljeza, nikakvi drugi vitamini i minerali u tijelu. A bas bi me interesiralo to testirati, jer nicega ne valja ni previse. Je li koja od vas isla negdje privatno mozda vaditi krv da se vidi koliko vitamina i minerala i folne ima u krvi, postoji li to? :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.