Jutro dame moje ☕🥰 kako ste? Ide vikend 🤩
Valentina nista jos od nalaza.... Budem zvala popodne. Mislim da ti je to normalno za vrijeme o, moguce i od odnosa
Divna 6 puta? U jednom danu? 😵 Svaka cast zeno 😁😁
Pinki Welcome ❤️
Traveller jesi ti opet setala psa prije bazalne? 🤣
Obecanje je Obecanje.... Popodne kupujem test i pisam ga ujutro samo za tebe 😁 pala ne pala temp pisnit cu ga, cisto da mi ne stoji doma i dovodi me sljedeci mjesec u napast prije vremena 🤣
Anabelaaaa ma nismo radili na bebi, sve mi se poremetilo, sva sam poremecena 🙄🥴
Alma199 di si? Kad piskis? 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nije 12 mjesec pa da se cudo desi 🤣🤣
Nemam ni jedan simptom nicega osim laganih grceva od jutros, stize m
Temp me iznevjerila. Vise ni njoj necu moc vjerovat 🥴 brijem da ce se sutra strovalit dole
Al isla je uz guz Traveller, koja ce mi bit duzna i kavu i komad torte kad dođe u st 😁
Jutro nikako da se javim… Nazalost test je opet negativan..
Zao mi je 😔
Zao mi je 😔
Znaci kasni mi 5 dana prsi me uzasno bole i cak sam primjetila da imam malo mlika al je test svejedno negativan.. 😒😒
Jutro zene ☕🥐
Hvala na pozitivnoj vibri, nesto ce se valjda smiksati 😄
M kod svakog puta, nekakvu mantru ima, pa govori "hajde sad plivajte, plivajte"😂😂
Temp jutros samo 36.4, mada sam se budila 2 puta, pa nije pouzdano. Vidjecu sutra hoce li skociti.
Ima li ko da piski?
Bella, Andela, Anabela?
Sve koje cekate i nadate se vjestici, saljem zagrljaj. Nema odustajanja! 💪💪🤞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Znaci kasni mi 5 dana prsi me uzasno bole i cak sam primjetila da imam malo mlika al je test svejedno negativan.. 😒😒
Joj bas mi je zao,😒
A moja mater kaze sta manta svaki dan i noge u zrak 🤣🤣
ahahahhahaahahhahahahaahah :)
A od simptoma za sad ništa, no i rano je za njih. Npr. jučer mi se samo piva gadila, a inače ju obožavam. Ostavila sam ju gotovo cijelu jer mi je bilo jako loše pri pomisli da ju nastavim piti..
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Ovo je baš neobično moram reći. Jesi se naručila kod ginekologa??
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Zao mi je 😔
Nisam upratila, da li si vadila hormone? Mozda ti je povisen prolaktin?
Nemoj dirati grudi i bradavice da ih dalje ne iritiras.
Ja bih se javila ginekologu.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫