Tko planira i radi na bebi -četvrti nastavak 🤰🏻🤰🏼🤰🏽🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    20. Studeni 2020. 07:18

Jutro trudilice 
    kod mene M stiže sigurno, imam samo probadanja  kao i inače..već sam prije 10 dana osjetila raspadanje maternice.
    Sutra stiže, ako me ne iznenadi danas.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    20. Studeni 2020. 07:20

anci000 🌸💞

Bella🍁

anci000 🌸💞

jutro trudilice, nema nista od mene, moja tempica pada skrot
    Bella posto su mi ciklusi 30 dana u nedjelju trebam dobit, nadam se da ce vise doci jer iskreno ovo mucenje i ova bol mi se popela na K - ispricavam se
    jutros se probudila mokra sva a sinoc me muz pita sta mi je sa siskicama, a one ko salievene stoje
    vama koje piskite sretno!

Joj tebi su isto dugi ciklusi ko i meni i onda kad znaš da nije ništa treba dočekati tu M😫😫😫 al pošto su siske na mjestu i dobro stoje nećemo još gubiti nadu🤭 al kužim da si se već pripremila na dolazak M.

Jesam da, svaki dan malo oplacem ali dobro je… muzu sam rekla da cu vjerojatno biti koma za vikend, kaze otici ce iz van kucetaj dan, jer me ne moze takvu gledat CLIO se mislim pika i uziva u svojoj bebici, kako mi se cini sad bi nekako treala biti slobodna, rekla je da jedan tjedan rade jedan su kuci, nadam se da je ok :)

Ancio dosta plakanja, idi s mužem van šetajte uživajte 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    20. Studeni 2020. 07:20

Anci vikend onda dekica, cokolada, filmovi i mužev zagrljaj ako ne ode iz kuće😁💝
    Lindsay 🤗 ok sam, na pola puta čekanja i ništa novo kod mene. Kuham snicle koji su ostali od neki dam i pommes,  danas je nezdravi petak na meniju😁 kako si ti? Jel uživaš ?😁

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️
    👱 sve ok
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze i adenomioze
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (femara,menopur,ganirelix,ovitrelle) - 2🐣 - nema 🐧 vraćena morula- pozitivan test 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF dugi protokol (Decapeptyl, Menopur)

mara5
    20. Studeni 2020. 07:30

Moraš biti spremna, želim da nam se za Božić svima dogodi čudo  ali ukoliko se ne dogodi moramo svejedno uživati u tom periodu.
    Prestala sam pušiti čim sam krenula raditi na bebici, a nema ni alkohola...rekla sam i sebi i mužu ukoliko ne bude pozitivan test za božić, za novu godinu ću se napušit i razbit od cuge, a taman ću bit i plodna pa se možda i uhvati 
    Uvijek moram imati plan B, lakše se nosim sa ishodima.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

anabelaaaa
    20. Studeni 2020. 07:32

Ancio,pa tvoja temp jos nije pala,a danas treba (ne ) dock menga?Valjda bi pala nize dosta....Vidim da dobijes na dosta nizim temp tako da nije jos gotovo.Zelim da ne dodje narednih 9mj♥️

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Lindsay
    20. Studeni 2020. 07:32

Bella🍁

Anci vikend onda dekica, cokolada, filmovi i mužev zagrljaj ako ne ode iz kuće😁💝
    Lindsay 🤗 ok sam, na pola puta čekanja i ništa novo kod mene. Kuham snicle koji su ostali od neki dam i pommes, danas je nezdravi petak na meniju😁 kako si ti? Jel uživaš ?😁

Tvoj je ciklus bio veoma cudnovat, dogodila se koincidencija misljenja gin o O i trakice su rekle svoje.
    Bas me zanima sta ce ti testic pokazati.
    Ja uzivam da, doduse radim puno ali popodne se druzimo i krevet vise po noci nije prazan 👌❤

anabelaaaa
    20. Studeni 2020. 07:34

Traveller

Jutro, cure.

Divna, 6 puta. 😆 Svaka čast!!
    Ancio, Maro, Anabela, kako ste? Kakva je situacija?

Sanjarko, prvo kad se probudim ujutro izmjerim svoju bazalnu pa onda pogledam tvoju. Ženo, još si na 37, ako sutra ne padne temperatura očekujem test. 🎊🎊🎊🎊🎊

Kode mene temp ista kao jucer,ocekivala sam danas pad,mozda mi se ciklus samo produzit,ne znam.Valja mi cekati I sutra😫

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

anabelaaaa
    20. Studeni 2020. 07:35

Sanjarka ma kakva je ovo temp😍Pa jeste li vi sta radili ovaj mj,nisam upratila,sad ne rece da cekas briseve I od sljedeceg startas?

38god.
    Nemamo vise smrzlica...😏

Pinki123
    20. Studeni 2020. 07:36

Ja sam trebala dobit jucer, mozda danas dobijem, al nemam nekakvih simptoma, da cu dobit blago zatezanje i grcenje maternice, bolne sise,inace me prestanu 4 dana prija bolit. Ima li ijedna jos da iscekuje ovih dana 🙈

mara5
    20. Studeni 2020. 07:37

Pinki123

Ja sam trebala dobit jucer, mozda danas dobijem, al nemam nekakvih simptoma, da cu dobit blago zatezanje i grcenje maternice, bolne sise,inace me prestanu 4 dana prija bolit. Ima li ijedna jos da iscekuje ovih dana 🙈

A da napraviš testić 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.