Tommyfame i lindsay hvala vam za osvrt…evo ja dobila nalaz i kaze mi Mycoplasma i Ureaplasma: Negativno, dakle to je ok…ali ova druga Staphylococcus aureus ne pise koliko je ima ili sta vec, samo dole valjda predlozeni antibiotici…
Evo slika nalaza:https://ibb.co/0G0W0yc
E sad, tko bi mi morao to prepisati? Jer rekla mi sestra da ce mi oni dalje na humanoj kao sta i kako…onda valjda ocito mogu na prohodnost sa time 🤔
Nisam upoznata sa tom bakterijom 🤔
Pa mislim da bi tvoja gin mogla prepisat antibiotike..ili humana

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja sam isto ljetos nakon briseva imala Urea i Mycoplasmu..bili Doksciciklin isto 12 dana, umrli od tog antibiotika ali riješili se. Ponovila sam briseve i sve ok..
Plus danas sam zvala za nalaz pape. Sve je dobro 🎉🎉🎉

28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Stormy stafilokok je bakterija koju treba lijeciti, moje misljenje je da neces moci na prohodnost sve dok ti brisevi ne budu sterilni,meni je gin.rekao da sve mora biti u redu jer prohodnost moze daleko pogorsati stvar.Dakle,ode ti bakterija u krvotok, to je jako opasno.
Zovi humanu i pitaj...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Oni dostavljaju preko suradnika ali samo za Zg
peggy95 dobro pa slatka sestrice imas nekog u ZGu tko zna tvoju adresu 💪❤

10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Stormy stafilokok je bakterija koju treba lijeciti, moje misljenje je da neces moci na prohodnost sve dok ti brisevi ne budu sterilni,meni je gin.rekao da sve mora biti u redu jer prohodnost moze daleko pogorsati stvar.Dakle,ode ti bakterija u krvotok, to je jako opasno.
Zovi humanu i pitaj…
Eeee ovo je istina! Ja se sad sjetila da su trazili uredne briseve za hsg.

10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
Ma nista,rijesi tu bakteriju i snazno dalje 👆❤
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Meni zadnji dan M i stigle lh trakice! Spremna sam za novi, božićni, ciklus! Nadam se da će biti uspješan 🎀🎅 ☃️❄🎊🤞🤞🤞

Lucija 16.12.2021.💗
Jel imala koja od vas iscjedak poput bjelanjka i skupa sa njim kao neku crvenu zilicu za vrijeme O? 😮 jel to nesto opasno?🤔 skupa s tim “bjelanjkom” me i jajnici bole.. pa da vas pitam da ta kao crvena zilica/opna nije nesto opasno?🤷🏻♀️ Mogu stavit slike ako vam nije gadljivo😣
Jel imala koja od vas iscjedak poput bjelanjka i skupa sa njim kao neku crvenu zilicu za vrijeme O? 😮 jel to nesto opasno?🤔 skupa s tim “bjelanjkom” me i jajnici bole.. pa da vas pitam da ta kao crvena zilica/opna nije nesto opasno?🤷🏻♀️ Mogu stavit slike ako vam nije gadljivo😣
🙋♀️ meni se to događa. Ali obzirom na dijagnoze za mene to nije čudno. Vjerujem da nije ništa strašno. Ako te baš jako počne nešto boljeti ili počneš kvariti onda zoveš ginekologicu, ali mislim da ne bi trebalo biti nista strasno.
👱♀️34, nizak amh, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza,mthfr(homo)+pai hetero 4g5g
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
✴️2025/ 1.IVF - blaga stimulacija - 2🐣 - 0 ❄️
....🔅 ET-1, biokemijska, 8dpt➕️- beta 4.7❌️
✴️2025/ 2.IVF - dugi protokol - 9🐣 - 2❄️
....🔅 ET- 1, beta❌️
....❄️ FET-1, beta ❌️
⏳️histeroskopija,hematolog
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji